Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
αν δεις στα σχολια απο κατω ενας τυπος δίνει τη διεύθυνηση ν.ουρανού 1Β

Δεν τα ειδα, αλλα Ν.Ουρανου 1Β ειναι στουντιο στον μυλο και παλιο, το λεγομενο εκλησια, και πληρωνεις κανονικα.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν τα ειδα, αλλα Ν.Ουρανου 1Β ειναι στουντιο στον μυλο και παλιο, το λεγομενο εκλησια, και πληρωνεις κανονικα.
τι λες ρε,πηγες σημερα? εγω περασα και πηρα το κωλαρακι με γυμνο τσιμπουκι και εισαν δωρεαν.οταν εφυγα μου εδωσαν και ενα πιατο φαγητο για το σπιτι.εχει χαρη να πλακωσουν ολοι εκει τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.285
Πόντοι
6.835
Al ποσο σιγουρο ειναι αυτο περι αφρο να ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων;

Δηλαδη πηδαμε το αφεντικο ρε παιδια? Προσοχη Αφρο βλεπω να σου ρχονται οσοι εχουν απωθημενα με τα αφεντικα και θελουν να τα.... και ειναι πολλοι. Καλες δουλειες δηλαδη!

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.275
Πόντοι
6.125
ποια ελενα ειναι αυτη που δουλευει τωρα στο λαφαμ? εκτος αν δεν ακουσα καλα στο τηλεφωνο... Βραδυ λαρα.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.275
Πόντοι
6.125
ΛΑΡΑ αν το βλεπεις αυτο? Ετοιμασου.... Λαρα ερχομαι για να σου σκισω την κωΛΑΡΑ!

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
τι λες ρε,πηγες σημερα? εγω περασα και πηρα το κωλαρακι με γυμνο τσιμπουκι και εισαν δωρεαν.οταν εφυγα μου εδωσαν και ενα πιατο φαγητο για το σπιτι.εχει χαρη να πλακωσουν ολοι εκει τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγω πήγα με ταπερακι,αλλά είχε τελειώσει το συσσίτιο.
Μου εδωσαν όμως μια κούτα Marlboro.......  :2funny: :2funny: :2funny:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω πήγα με ταπερακι,αλλά είχε τελειώσει το συσσίτιο.
Μου εδωσαν όμως μια κούτα Marlboro.......  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περασα πριν λιγο απο κει και γινοτανε συλλαλητηριο και δεν μπορουσα να περασω.ο κοσμος κρατουσε στο χερι ενα προφυλακτικο και ενα ταπερακι.ρωτησα την  Καρινα τι εχει για φαγητο και μου απαντησε οτι εχουν μεινει μονο κολοκυθια τηγανιτα  :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.772
Πόντοι
32.165
Καταθεση σημερα στην Λαρα απο κοροβαγκου. Gl οντως εχει αλλαξει πολυ. και απο σερβις και νομιζω αδυνατισε κιολας και εχει γινει πολυ σουπερ το μωρο. Μπραβο της, ενα 8 μην πω 9 το εχει απο μενα. αξια. και το ταττου της πανω απο τα κωλομερια φοβερο!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
παιδια θελω συμβουλη ειδικων....τοσο καιρο μπαινω βλεπω την Σαρα και παλι στην βερονικα-μιρελα καταληγω..επειδη ειναι τρελο μωρο...θελω να ξερω αν κανει και καλο κρεβατι...ειναι σαν τις 2 που προανεφερα;η θα μπω μονο για την ομορφια και ενα απλο σεξακι;

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
παιδια θελω συμβουλη ειδικων....τοσο καιρο μπαινω βλεπω την Σαρα και παλι στην βερονικα-μιρελα καταληγω..επειδη ειναι τρελο μωρο...θελω να ξερω αν κανει και καλο κρεβατι...ειναι σαν τις 2 που προανεφερα;η θα μπω μονο για την ομορφια και ενα απλο σεξακι;

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου οτι ειναι πολυ ομορφη και γλυκια παρουσια η ΣΑΡΑ.Την ειχα επισκεφθει στο παρελθον και εχω να σου πω οτι μεσα στο δωματιο εγω προσωπικα τη θεωρω μια τυπικη επαγγελματια..Δε τη λες κομοδινο,κανει φιλοτιμες προσπαθειες για να σε ικανοποιηση αλλα μεχρι εκει....Δοκιμασε τη δεν εχεις να χασεις τιποτα,τα 40 που τις ειχα δωσει παντως δεν τα εκλαψα...

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
59
Πόντοι
1
Δες τα μηνύματά σου

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.772
Πόντοι
32.165
Οταν λες ειδικων;; Παντως μια χαρα περασα εγω μαζι της

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η χθεσινή κατάθεσή το βράδυ στη Λάρα την κωλάρα Αν. Γεωργίου 34 ήτανε απολαυστική.το μωρό είναι σκέτη καύλα απλά θέλει καθοδήγηση για να την απολαύσεις  :kissass:

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι γεια σας, λοιπον περνοντας εχθες απο βαρδαρη και συγκεκρημενα απο προμηθεως ειδα οτι ανοιξε καινουργιο μπουρδελο με πολλα σκαλια  :think: δεν σταματησα γιατι βιαζομουν, ξερει κανεις τι παιζει; Πρεπει να δουλευε και παλιοτερα αυτο το ντελο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Η θεά αφροδίτη που δουλεύει αυτό το καιρό, που η έφη και που η Βερονικα? απαντήστε plz συνάδελφοι είμαι εκτός πραγμτάτων εδώ και καιρόκ βρεθηκα σαλονικη για λιγο καιρο τωρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Η θεά αφροδίτη που δουλεύει αυτό το καιρό, που η έφη και που η Βερονικα? απαντήστε plz συνάδελφοι είμαι εκτός πραγμτάτων εδώ και καιρόκ βρεθηκα σαλονικη για λιγο καιρο τωρα
Αφροδιτη κωλετη,εφη φριξου 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom