Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
οι ρουαμανες ειναι απο τον Ρουαμαν τον πλανητη του Σταρ Τρεκ;Μην γαμας εξωγηινες ρε μαλακα,τρωνε αυτες  :S
URL]]

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε τι μαλακιες τσαμπουρνας,τι σχεση εχει αν θα σου δωσει τηλ αυτη η αν θα της δωσεις εσυ,αν θελει να σε ξεφορτωθει θα σε ξεφορτωθει ετσι και αλλιως,ειτε της δωσεις εσυ τηλ ειτε σου δωσει αυτη ψευτικο.
Εγω αν ειναι να δωσω τηλ σε καποια την λεω θα σου δωσω μονο αν με παρεις,οποτε θα μου πει αστο η οχι και δεν θα κατσω να περιμενω.

Εσυ τι θα κανεις,θα παρεις ενα ψευτικο τηλ ,η θα την παρεις και δεν θα το σηκωνει και θα γελαει μαζι σου.
Απο καμακι εχεις μεσανυχτα.

Τύπε και τα 2 ισχύουν. Το δικό σου είναι η πιο "άξεστη" η πιο "πιεστική" εκδοχή γιατί παίζει και να σε πάρει για μαλάκα και πιεστικό αν είναι πολύ οξύθυμη ή ψώνιο η άλλη και να σου πει "Όχι καλέ μου" (κι από μέσα της κανά "άντε γαμήσου μωρέ μαλάκα που θα μου πεις να σου δώσω εγώ"). Η πιο πάνω είναι η πιο ευγενής προσέγγιση. Εσύ είσαι ο κλασσικός Νεοέλλην που βαριέται να περιμένει, δεν στο λέω από κακία αλλά είσαι η κατηγορία του Νεοέλλην που και τον καφέ να μπορούσε να αποφύγει να κεράσει πριν το πήδημα, ευχαρίστως θα το έπραττε... χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε και τα 2 ισχύουν. Το δικό σου είναι η πιο "άξεστη" η πιο "πιεστική" εκδοχή γιατί παίζει και να σε πάρει για μαλάκα και πιεστικό αν είναι πολύ οξύθυμη ή ψώνιο η άλλη και να σου πει "Όχι καλέ μου" (κι από μέσα της κανά "άντε γαμήσου μωρέ μαλάκα που θα μου πεις να σου δώσω εγώ"). Η πιο πάνω είναι η πιο ευγενής προσέγγιση. Εσύ είσαι ο κλασσικός Νεοέλλην που βαριέται να περιμένει, δεν στο λέω από κακία αλλά είσαι η κατηγορία του Νεοέλλην που και τον καφέ να μπορούσε να αποφύγει να κεράσει πριν το πήδημα, ευχαρίστως θα το έπραττε... χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα αφου το εχω πει οτι δεν κερναω (πλεον),δεν υπαρχει κατι το πιεστικο αν μου πει δωσε μου το τηλ σου θα την πω μονο αν ειναι να με παρεις αλλιως αστο,τι θα καθομαι με ιντιρεκτ μαλακιες που λενε οι ζητιανοι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
Μα αφου το εχω πει οτι δεν κερναω (πλεον),δεν υπαρχει κατι το πιεστικο αν μου πει δωσε μου το τηλ σου θα την πω μονο αν ειναι να με παρεις αλλιως αστο,τι θα καθομαι με ιντιρεκτ μαλακιες που λενε οι ζητιανοι
καλα κανεις τυπε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Τηλέφωνα ανταλλάσεις(δε ζητάς δε ζητάει)αν θες να την ξαναγαμήσεις.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Τύπε μιλάμε για έναν καφέ και ένα ποτάκι, δεν σου είπα να την πας σε καλό εστιατόριο. Οι γκόμενες είναι και ρίσκο. Το ότι δεν θα κεράσεις δηλαδή το πρώτο βράδυ και θα σε πει τσίπη από μέσα της και μπορεί και να μην σου ξανασηκώσει τηλέφωνο με την τακτική αυτή που κινείσαι δεν το έχεις πάθει ποτέ? Νομίζω ότι μια γυναίκα αν δεν την κεράσεις και ένα ποτό ή δεν είσαι διατεθειμένος ή δεν έχεις τα λεφτά(όπως προτιμάτε), καλύτερα να τον παίξεις μετά από μερικά πιτόγυρα μόνος το βράδυ. Άποψή μου βέβαια αυτή.Μου θυμίζεις κάτι τύπους στο zoo, με όλο το θάρρος που γράφουν στο main: "Καμμία για τώρα με μεγάλο στήθος"... Τύπε μαγκιά σου γιατί είστε πολλοί έτσι, απλά εγώ δεν πιστεύω πως ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ θα σου κάτσει ένα καλό μουνί... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τηλέφωνα ανταλλάσεις(δε ζητάς δε ζητάει)αν θες να την ξαναγαμήσεις.
Τι σημαινει το ανταλασσω αφου μιλησετε στο τελος θα ζητησεις τηλ,τι θα πεις πως θα ξαναβρεθουμε και παπαριες,λες και δεν ξερει οτι υην κολλαω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Τι σημαινει το ανταλασσω αφου μιλησετε στο τελος θα ζητησεις τηλ,τι θα πεις πως θα ξαναβρεθουμε και παπαριες,λες και δεν ξερει οτι υην κολλαω
Κάτι θες να πεις αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι παίχτη.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε μιλάμε για έναν καφέ και ένα ποτάκι, δεν σου είπα να την πας σε καλό εστιατόριο. Οι γκόμενες είναι και ρίσκο. Το ότι δεν θα κεράσεις δηλαδή το πρώτο βράδυ και θα σε πει τσίπη από μέσα της και μπορεί και να μην σου ξανασηκώσει τηλέφωνο με την τακτική αυτή που κινείσαι δεν το έχεις πάθει ποτέ? Νομίζω ότι μια γυναίκα αν δεν την κεράσεις και ένα ποτό ή δεν είσαι διατεθειμένος ή δεν έχεις τα λεφτά(όπως προτιμάτε), καλύτερα να τον παίξεις μετά από μερικά πιτόγυρα μόνος το βράδυ. Άποψή μου βέβαια αυτή.Μου θυμίζεις κάτι τύπους στο zoo, με όλο το θάρρος που γράφουν στο main: "Καμμία για τώρα με μεγάλο στήθος"... Τύπε μαγκιά σου γιατί είστε πολλοί έτσι, απλά εγώ δεν πιστεύω πως ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ θα σου κάτσει ένα καλό μουνί... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δεν εχει σημασια αν θα της πληρωσεις τον καφε με το αν θα την γαμησεις.
Μου αρεσουν οι γενναιοδωρες γκομενες που μου πληρωνουν τον καφε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Βρε Στελιο ειδες οτι η τακτικη σου αυτη οση επιτυχια ειχε εδω,αλλη τοση ειχε και στην μολδαβια.0 εγραψε και εκει το κοντερ.Μηπως
να το ξανασκεφτεις και να αλλαξεις τακτικη;Κερνα ενα καφεδακι,ενα σινεμαδακι,δεν θα παθεις τιποτα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
ζιγκολο ειναι ο στελαρας μαλλον

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Δεν εχει σημασια αν θα της πληρωσεις τον καφε με το αν θα την γαμησεις.
Μου αρεσουν οι γενναιοδωρες γκομενες που μου πληρωνουν τον καφε

Τώρα μιλάμε σοβαρά ή βάφουμε αυγά? Αν βγαίνεις με ματσουρομίλφ σε καταλαβαίνω τα έχω ζήσει κι εγώ. Εσύ θες να μας πεις τώρα δηλαδή ρε αρχηγέ ότι βγαίνεις με μουνιά 25-35 και πληρώνουν εκείνες ακόμα και έναν καφέ... Κοίτα εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις το χέρι στο γύψο τώρα από την πολλή μαλακία και να γαμάς κανά Μετάξι μόνο γιατί από καμάκι κάνει καραμπάμ ότι είσαι Αρχιμυρωδιάς, όπως λέμε Αρχιλοχίας... Αρχικελευστής...κτλ.  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom