οι εμπειρίες που μεταφέρουμε όλοι μας θέλοντας να φανώ καλοπροαίρετος είναι αληθινές και πραγματικές, αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα
δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραυγη,ουτε ψιθυρος.
Οσον αφορα τις εμπειριες κ οτι το σεξ δεν μπαινει σε καλουπια,οσον κ αν θα σου φανει περιεργο συμφωνω,αλλα δεν ειναι απαντηση στο αρχικο ποστ μου...εγω αναφερομαι σε κατι αλλο...το χω παρατηρησει να γινεται συστηματικα σε οποια κριτικη κ να γραψω (θετικη-αρνητικη) για Θεσ/κη,ειδικα απο καποιο χρονικο σημειο κ μετα, αφου επηλθε η αντιδικια μου με γνωστο μελος εδω μεσα...ξερετε ολοι ποιον λεω κ ξερω κ την κλικα του...κ οταν λεω κλικα,εννοω τα προσφιλη σε αυτον ατομα που εχουν νικς κ γραφουν κ ειναι ενεργοι...δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερω...μαλιστα δυο μελη σε τυχαιο χρονο,μου το επισημαναν με π.μ κ τοτε αρχησα να το προσεχω το μαυρισμα...κ δυστηχως ειχαν δικιο....
Το μαυρισμα στις κριτικες, δεν εχει να κανει μονο με το αν συμφωνει καποιος ή οχι με την δικη μου εμπειρια στα τεκταινομενα που λαμβανουν χωρο μεσα στο δωματιο...ουτε αν τον βοηθησα με αυτα που εγραψα ή οχι για καποια κοπελα///δικαιωμα του να με μαυρισει αν νομιζει οτι λεω μαλακιες...Αλλα ας αφησουμε τις μαλακιες στην ακρη κ ας λεμε αληθειες....το συστηματικο μαυρισμα σε κριτικες μου στην Θεσ/κη (που καποτε δεν γινοτανε) δειχνει οτι καποιοι εχουν εμπαθεια με το νικνεΐμ μου κ δεν στεκονται/ουτε δινουν σημασια στο τι θα γραψω στο κειμενο,απλα τους ικανοποιει να πατανε το κουμπι της αρνησης.Επειδη την κριτικη τυχαινει να την γραφει ο dimmits....Αυτο δεν ειναι τυχαιο κ δεν εχει να κανει με το πως βιωσα εγω την εμπειρια κ πως την μετεφερα σε μπουρδελοκριτικη.Καποιοι δεν γουσταρουν να γραφω κ το αποδεικνυουν με αυτον τον τροπο.