Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
URL]]

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα οταν γαμουσα εγω στα μπουρδελα εσυ ακομα βυζαινες... και δεν ηξερες καν το σαιτ.

Το πιρφορος ειναι μια μαλακια και μιση που την εχουνε βγαλει κατι τυποι σαν τον δημητρακη για να εχουν αμυνες απεναντι σε γυναικες που μολις τους δουν γελανε μεχρι δακρυων.... το θεμα ειναι οτι εσυ και ορισμενοι αλλοι δεν μπορειτε να σταθειτε απεναντι σε μια γυναικα της προκοπης... τις πουτανες του 20αρικου τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη δεν εισαι μαγκας επειδη πηδας πουτανες....  

Αυτα μην τα λετε παραεξω εκτος και αμα κανετε παρεες με παιδια απο το σαιτ που εχουν την ιδια τρελα στο κεφαλι και τις ιδιες αποψεις.... αμα τα πεις αυτα παραεξω καηκες τοτε θα δεις δουλεμα... οχι ψηφοφοριες μιστερ μαλακας και μιστερ κοτα

Στα μπουρδέλα πηγαίνω από 2 φορές το μήνα μέχρι 2 φορές την εβδομάδα. Και υπάρχουν περίοδοι που δεν πηγαίνω καθόλου. Δεν ξέρω γιατί σε ενδιαφέρει να το μάθεις.

Προσωπικά δεν έχω πει σε κανέναν να γαμάει μόνο πουτάνες. Αντίθετα, εδώ μέσα πρώτος διατύπωσα τη θεωρία του πορνισμού, η οποία ενθαρρύνει τους άντρες να γαμάνε όσο μπορούν, όποιες μπορούν.

ή όπως έχει και ο μέγιστος πορνομετανάστης: "να βγείτε και με τη γκόμενα, αλλά να έχετε γαμήσει πριν. Να είστε από πάνω."

Γιατί Μπόλντη, όταν ο άντρας είναι από κάτω όχι μόνο ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ, αλλά γίνεται και ρεντίκολο!
(στα έχει εξηγήσει και ο σκίουρος αυτά)

Δέχομαι την κριτική σου και την αντιπαραβολή σου ανάμεσα στις "γυναίκες της προκοπής" όπως τις λες που πηδάς εσύ και τις "πουτάνες του εικοσάρικου" που πηδάμε όλοι οι υπόλοιποι στο σάιτ.

Έχω μία ένσταση όμως Μπόλντη: [size=14pt]Άλλο τις πηδάς, άλλο τις παρακαλάς.[/size]

Άντε καληνύχτα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Κοιτα οταν γαμουσα εγω στα μπουρδελα εσυ ακομα βυζαινες... και δεν ηξερες καν το σαιτ.

Το πιρφορος ειναι μια μαλακια και μιση που την εχουνε βγαλει κατι τυποι σαν τον δημητρακη για να εχουν αμυνες απεναντι σε γυναικες που μολις τους δουν γελανε μεχρι δακρυων.... το θεμα ειναι οτι εσυ και ορισμενοι αλλοι δεν μπορειτε να σταθειτε απεναντι σε μια γυναικα της προκοπης... τις πουτανες του 20αρικου τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη δεν εισαι μαγκας επειδη πηδας πουτανες....  

Αυτα μην τα λετε παραεξω εκτος και αμα κανετε παρεες με παιδια απο το σαιτ που εχουν την ιδια τρελα στο κεφαλι και τις ιδιες αποψεις.... αμα τα πεις αυτα παραεξω καηκες τοτε θα δεις δουλεμα... οχι ψηφοφοριες μιστερ μαλακας και μιστερ κοτα

αυτα να τα λες στον πικερ που λεει οτι ειναι περηφανος που γαμαει παρεα με πακιστανους..

και εμενα μαρεσει η καλτιλα η βρωμα, η κιτρινισμενες πατουσες των ρουαμανων ιεροδουλων αλλα δεν το περηφανευομαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σταμ ναι σιγα μην κανω παρεα με τους καμμενους του κοσμου οπως ο πικερ για να τους τα πω κιολας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
αυτα να τα λες στον πικερ που λεει οτι ειναι περηφανος που γαμαει παρεα με πακιστανους..

και εμενα μαρεσει η καλτιλα η βρωμα, η κιτρινισμενες πατουσες των ρουαμανων ιεροδουλων αλλα δεν το περηφανευομαι.
οι ρουαμανες ειναι απο τον Ρουαμαν τον πλανητη του Σταρ Τρεκ;Μην γαμας εξωγηινες ρε μαλακα,τρωνε αυτες  :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι ψεύτης.
Το κείμενο είναι ελεύθερο.
ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΑΤΕΣ.

Όποιος έχει λογική και έχει δοκιμάσει καμάκι (δεν λέμε για σένα)
ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΑΝΟΥΝ , π.χ.

όποιος έχει δοκιμάσει καμάκι , ξέρει ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ @@ ....
Φιλε τι μαλακιες τσαμπουρνας,τι σχεση εχει αν θα σου δωσει τηλ αυτη η αν θα της δωσεις εσυ,αν θελει να σε ξεφορτωθει θα σε ξεφορτωθει ετσι και αλλιως,ειτε της δωσεις εσυ τηλ ειτε σου δωσει αυτη ψευτικο.
Εγω αν ειναι να δωσω τηλ σε καποια την λεω θα σου δωσω μονο αν με παρεις,οποτε θα μου πει αστο η οχι και δεν θα κατσω να περιμενω.

Εσυ τι θα κανεις,θα παρεις ενα ψευτικο τηλ ,η θα την παρεις και δεν θα το σηκωνει και θα γελαει μαζι σου.
Απο καμακι εχεις μεσανυχτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Κι όμως στην περιγραφή έγραφε Scientific moderator ή κάπως έτσι... Καθαίρεση κι έτσι τύπε
Οχι ρε απο μονος του το ειχε γραψει,οπως εχεις γραψει εσυ απο γκωλον αυστηρα ετσι ειχε γραψει αυτος κατι για μοντ,δεν ηταν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Φιλε τι μαλακιες τσαμπουρνας,τι σχεση εχει αν θα σου δωσει τηλ αυτη η αν θα της δωσεις εσυ,αν θελει να σε ξεφορτωθει θα σε ξεφορτωθει ετσι και αλλιως,ειτε της δωσεις εσυ τηλ ειτε σου δωσει αυτη ψευτικο.
Εγω αν ειναι να δωσω τηλ σε καποια την λεω θα σου δωσω μονο αν με παρεις,οποτε θα μου πει αστο η οχι και δεν θα κατσω να περιμενω.

Εσυ τι θα κανεις,θα παρεις ενα ψευτικο τηλ ,η θα την παρεις και δεν θα το σηκωνει και θα γελαει μαζι σου.
Απο καμακι εχεις μεσανυχτα.
Για σου στελιο τι κανεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom