apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
Προλαβες εφαγες και την βιλμα λεσβιακι...,εμεις κοιμομαστε και η τυχη σου δουλευειτο βιλμάκι είναι μωρούλι,ομορφουλι και ξύπνιο, εγω ειμαι μεγαλυτερη και απορω που κάθεσαι και ακους τον λακη λες και ξέρει ο λακης τι λεειΑ... επίσης το φιλακι στο έδωκα επειδη παρότι διαφωνουμε σε συμπαθω
![]()
το soundtrack ειναι απο το mortal combat σε τετοιες περιστασεις
το βιλμάκι είναι μωρούλι,ομορφουλι και ξύπνιο, εγω ειμαι μεγαλυτερη και απορω που κάθεσαι και ακους τον λακη λες και ξέρει ο λακης τι λεειΑ... επίσης το φιλακι στο έδωκα επειδη παρότι διαφωνουμε σε συμπαθω
![]()
Είσαι άρχοντας της ηδυπάθειας αγαπητέ,τα σέβη μουμη λες τέτοια θα πεταχτεί ο ζηλιάρης ο μπόλντης και θα αρχίσει τις μαλακίες πάλι
σήμερα βαριέμαι να κάνω μαθήματα...
αλήθεια η βίλμα είναι πηδήσιμη; την έχεις δει;
για το μυαλό της δεν καίγομαι και τόσο, την έχω ψυχολογήσει από δω μέσα, για τα μπούτια της πές μας...
τελικα θα παει ο λαιμ στο ραντεβου δεν βλεπω να γραφει μαλλον ειναι στο δρομοΜα ο απόλυτος μίλησε για σιδερικά....οπότε φαντάστηκα Clint Eastwood φάση....
μη λες τέτοια θα πεταχτεί ο ζηλιάρης ο μπόλντης και θα αρχίσει τις μαλακίες πάλι
σήμερα βαριέμαι να κάνω μαθήματα...
αλήθεια η βίλμα είναι πηδήσιμη; την έχεις δει;
για το μυαλό της δεν καίγομαι και τόσο, την έχω ψυχολογήσει από δω μέσα, για τα μπούτια της πές μας...
μονο εγω δεν τον ειδα τον λαιμ σοντα; κριμαθα την εβαζα αβαταρ και θα περιμενα την διωξ μετα
![]()
![]()
![]()
![]()
.........να πιουμε ενα καφε και να συζητήσουμε για το ποσο ηλιθια καποιος δειχνει ο ιδιος τον εαυτο του και μετα αφου εκτέθηκ ενοχλειται που εδειξε τον εαυτο τουπροσωπικα δεδομενα μαι ασ..
τελικα θα παει ο λαιμ στο ραντεβου δεν βλεπω να γραφει μαλλον ειναι στο δρομο
αλήθεια η βίλμα είναι πηδήσιμη;
κανω λογκαουτ τωρα και μπαινει αλλαγη ο θεσσαλοςΚαλησπερα στην παρεα![]()
Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
κανω λογκαουτ τωρα και μπαινει αλλαγη ο θεσσαλος![]()
Θα μας λειψεις ειδικα η ψωλλη σουΈχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
τυπε θα του κανεις την χαρη και θα αποχωρησεις;Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
Έχεις δίκιο 100% ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΤΛ. ΜΕ ΤΑ 5-10 ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
http://[URL unfurl="true"]www.hindu.com/mp/2006/10/16/images/2006101601060101.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
έχουμε γνωριστεί και με παραθέτεις τύπε;
νωρίτερα συμφώνησες με τον μπολντεριδακούλη που είπε κάτι εναντίον μου και δε σ έχω πάρει με καλό μάτι να ξέρεις, μπάτσος είσαι;...