Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
Ότι γράφω αναφέρεται σε όλους, εσύ απλά μου έδωσες βήμα σε ευχαριστώ για αυτό, και μη το εκλάβεις ειρωνικά  ;)

Όταν κάποιος ασχολείται μαζί σου χωρίς να σε ξέρει κάν, τότε κάτι κάνεις καλά... :sunglasses:

...κρύβουμε τόσο καλά τα συναισθήματα μας που στο τέλος ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα βρούμε... :rolleyes:
οτι εγραψες το εγραψες με αφορμη το ποστ μου.Μη κρυβομαστε πισω απο δαχτυλο μας...ειναι ασκοπο κ ανουσιο.
το μαυρισμα σε κριτικες (οχι μονο δικες μου,αλλα κ αλλων) μονο εις βαρος της ενημερωσης κ πληροφορησης  μπορει να εισελθει...Το πολυ-πολυ να σταματησουμε να γραφουμε,εαν τοσο ενοχλει η διαφορετικη ή η επιπλεον αποψη για τις υπηρεσιες μιας εκδιδομενης....
Θα ηταν πιο τιμιο να βγουν αυτοι οι 8 για παραδειγμα κ να πουν:dimmits δε σε γουσταρουμε κ θα σε παμε πιπα-κωλο εμπλοκη στο μαυρισμα...επειδη ετσι γουσταρουμε κ μπορουμε να το κανουμε...τουλαχιστον θα ειχαν τα Αρχιδια να το πουν δημοσια εδω στο φορουμ.... ;) ...αρεσκονται ομως σαν ποντικοι να μαυριζουν...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
η δευτερη παραγραφος δεν παει προσωπικα στον gameover, παει προς πασα εμπλεκομενο...περιμενω αυτους που καταψηφιζουν στις κριτικες να βγουν κ να ποσταρουν...ξερω οτι διαβαζουν το φορουμ..μην κρυβεστε,βγειτε κ μιληστε....αλλιως ειστε κοτες δειλες....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
οτι εγραψες το εγραψες με αφορμη το ποστ μου.Μη κρυβομαστε πισω απο δαχτυλο μας...ειναι ασκοπο κ ανουσιο.
δεν θα διαφωνήσω, μου έδωσες βημα, το είπα εξάλλου, και σκοπος μεσα απο αυτη τη κουβεντα είναι να βγει το συμπερασμα πως οι κριτικές δεν ειναι πανάκεια, απλά δείχνουν ένα δρόμο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.298
Πόντοι
10.135
πως οι κριτικές δεν ειναι πανάκεια, απλά δείχνουν ένα δρόμο
σαφως...αρκει ομως να διαβαζονται κ να αξιολογουνται τα γραφομενα κ οχι αν την γραφω εγω ή εσυ ή καποιος αλλος κ να μαυριζεται αναλογως τον συγγραφεα...αλλιως δεν υπαρχει καν νοημα γραψιματος κ αναρτησης της κριτικης.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
απο βδομαδα κατα πασα πιθανοτητα ανοιγει το καινουργιο στουντιο μελισσες  :s&m_3: :s&m_1:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Για αυτήν την Αλίνα, ναι είχε κόκκινα μαλλιά βαμμένα. Τώρα αν είναι η ίδια με αυτήν που ήταν Ν. Ουρανού 26 και Φρίξου 13 δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να την δω (από καλοκαίρι τουλάχιστον).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.881
Πόντοι
12.815
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια η Εφη βρησκετε σημερα στο ποστο της (φριξου 15) για οποιον ενδιαφερετε... :grin:

Μια μιση ωρα περημενα να συναντηθω με την Εφαρα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Πρεπει να το κοιταξουνε τα αφεντικα αυτο, τουλαχιστων μεσα στα δωματια να βαλουν καμια τηλεωραση κανα φλιπερακι εστω να περναει ευχαριστα η ωρα της αναμονης... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Μια μιση ωρα περημενα να συναντηθω με την Εφαρα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Πρεπει να το κοιταξουνε τα αφεντικα αυτο, τουλαχιστων μεσα στα δωματια να βαλουν καμια τηλεωραση κανα φλιπερακι εστω να περναει ευχαριστα η ωρα της αναμονης... :2funny:
δεν εριχνες καναν υπνο ρε μαν;πανω στο κρεβατι.....που να περιμενες και στο σαλονι της κωλετη που μια φορα ειχε κοιμηθει ενας μισομεθυσμενος συναγωνιστης :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν εριχνες καναν υπνο ρε μαν;πανω στο κρεβατι.....που να περιμενες και στο σαλονι της κωλετη που μια φορα ειχε κοιμηθει ενας μισομεθυσμενος συναγωνιστης :grin:
Εδώ κοιμήθηκε ο Μοσκοβισί περιμένοντας το Eurogroup...  :2funny: :headbang:

Παρακαλώ όχι παραλληλισμοί  :grin:

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Η Εφη ξεκιναει ακομα απο 40Ε?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
η ζωη μιλφ που δουλευε στο λα φαμ τωρα δουλευει στα τριδυμα? αν ναι ποιες ωρες και τι μερες?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
ευχαριστω gl για τη γρηγορη απαντηση μηπως μπορεις να μου πεις που θα βρω μιλφ εχω δοκιμασει ειρηνη ναντια και νινα, πηρα τηλ. για ρενατα και μου ειπε κανει τις αδειες μονο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ευχαριστω gl για τη γρηγορη απαντηση μηπως μπορεις να μου πεις που θα βρω μιλφ εχω δοκιμασει ειρηνη ναντια και νινα, πηρα τηλ. για ρενατα και μου ειπε κανει τις αδειες μονο.
εγω νομιζω καθε βραδυ εκει ειναι.....για μιλφ και η βικτωρια η ξανθια ειναι και η ντιανα η ταιλανδεζα στο γαλαζιο της ανδρεου γεωργιου και η αφροδιτη η ελληνιδα πρωινα στην κεφαλληνιας και η αναστασια στην εκκλησια....και αννα ματζαρου νομιζω παιζει και μαρινα ηταν παλια βραδια στην ερημιτου.....και η χριστινα στην φριξου 14 πια ειναι προς το μιλφ θα ελεγα....δεν ειναι δα και πιπινα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
598
Πόντοι
6.745
παιδες ψαχνω για καμια νταρντανα για σημερα το βράδυ. Όποιος έχει κάνένα σίγουρο και δοκιμασμένο όνομα ας πει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
παιδες ψαχνω για καμια νταρντανα για σημερα το βράδυ. Όποιος έχει κάνένα σίγουρο και δοκιμασμένο όνομα ας πει.
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.751
Πόντοι
37.562
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες
Αργησες λιγο ρε γκειμ να του απαντησεις.Θα τον πηρε ο υπνος στην οθονη περιμενοντας. :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Βρε καλώς το παιδί.......που χάθηκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom