Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

johnys77777

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
181
Πόντοι
2.955
Να βάλει Ροναλντίνιο μαν, έτσι την ξέρουμε πλέον.  :grin:

EDIT: Επίσης φαίνεται ότι κάνει και κόλπα εκτός

εμενα πριν απο λιγο καιρο που την πετυχα στο LUX και με πηρε απο τα αρχιδια μεσα στο δωματιο μου συστηθηκε Ειρηνη ωραιο γαμησει παντως :zfuck: :zfuck: :zfuck: δινοντας και το τηλεφωνο που εχει στην αγγελια :rockon: :rockon: :rockon:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
598
Πόντοι
6.745
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες

αν ειναι αυτη με τα μαυρα σγουρά μαλλιά δεν μ αρεσε. Εγω ήθελα βουνό, ψηλή και νταρτνάνα :2funny: :2funny:

Εγινε στοχευμένη κατάθεση στην Καρμεν την τσέχα η οποία ήταν καροβάγκου (Βιλα ερώτικα είναι η Καντυ). Πολύ καλή στο δωμάτιο με γλύψιμο στα αρχίδια και πολλά φιλιά στο στόμα.( πρόγραμμα των 40ευρω) Πολύ σεξυ παρουσία που και ως χαρακτηρας είναι πολύ καλή.
Οπότε ένα μεγάλο συν η παρουσία και η απόδοση της. Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια. :idiot: :idiot:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
44
Πόντοι
11

Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια. :idiot: :idiot:
πολυ σωστα...το εχω επισημανει κ εγω...και το κανω οποτε μου ερθει ευκαιρια...αν δε με περασουν με 30 (που δε με περνανε ) φευγω...δε γινεται να μην εχει πεσει το 40ρι για την καρμεν και την αντριαννα...υπερεκτιμημενες......μην τρελαθουμε.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
αν ειναι αυτη με τα μαυρα σγουρά μαλλιά δεν μ αρεσε. Εγω ήθελα βουνό, ψηλή και νταρτνάνα :2funny: :2funny:

Εγινε στοχευμένη κατάθεση στην Καρμεν την τσέχα η οποία ήταν καροβάγκου (Βιλα ερώτικα είναι η Καντυ). Πολύ καλή στο δωμάτιο με γλύψιμο στα αρχίδια και πολλά φιλιά στο στόμα.( πρόγραμμα των 40ευρω) Πολύ σεξυ παρουσία που και ως χαρακτηρας είναι πολύ καλή.
Οπότε ένα μεγάλο συν η παρουσία και η απόδοση της. Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

Όταν λες φιλια στο στομα εννοεις, βαθια γλωσοφιλα, ή απλά πεταχτα φιλάκια στα χείλη ??

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

Παρα πολυ σωστο!!!! αυτο που λες εδω φιλε azazel  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: i like +10 και βαλε σε αυτο το post απο εμενα....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Παρα πολυ σωστο!!!! αυτο που λες εδω φιλε azazel  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: i like +10 και βαλε σε αυτο το post απο εμενα....
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ, ΔΝΤ και στα στούντιο λοιπόν.
ΥΓ αλλά μην ξεχνάμε πως οι ακριβές τιμές στα στούντιο  κρατούν ένα επίπεδο, καλό θα ήταν να είναι οι τιμές ως έχει αλλά με 30 λεπτά, αλλά που να χαμπαριάσουν οι τσατσάδες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Η αποχή από μέρους μας θα τους ταρακουνησει!!!
Στο φιναλε ούτε απόδειξη παίρνουμε όταν φεύγουμε,αφορολόγητα,μαύρα καταμαυρα λεφτα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Απόδειξη από στούντιο, μετρά  στην εφορία η θα πάει  σαν τεκμήριο.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Οντως αυτο το 40αρι στα δυο αυτα μαγαζια δεν ξερω με τι κριτηριο το κρατανε ακομα? ενταξει εχουν τις πιο ωραιες κοπελες και τι να λεει?αλλα για να το εχουν ακομα τοσο σημαινει οτι υπαρχουν πολυ που τα ακουμπανε.Αληθεια εχει παρει ποτε κανεις αποδειξη απο κανενα μαγαζι της πολης?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
ενταξει εχουν τις πιο ωραιες κοπελες και τι να λεει?αλλα για να το εχουν ακομα τοσο σημαινει οτι υπαρχουν πολυ που τα ακουμπανε.
:thumbsup: :thumbsup:
εχει τυχει να δωσουν σε μενα αποδειξη δυο φορες κιολας,αλλα οχι Θεσ/κη...φυσικα τις πεταξα,ηταν αδυνατο να την προσκομισω στην εφορια...ρομπα τρελη...

