Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
ευχαριστψ προεδρε. και βερονικα?
Α.Γεωργιου 50.
ευχαριστψ προεδρε. και βερονικα?
σωστα.....κοιταζα να βρω το σωστο νουμερο γιατι ολα ειναι κοντιναΑ.Γεωργιου 50.
Έχει δυνατό σχήμα πάντως Καρράς, Πάολα, Παντελίδης!
www.youtube.com/watch?v=IhRINuQBYaI]http://www.youtube.com/watch?v=IhRINuQBYaI[/url[/video]]τις τελευταίες μέρες υπάρχει πολύ ησυχία εδώ στο φόρουμ.έχουμεκάτι καινούριο η μία από τα ίδια ??? την Πάολα την επισκέφτηκε
κανείς για να πάρουμε μία γνώμη...
δεν το ειδα ,αλλα αν εννοεις διπλα απο το μπλε,ναι παλια ειχε εκει μπουρδελο που ανεβαινες σκαλια....ανοιξε καινουργιο μπουρδελο με πολλα σκαλιαδεν σταματησα γιατι βιαζομουν, ξερει κανεις τι παιζει; Πρεπει να δουλευε και παλιοτερα αυτο το ντελο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Έχει δυνατό σχήμα πάντως Καρράς, Πάολα, Παντελίδης!
πράγματι ανοίγει ξανά το μπλε ντελο που ανεβαίνεις τις σκάλες.είναι ακριβώς απέναντι από το άλλο το μπλε Προμηθέως 19. δεν είναι το μόνο που ξανά ανοίγει,και το Προμηθέως 14 ;) ανοίγει επίσηςδεν το ειδα ,αλλα αν εννοεις διπλα απο το μπλε,ναι παλια ειχε εκει μπουρδελο που ανεβαινες σκαλια....
θενξ για τις πληροφοριες μανμεσημεριανη βολτα μετα απο καιρο και με υποψιες για τζαμπα βολταρισμα αλλα ολα εξελίχτηκαν καλως...
-Κωλλετη ,Ντιανα απο ταυλανδη..καινουριο φρουτο?ειπα θα κανω μια βολτα και ξινισε.. δεν πρεπει να ειναι καινουρια αλλα η γνωστη απο βαρδαρη και ανδρεου γεωργιου 21....αν σ αρεσουν τα μιλφακια αξιζει να δοκιμασεις....ειναι καλη και στα απλα προγραμματα
κατεληξα στο Κοροβαγκου και την Σαρα.Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη με κερασε χυμο ,καραμελες κτλ...μου ειπε θα εχω οσο χρονο θελω δεν προκειται να χτυπησει πορτες κτλ..λεω θα περασω.πηρα το προγραμα με 80 ευρω για 2 φορες.βασικα διαλεξα την κοπελα επειδη δεν εχει στο προγραμμα της γυμνα τσιμπουκια και χυσια οπου θες και πλεον το εκτιμω αυτο μετα απο χρονια στο μπουρδελοτσαρκαρισμα γιατι υποδειλωνει οτι η κοπελα ειναι καθαρη και εκτιμα πρωτα απολα τον ιδιο της τον εαυτο..σωστος σε αυτα αλλα μου εκανε εντυπωση θετικη το προγραμμα.....πρωτη φορα ακουγεται στην πολη μας θαρρω....ειναι καλη τιμη
μεσημεριανη βολτα μετα απο καιρο και με υποψιες για τζαμπα βολταρισμα αλλα ολα εξελίχτηκαν καλως....
-
κατεληξα στο Κοροβαγκου και την Σαρα.Η κυρια στην υποδοχη ευγενεστατη με κερασε χυμο ,καραμελες κτλ...μου ειπε θα εχω οσο χρονο θελω δεν προκειται να χτυπησει πορτες κτλ..λεω θα περασω.πηρα το προγραμα με 80 ευρω για 2 φορες.βασικα διαλεξα την κοπελα επειδη δεν εχει στο προγραμμα της γυμνα τσιμπουκια και χυσια οπου θες και πλεον το εκτιμω αυτο μετα απο χρονια στο μπουρδελοτσαρκαρισμα γιατι υποδειλωνει οτι η κοπελα ειναι καθαρη και εκτιμα πρωτα απολα τον ιδιο της τον εαυτο..
