You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είχε ανησυχίες,περίμενε τα αποτελέσματα του από ιατρικές εξετάσεις.με κάποια βρωμιάρα πήγεΤι ειχε παθει ο κικας.? ειχε γινει στρατηγος.?![]()

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
εσυ ξερεις πολλα για νεος αλλα δεν τα θυμασαι καλαΕίχε ανησυχίες,περίμενε τα αποτελέσματα του από ιατρικές εξετάσεις.με κάποια βρωμιάρα πήγε![]()
;)
ας τα θυμηθουμε ψυχραιμα
αυτη η ρεμπεκα μας παιρνει αρχικα πιπα χωρις καποτα ολους?
με εγλυψε γαμωτη χωρις να την προλαβω ακαποτα στο πουτσοκεφαλο και να με πηγε τωρα μην κωλησα τιποτα βλενοροιες η χλαμυδια..
ασε που με την ιδεα και μόνο εχω ενα τσουξιμο απο τωρα...
ρε λετε να εχει τιποτα και να μας το κάνει επίτηδες?
σιγουρα τις ελεγχουν εβδομαδιαιως?
μαγκες προσοχη με την ρεββεκα γιατι νομιζω πως αρπαξα κατι με το ακαποτο.
εγραψα και στο αλλο θριτ με την υγεια.
θα σας ενημερωσω.
ελπιζω να ειναι ψεμα και να ειναι ιδεα μου.
ελα ρε μαν.....περασαν χρονια....τι νεα απο τις εξετασεις;ολα καλα;μαγκες αυριο περνω αποτελεσματα - θα σας ενημερώσω.
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
έτσι φαίνεται να είμαι νέος ;) αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την Ρεμπέκα τη Ρωσίδα που δούλευε πρωινά 26ης Οκτωβρίου 52 και μετά Φρίξου 14 με την ξανθιά τσατσά που δουλεύει τώρα Μινωταύρου 16 ???εσυ ξερεις πολλα για νεος αλλα δεν τα θυμασαι καλα
;)
ας τα θυμηθουμε ψυχραιμα
ελα ρε μαν.....περασαν χρονια....τι νεα απο τις εξετασεις;ολα καλα;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
καλα τα θυμασαι αλλα υποψιαζομαι στην αλιακμωνος πρεπει να εγινε η ζημια....εκει την ειχα παρει εγω παντως...απο τα βαθια λαρυγγια η κοπελαέτσι φαίνεται να είμαι νέος ;) αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την Ρεμπέκα τη Ρωσίδα που δούλευε πρωινά 26ης Οκτωβρίου 52 και μετά Φρίξου 14 με την ξανθιά τσατσά που δουλεύει τώρα Μινωταύρου 16 ???

gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.600
- Πόντοι
- 8.295
αυτό ακριβώς θα έγραφα!!!!!Ο Κίκας ζει!
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
περασα απο την αλισα στο νικ ουρανου αλλα σε αντιθεση με τις αλλες φορες που ηταν πολυ σεξυ και γκαυλιαρα,τωρα ηταν αμακυγιαριστη και με πολλα σπυρια στο μετωπο.με ξενερωσε η εικονα της και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
με προβληματιζει που συναγωνιστες κανουν ολοκληρη γυρα σε ολα τα μαγαζια και φευγουν απραγοι μετα απο ποδαροδρομο 10 χιλιομετρων...εχω λιγο καιρο να παω στα στεκια και αναρωτιεμαι αν πραγματικα ειναι τοσο χαλια οι κοπελες ωστε να γυρισεις 20 μαγαζια και να μη μπεις πουθενα..παντως στοι αλλο σαιτ στις φωτο βλεπω πολυ αξιολογες φωτο..τωρα κατα ποσο αντικατοπτριζουν την πραγαματικοτητα μονο ο γυμνος οφθαλμος μπορει να το διαπιστωσει...
Αλλα επισης χαιρομε που βλεπω οτι παλιες αντιδικιες εχουν ξεπεραστει και το φορουμ εχει βρει το παλιο καλο του εαυτο με πληρεις αναφορες-κριτικες..παιδια πιστεψτε με δεν αξιζει να μαλωνετε για γυναικες και ποσο μαλλον για πουτ@νες..αυτες μας πουλανε και μας αγοραζουν σε ενα δευτερολεπτο..εχω βγει για ποτο με πουτανα και αφου εγινε λιαρδα μου ειπε οτι το μονο που τις νοιαζει ειναι τα λεφτα και οτι μας βλεπουν μονο για αυτο το σκοπο..και τα ναζακια-χαδακια ειναι θεμα μαρκετινγκ,απλα κανουν πολυ καλα καποιες την δουλεια τους..οποτε δεν αξιζει με την καμια να μαλωνετε για αυτες..νομιζω ειμαστε εξυπνοτεροι απο αυτες απλα πολλες φορες μας υπερνικαει το κατω κεφαλι μας ..
Αλλα επισης χαιρομε που βλεπω οτι παλιες αντιδικιες εχουν ξεπεραστει και το φορουμ εχει βρει το παλιο καλο του εαυτο με πληρεις αναφορες-κριτικες..παιδια πιστεψτε με δεν αξιζει να μαλωνετε για γυναικες και ποσο μαλλον για πουτ@νες..αυτες μας πουλανε και μας αγοραζουν σε ενα δευτερολεπτο..εχω βγει για ποτο με πουτανα και αφου εγινε λιαρδα μου ειπε οτι το μονο που τις νοιαζει ειναι τα λεφτα και οτι μας βλεπουν μονο για αυτο το σκοπο..και τα ναζακια-χαδακια ειναι θεμα μαρκετινγκ,απλα κανουν πολυ καλα καποιες την δουλεια τους..οποτε δεν αξιζει με την καμια να μαλωνετε για αυτες..νομιζω ειμαστε εξυπνοτεροι απο αυτες απλα πολλες φορες μας υπερνικαει το κατω κεφαλι μας ..
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.600
- Πόντοι
- 8.295
αλλιώς δεν το ήξερες?????εχω βγει για ποτο με πουτανα και αφου εγινε λιαρδα μου ειπε οτι το μονο που τις νοιαζει ειναι τα λεφτα και οτι μας βλεπουν μονο για αυτο το σκοπο..και τα ναζακια-χαδακια ειναι θεμα μαρκετινγκ,απλα κανουν πολυ καλα καποιες την δουλεια τους..
περασα απο την αλισα στο νικ ουρανου αλλα σε αντιθεση με τις αλλες φορες που ηταν πολυ σεξυ και γκαυλιαρα,τωρα ηταν αμακυγιαριστη και με πολλα σπυρια στο μετωπο.με ξενερωσε η εικονα της και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
ναι εχει σπυρακια, αλλα και ωραιο βυζι..και το ματι κολαει στο δευτερο..
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
και μεγαλι ξεπετα απο οτι λενε.....ναι εχει σπυρακια, αλλα και ωραιο βυζι..και το ματι κολαει στο δευτερο..
αλλιώς δεν το ήξερες?????
θα σου πω φιλε μου.νομιζα οτι το ηξερα..αλλα ειχα μπλεξει με μια πουτ@να με την οποια εκανα σεξ λες και ηταν η κοπελα μου.βασικα αυτο εγινε στα πρωτα βηματα μου ως μπουρδελιαρης και για αυτο ξεγελαστηκα.ειχα παει με αρκετες μεχρι τοτε και δεν ειχε τυχει να φιλισω η να με φιλισει καμια..με αυτην μολις περασα μεσα για 1η φοραα με πλακωσε στα γλωσσοφιλα,με εκανε γυμνο τσιμπουκι και το καναμε 2 φορες τουτεστην ημουν μεσα καμια ωρα και ολα αυτα με απλο προγραμμα 30 ευρω..εγω στο σεξ εχω πολυ ψηλα το φιλι,οταν φιλαω τη γκομενα ειναι σαν να κανω ερωτα με την κοπελα μου και με αυτην ετσι ενοιωθα..την ρωτησα α φιλαει αλλους.μου ορκιστηκε πως οχι..οκ την πιστεψα επειδη και σε εμενα δεν ειχε τυχει να με φιλισει αλλη πουτανα...αυτο πηγε για κανα χρονο σχεδον...απλα μετα ανακαλυψα πως οχι μονο γλωσσοφιλουσε τη μιση Σαλονικη αλλα επινε και τα χυσια απο την υπολοιπη μιση...οποτε εκει αναθεωρησα τις αποψεις μου και καταλαβα πως μερικες απλα ειναι πιο κολπαδορες και πιο επαγγελματιες απο καποιες αλλες..
αυτες οι φημες με απωθησαν και εμενα την τελευταια φορα απο το να την δοκιμασω..και μεγαλι ξεπετα απο οτι λενε.....
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
εμ τη νομιζες οτι μονο εσενα γλωσοφιλουσε η εμμα....εδω οταν η τσατσα λεει τα προγραμματα της εμμας λεει οτι τελειωνεις οπου θελεις.ειναι μεγα μαλακια και το θεωρει οτι ειναι στα συν αυτο ενω επρεπε να ειναι τελειως αρνητικο.ακου εκει οπου θες χυνεις την κοπελαθα σου πω φιλε μου.νομιζα οτι το ηξερα..αλλα ειχα μπλεξει με μια πουτ@να με την οποια εκανα σεξ λες και ηταν η κοπελα μου.βασικα αυτο εγινε στα πρωτα βηματα μου ως μπουρδελιαρης και για αυτο ξεγελαστηκα.ειχα παει με αρκετες μεχρι τοτε και δεν ειχε τυχει να φιλισω η να με φιλισει καμια..με αυτην μολις περασα μεσα για 1η φοραα με πλακωσε στα γλωσσοφιλα,με εκανε γυμνο τσιμπουκι και το καναμε 2 φορες τουτεστην ημουν μεσα καμια ωρα και ολα αυτα με απλο προγραμμα 30 ευρω..εγω στο σεξ εχω πολυ ψηλα το φιλι,οταν φιλαω τη γκομενα ειναι σαν να κανω ερωτα με την κοπελα μου και με αυτην ετσι ενοιωθα..την ρωτησα α φιλαει αλλους.μου ορκιστηκε πως οχι..οκ την πιστεψα επειδη και σε εμενα δεν ειχε τυχει να με φιλισει αλλη πουτανα...αυτο πηγε για κανα χρονο σχεδον...απλα μετα ανακαλυψα πως οχι μονο γλωσσοφιλουσε τη μιση Σαλονικη αλλα επινε και τα χυσια απο την υπολοιπη μιση...οποτε εκει αναθεωρησα τις αποψεις μου και καταλαβα πως μερικες απλα ειναι πιο κολπαδορες και πιο επαγγελματιες απο καποιες αλλες..
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
και μεγαλι ξεπετα απο οτι λενε.....
Ξεπετα δε τη λες,ειναι πως θα της καρφωθει με τον πελατη,προσωπικα εχω περασει ομορφα