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ, ΔΝΤ και στα στούντιο λοιπόν.
ΥΓ αλλά μην ξεχνάμε πως οι ακριβές τιμές στα στούντιο  κρατούν ένα επίπεδο, καλό θα ήταν να είναι οι τιμές ως έχει αλλά με 30 λεπτά, αλλά που να χαμπαριάσουν οι τσατσάδες.

συμφωνώ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Η αποδειξη μετραει κανονικα στην εφορια,ειναι παροχη υπηρεσιων,το θεμα ομως δεν ειναι η αποδειξη ειναι το οτι αυτες(οι ιεροδουλες) στις βιλλες παιρνουν μηνιατικο 12,000-15,000 ευρω μαυρα,λεφτα τα οποια ενας εργαζομενος πλεον τα παιρνει σε 2 η 3 χρονια και φορολογειται γι αυτα!!!
Μια φορα εχω παρει αποδειξη απο ντελο και ηταν αν θυμαμαι καλα οταν ειχαμε μπει στο ευρω.
Σε ενα μαγαζι του Βαρδαρη ειχε η τσατσα τοτε αραδιασμενες αποδειξεις πανω στο τραπεζακι καμια δεκαρια και οποιος ηθελε επερνε,τοτε ηταν που ειχε βγει και ο νομος οτι πρεπει να κοβουν αποδειξεις τα εν λογο καταστηματα.
Απο τοτε οποιος ειδε αποδειξη ας μου πει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.881
Πόντοι
12.815
Ελα εκτυπωστε το και να το δειχνετε πριν μπειτε μεσα στο δωματιο...

images+%282%29.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Λογικά όλα τα καταστήματα έχουν ταμειακές για να  κόβουν απόδειξη, το θέμα είναι αν τους τη ζητήσεις μπορεί να σου βάλουν έξτρα τον ΦΠΑ    ( κάτι σαν τους υδραυλικούς-ηλεκτρολόγους και λοιπά μάστορες ) και έτσι θα πρέπει να ξηλωθείς παραπάνω.
Και άντε αν πάρεις φθηνό πρόγραμμα με 30 ευρώ πάει και έρχεται ο ΦΠΑ, αν διαλέξεις ακριβό άντε να δίνεις παραπάνω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
Και άντε αν πάρεις φθηνό πρόγραμμα με 30 ευρώ πάει και έρχεται ο ΦΠΑ, αν διαλέξεις ακριβό άντε να δίνεις παραπάνω...
ναι να τους πληρωσουμε κ παραπανω στην τιμη.....ολα τα χει η Μαριωρη,ο φερετζες της ελειπε... :rolleyes:
δεν κοιτανε να φερουν στον Βαρδαρη καμμια καλη κ να μειωσουν τις τιμες σε επιπεδα Αθηνας (Λιοσιων-Φυλης),να τους δωσουμε κ ΦΠΑ τους νταβαδες... :headbang:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
χωρις σχόλια!!

Συνημμένα

• apodeiksh2[1].jpg
    apodeiksh2[1].jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 25

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
....kai αυτη ειναι του τυπου που περασε τη συγκεκριμενη αποδειξη στην εφορια!!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• oikos_anoxis.jpg
    oikos_anoxis.jpg
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom