Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και Συλβια με το τελειο βυζι... κι αυτη εφυγε...2 καλες ειχε εδω μονο... κ σε προσφατη επισκεψη μου ειπαν οτι τις διωξανε...
Οποτε τα μουνακια Βικυ κ Ζωη τελος απο το μαγαζι...!!!![]()
Οποιος τις εντοπισει καπου... ας ριξει ενα συρμα...![]()
2 καλες ειχε εδω μονο... κ σε προσφατη επισκεψη μου ειπαν οτι τις διωξανε...
Οποτε τα μουνακια Βικυ κ Ζωη τελος απο το μαγαζι...!!!![]()
Οποιος τις εντοπισει καπου... ας ριξει ενα συρμα...![]()
Η επικράτηση των δεινοσαύρων είναι ολοκληρωτική σε ετούτο το κατάστημα.......
Κουβαρντά μου εσύ.Χτεσινή επίσκεψη. Στην πόρτα η πολυλογού Κατερίνα. Η κινέζα η Λίλη, η χοντρή Μιρέλα, η προμιλφ Ζωή, μια Ελληνίδα αδύνατη κοντή σαν κακά χάλια, άλλη μία καλούτσικη (δεν θυμάναι όνομα) και μια μαύρη ψιλή με ωραίο σώμα νομίζω Ντίβα τη λένε ή κάτι τέτοιο.
Επέλεξα τη μαύρη. (ε δεν ειμαι ρατσιστής) 23 χρονών με στητό βυζάκι 2άρι, ρώγα σκούρα πολύ μαύρη πεταχτή. Πίπα πολύ καλή. Μάλλον πάρα πολή καλή. Την άφησα 12 λεπτά τουλάχιστον να ασχολείται. Τέλος παρόλο που είναι μαύρη ήταν στενή μπροστά και ήταν πολύ ευχάριστο το σεξ μαζί της. Για μένα μια πολύ καλή έκπληξη. Μιλά μόνο Αγγλικά και Γκανέζικα βέβαια. 50 ευρώ. (έδοσα και κάτι στην κοπέλα όπως πάντα όταν περνάω καλά)
Κουβαρντά μου εσύ.

αφοτου εφυγαν η Συλβια η Βικυ και η Ζωη... και η Λιλη που ηταν οι μονες που βλεποντουσαν...
το μαγαζι πρεπει να εγινε για ειδικα γουστα... μονο για πολυ βιτσιοζους...
Το κατάστημα υπάρχει στον κατάλογο:
Επίσης υπάρχει και νήμα εδώ:
]
Ναι υπαρχει δεν γραφει πουθενα το τηλεφωνο ομως αν το εχει καποιος ας το στειλει σε pm
θελω να μαθω αν δουλευει η κινεζα
Ναι υπαρχει δεν γραφει πουθενα το τηλεφωνο ομως αν το εχει καποιος ας το στειλει σε pm
θελω να μαθω αν δουλευει η κινεζα