η Σαρα κουκλα απλα..ημουνα μεσα κανα 40λεπτο χαλαρα και περασα πολυ ομορφα..βυζι τελειο..χορτασα να το γλυφω..κολαρα..απο μενα ειναι ενα 9αρι,μπορει και 9μιση σαν εμφανιση..
βασικα εχω ενα θεμα με την αλυσιδα των μαγαζιων που ξεκινανε απο 40 ευρω αλλα σημερα αναθεωρησα(μαλλον επειδη επισκεπτομαι τα μπουρδελα οχι τοσο συχνα πια μιας και μειωθηκε το μπατζετ..πανε οι παλιες εποχες με 3 καταθεσεις εβδομαδιαια..)
Μεσα στην κριση ολοι αναζηταμε το φτηνο αλλα αυτο που μετραει ειναι η ποιοτητα..και δυστηχως οτι δινεις παιρνεις και την ποιοτητα την πληρωνεις..μακαρι να αναθεωρησουν οι μαγαζατορες στα συγκεκριμενα μαγαζια και να χαμηλωσουν την τιμη..
εχεις δικιο μαν...σε καποια ειδικα που αναφερεις -απο προσωπικη εμπειρια κ μονο-τα εχω ζησει/διαπιστωσει κ γω... ;) ;)...δεν ειναι να βασιστει κανεις στα λεγομενα απο εργαζομενες του χωρου....αφηστε....απο ψεματα,διαδοσεις,μαλακιες και μουφες χορτασαμε....τσατσαδες και πουτανες καλες χρυσες αλλα ειναι τα χειροτερα εν ζωη τρολλ....μερικες μαλιστα το κανουν και στο ιντερνετ το σπορ αυτο
αυτα.....![]()
Καλα τι περιμενες να πουνε αφου ειναι κολλητες. Παντως gl δεν ειναι ολες το ιδιο. Εχω γνωρισει κοπελα η οποια απο τα λιγα που μου εχει δηξει και πει ειναι σπαθι. Αλλα ναι καμια φορα λεει και τα αθωα μεν ψεμματακια της.gl δεν ισχύει παντού και πάντα...πχ μεταξύ Άφρο και Έφης εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα από τη μια για την άλλη.
Κατά τα άλλα συμφωνώ κατά 99% σε ό,τι γράφεις.
Τέλος Αl εσύ πιστεύεις ότι η Μαριάννα είναι Ελληνίδα από την Εύβοια? Δε νομίζω Τάκη!
οχι εγω για Αλβανιδα την εχω απο την πρωτη ωρα...gl δεν ισχύει παντού και πάντα...πχ μεταξύ Άφρο και Έφης εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα από τη μια για την άλλη.
Κατά τα άλλα συμφωνώ κατά 99% σε ό,τι γράφεις.
Τέλος Αl εσύ πιστεύεις ότι η Μαριάννα είναι Ελληνίδα από την Εύβοια? Δε νομίζω Τάκη!
Καλά το τι θα ακούσεις και στα μπουρδέλα και στην πιάτσα από τη μια για την άλλη δε λέγεται...δε λέω άλλα γιατί μη γνωρίζοντας το pm μπορεί να ξεφύγω αλλούοχι εγω για Αλβανιδα την εχω απο την πρωτη ωρα...
οπως επισης ουτε η Μαιρουλα ηταν Αλβανιδα οπως μου ειπε καποιο αλλο πουλακι
αυτα τα ψεματακια περι εθνικοτητων μικρη σημασια εχουν ας πουμε.Αλλου ηταν το θεμα μας σημερα.
gl το κρατησες το πμ που σου εστειλα?εκανα μαλακια και δε το αποθηκευσα οπως νομισα οποτε ξαναστειλτο μου αν μπορεις για να το στειλω και στο gagarin που ειναι δικο μας παιδι