tsondovoloC
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η εμμα , ξερει κανεις τι ςρα ξεκιναει της υπηρεσιες της? (πληροφορια για φιλαρακι)
ps: απο νικολ τιποτα νεα? ;p
η εμμα , ξερει κανεις τι ςρα ξεκιναει της υπηρεσιες της? (πληροφορια για φιλαρακι)
Ξεπετα δε τη λες,ειναι πως θα της καρφωθει με τον πελατη,προσωπικα εχω περασει ομορφα![]()
![]()
μαζι της...Tωρα,βραδυνο ταχυτατο περασμα απο τα στουντιο με σκοπο να δω τη νεα παρουσια Μαξιμ,την πετυχα στο Α.Γεωργιου 4 , αυτο με τις σκαλες διπλα στις γραμμες τρενου για οσους μπερδευονται με τα νουμερα στην περιοχη.Μπαζακι για τα γουστα μου,αν ηταν Ελληνιδα θα ηταν σιγουρα απο το Κορδελιο ή τη Μενεμενη
![]()
![]()
![]()
,μη παρεξηγηθει κανα πιθηκι κι εγω Δυτικος ειμαι γεννημα θρεμμα
.Στο θεμα μας,ξανθια σχετικα ψηλη πανω στα τακουνια της,βγηκε με τα βυζια εξω,μωβ μπραζιλ βρακι και μωβ καλτσοδετες...Παλι πετυχα καινουρια με καλτσοδετες,μαλλον μας διαβαζουν αρκετοι ρουφιανοι εδω
![]()
.Ατσουμπαλο περπατημα και γενικα μια μετριοτατη παρουσια στα ματια μου.Δεν κανει γυμνο τσιμπουκι και δεν δινει κωλο οπως ειπε η υπηρεσια και η τιμη ειναι 35
![]()
ευρω.
Και για να μη ξεχασω,να αναφερω για τους λατρεις των ιεροδουλων του πεζοδρομιου,σημερα το βραδυ στη γιαννιτσων γινοταν απλα ενας πανικος.Μετα απο παρα πολλα χρονια ειδα τοσες πολλες μαζεμενες,ασπρες-μαυρες-χοντρες-αδυνατες-ομορφες-ασχημες,οτι γουσταρει ο καθενας...
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.περασα στην μολδαβη νταιανα που πολλοι την εχουν αποθεωσει. Σορρυ ρε παιδες αλλα ενα μπαζο το καλυτερο γαμησι να κανει παραμενει ενα μπαζο. Και σιγα το τι κανει μεσα...ισως ειχα ακουσει πολλα καλα και περιμενα περισσοτερα. Παντως ειναι καλη κοπελα και ευγενικη κ κανει οτι της πεις χωρις βιασυνες.
όχι και μπάζο την Νταιάνα ρε φίλε.όλες αυτές οι καλές κριτικές δεν γράφτηκαν από ασκετους.να μην είναι στα γούστα σου το δέχομαι,αλλά για τόση κακία..Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.περασα στην μολδαβη νταιανα που πολλοι την εχουν αποθεωσει. Σορρυ ρε παιδες αλλα ενα μπαζο το καλυτερο γαμησι να κανει παραμενει ενα μπαζο. Και σιγα το τι κανει μεσα...ισως ειχα ακουσει πολλα καλα και περιμενα περισσοτερα. Παντως ειναι καλη κοπελα και ευγενικη κ κανει οτι της πεις χωρις βιασυνες.
προσωπικά φοβάμαι να πηγαίνω με αυτές λόγω κινδύνους απο αρρώστιες όπως καλά διάβαζα στα προηγούμενα ποστ για ένα φίλο μας.από τιμές τι παίζει εκεί?Και για να μη ξεχασω,να αναφερω για τους λατρεις των ιεροδουλων του πεζοδρομιου,σημερα το βραδυ στη γιαννιτσων γινοταν απλα ενας πανικος.Μετα απο παρα πολλα χρονια ειδα τοσες πολλες μαζεμενες,ασπρες-μαυρες-χοντρες-αδυνατες-ομορφες-ασχημες,οτι γουσταρει ο καθενας...
Αφροόχι και μπάζο την Νταιάνα ρε φίλε.όλες αυτές οι καλές κριτικές δεν γράφτηκαν από ασκετους.να μην είναι στα γούστα σου το δέχομαι,αλλά για τόση κακία..ήμαρτον!!!! για πες μας εσύ ποια αξίζει να πάμε που δεν είναι μπάζο .. ;)
Αφρο
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα
Και μια σαρα νομοζω που δουλευε ενα φεγγαρι κωλετη.μαυρισμενη μελαχροινη αδυνατη με ωραιο μικρο στητο φυσικο βυζι.
Και δεν εβγαλα καμια κακια... Αν θες να σου προτεινω οφθαλμιατρο παντως. Η κοπελα εχει χαλια σωμα,ειναι χοντρη, βυζια απαισια, και σκυλοφατσα με φουλ κραγιον που σορρυ που ειμαι περιεργος αλλα τα σιχαινομαι. Δεν εχω δει ποτε μου κοπελα σε ρδελο με κραγιον
δεν αντιλέγω για τις κοπέλες αυτές γιατί είχα πολλές καλές εμπειρίες.για όλους μας τους άλλους δηλαδή μας συστήνεις οφθαλμίατρο ....Αφρο
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα
Και μια σαρα νομοζω που δουλευε ενα φεγγαρι κωλετη.μαυρισμενη μελαχροινη αδυνατη με ωραιο μικρο στητο φυσικο βυζι.
Την πρωτη φορα που πηγα μαζι της ηταν λιγο κρυοκωλη,απο την δευτερη φορα και μετα ομως ηταν πολυ σουπερ το μωρο,θυμαμαι ειμουν εκει οταν αυτη και το αφεντικο ειχαν καυγαδισει μια φορα στο σαλονι και μετα απο λιγο καιρο εξαφανιστηκε. Κριμα. Αα ξεχασα κιαλλες ομορφες κοπελες απλα εβαλα αυτες που περνουσα καλα.Ωρεεεε που το θυμηθηκες αυτο το μωρακι.!!! ισα ισα ειχα προλαβει στις αρχες τις καριερας μου και την επισκεφτηκα 2 φορες...
Δεν θα το εξαντλησω το θεμα. Ειμαι 29 και για μενα και την ηλικια μου πιστεψε με μπαζο θα την θεωρουσαν οι πιο πολλοι. Τωρα για αυτους που ειναι ανω των 50 ισως να υπαρχει αλλο κριτηριο. Αυτα απο μενα και κλεινω εδω. Οποιος θελει ας παει να την δει και να μας πει αν ειναι γκομεναρα η θεα.δεν αντιλέγω για τις κοπέλες αυτές γιατί είχα πολλές καλές εμπειρίες.για όλους μας τους άλλους δηλαδή μας συστήνεις οφθαλμίατρο ....![]()
τώρα σε κατάλαβα ρε μούτρο,λέω κι εγώ αν τα εννοεί... ;) έτσι είναι,πρέπει να πάνε να την δουνΔεν θα το εξαντλησω το θεμα. Ειμαι 29 και για μενα και την ηλικια μου πιστεψε με μπαζο θα την θεωρουσαν οι πιο πολλοι. Τωρα για αυτους που ειναι ανω των 50 ισως να υπαρχει αλλο κριτηριο. Αυτα απο μενα και κλεινω εδω. Οποιος θελει ας παει να την δει και να μας πει αν ειναι γκομεναρα η θεα
ε εμεις οι 36αρηδες εχουμε ριξει λιγο τα στανταρς μας μαν.... ;)Δεν θα το εξαντλησω το θεμα. Ειμαι 29
εισαι παιδι της παντρειας δηλαδης....ε εμεις οι 36αρηδες εχουμε ριξει λιγο τα στανταρς μας μαν.... ;)
και αργησαμε κιολας....ο τετσουο το κανε ηδη το βημα ;)εισαι παιδι της παντρειας δηλαδης....![]()
![]()
![]()
και αργησαμε κιολας....ο τετσουο το κανε ηδη το βημα ;)