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.863
- Πόντοι
- 12.815
Ξεπετα δε τη λες,ειναι πως θα της καρφωθει με τον πελατη,προσωπικα εχω περασει ομορφα![]()
![]()
μαζι της...Tωρα,βραδυνο ταχυτατο περασμα απο τα στουντιο με σκοπο να δω τη νεα παρουσια Μαξιμ,την πετυχα στο Α.Γεωργιου 4 , αυτο με τις σκαλες διπλα στις γραμμες τρενου για οσους μπερδευονται με τα νουμερα στην περιοχη.Μπαζακι για τα γουστα μου,αν ηταν Ελληνιδα θα ηταν σιγουρα απο το Κορδελιο ή τη Μενεμενη
![]()
![]()
![]()
,μη παρεξηγηθει κανα πιθηκι κι εγω Δυτικος ειμαι γεννημα θρεμμα
.Στο θεμα μας,ξανθια σχετικα ψηλη πανω στα τακουνια της,βγηκε με τα βυζια εξω,μωβ μπραζιλ βρακι και μωβ καλτσοδετες...Παλι πετυχα καινουρια με καλτσοδετες,μαλλον μας διαβαζουν αρκετοι ρουφιανοι εδω
![]()
.Ατσουμπαλο περπατημα και γενικα μια μετριοτατη παρουσια στα ματια μου.Δεν κανει γυμνο τσιμπουκι και δεν δινει κωλο οπως ειπε η υπηρεσια και η τιμη ειναι 35
![]()
ευρω.
Τι ειναι αυτο καινουριο ανεγδοτο.??

Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Και για να μη ξεχασω,να αναφερω για τους λατρεις των ιεροδουλων του πεζοδρομιου,σημερα το βραδυ στη γιαννιτσων γινοταν απλα ενας πανικος.Μετα απο παρα πολλα χρονια ειδα τοσες πολλες μαζεμενες,ασπρες-μαυρες-χοντρες-αδυνατες-ομορφες-ασχημες,οτι γουσταρει ο καθενας...
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Τι ειναι αυτο καινουριο ανεγδοτο.??![]()
![]()
Κι εγω αυτο ειπα την τσατσα και μου απανταει οτι 30 παιρνουν οι αλλες οι τελεωμενες στα αλλα και οτι η Μαξιμ ειναι μικρο κοριτσι...

Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Πες της τσατσας αυτης ενα ''ΜΕΓΑ ΑΚΥΡΟ'' γιατι για μαλακες ψαχνειΚι εγω αυτο ειπα την τσατσα και μου απανταει οτι 30 παιρνουν οι αλλες οι τελεωμενες στα αλλα και οτι η Μαξιμ ειναι μικρο κοριτσι...![]()
![]()
![]()
![]()

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K