Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Σε θυμήθηκα χθες, με αυτή την Καρίνα, ο σωματοτυπος της μου θύμησε έντονα Δανάη, θαρείς και ήταν καρμπόν, πέρασα με το 25 μετά από πολύ σύντομο παζάρι και ήταν απλά υπέροχη, βελούδινη επιδερμίδα, κωλάρα κόλαση, μόνο στη πίπα έβαλε λίγο δόντι αλλά κατά τα άλλα ήταν απίθανη η μικρή, σε εσένα προσωπικά την συστήνω ανεπιφύλακτα  :rockon:
την εχω παρει γκειμοβερ πριν καναν μηνα και περασα κι εγω καλα....ειχα γραψει και σχετικη κριτικη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια η Εφη βρησκετε σημερα στο ποστο της (φριξου 15) για οποιον ενδιαφερετε... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
την εχω παρει γκειμοβερ πριν καναν μηνα και περασα κι εγω καλα....ειχα γραψει και σχετικη κριτικη

Όχι πως θα σου ξέφευγε  :grin: ωραίο γκομενάκι gl , η κριτική μου είχε διαφύγει :sunglasses: σύντομα θα επαναλάβω  :dancing:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(..)
Στα κουτσομπολια τωρα...
Χθες τη νυχτα επεσε πολυ κυνηγητο στο Βαρδαρη λεει και τωρα πανε τις τσατσαδες αυτοφωρο ωστε να μην μπορεσει να λειτουργησει το σπιτι γι'αυτο και τα μισα σπιτια ηταν κλειστα και σημερα.Πολλες τσατσαδες φοβηθηκαν να κατεβουν για δουλεια.Αλλα η δικια μου μου ειπε οτι θα κινητοποιηθει και το σωματειο εκδιδομενων προσωπων απο Αθηνα και θα εχει καλο τζερτζελε τις επομενες μερες με διαμαρτυριες στο τετραγωνο.
(..)
Συλλήψεις για παράνομους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη

Νέες συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για παράνομη πορνεία.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 75 και 59 ετών, διότι λειτουργούσαν, ως προσωρινά υπεύθυνες, ισάριθμους οίκους ανοχής, χωρίς να διαθέτουν την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια εγκατάστασης.

Επίσης, σε βάρος δύο εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν στους ανωτέρω χώρους, βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτριες των εν λόγω οίκων ανοχής.

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
-Κωλέττη. Η κοντούλα ξανθοκαστανή Ισαβέλλα,

-Α. Γεωργίου 52. Η κοκκινομάλα Αλίνα,

Μηπως κανεις καποιο λαθος φιλε Apollo64 στις περιγραφες των κοριτσιων?
Γιατι εγω απ'οτι θυμαμαι η Ισαβελλα ειναι κοκκινομαλα και η Αλινα καστανοξανθη αλλα εχω να τις δω περιπου κανα 15θημερο.
Μαλλον απο τα λεγομενα σου θα εχουν αλαξει το χρωμα των μαλλιων τους...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
-Κωλέττη. Η κοντούλα ξανθοκαστανή Ισαβέλλα,

-Α. Γεωργίου 52. Η κοκκινομάλα Αλίνα,

Μηπως κανεις καποιο λαθος φιλε Apollo64 στις περιγραφες των κοριτσιων?
Γιατι εγω απ'οτι θυμαμαι η Ισαβελλα ειναι κοκκινομαλα και η Αλινα καστανοξανθη αλλα εχω να τις δω περιπου κανα 15θημερο.
Μαλλον απο τα λεγομενα σου θα εχουν αλαξει το χρωμα των μαλλιων τους...

Από τη δεύτερη μακριά, κομοδινάρα, είχα πρόσφατη εμπειρία, την πάτησα σαν πρωτάρης, διαβάζονατς μία κριτική της, και θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ρίχνω μομφή στον έγκριτο συναθλητή που την έγραψε, ούτε αμφισβητώ τα γραφόμενα του, απλά αν εμβάθυνα λιγάκι θα μπορούσα να είχα αποφύγει την πατάτα, αυτό και ως απάντηση στις κραυγές και τους ψιθύρους των τελευταίων ημέρων  :sunglasses:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Από τη δεύτερη μακριά, κομοδινάρα, είχα πρόσφατη εμπειρία, την πάτησα σαν πρωτάρης, διαβάζονατς μία κριτική της, και θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ρίχνω μομφή στον έγκριτο συναθλητή που την έγραψε, ούτε αμφισβητώ τα γραφόμενα του, απλά αν εμβάθυνα λιγάκι θα μπορούσα να είχα αποφύγει την πατάτα, αυτό και ως απάντηση στις κραυγές και τους ψιθύρους των τελευταίων ημέρων  :sunglasses:

φιλε μου GAMEOVER την ειχα παρει και εγω πριν κανα 2μηνο τοτε που εργαζοταν προς φριξου μερια και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις,δεν ξερω πως εγινε αλλα εμενα μου συμπεριφερθηκε αψογα και μου εβγαλε ωραια γουστα ισως να φταιει και το οτι τις εσκασα 60Ε.Διαβαζοντας ομως και μια κριτικη ενος αλλου συναθλητη ψηθηκα να την ξανα επισκεφθω αλλα δεν την πετυχα τις προαλες στο Ανδρ.Γεωρ.52 και απο οτι θυμαμαι απο παλια ηταν καστανοξανθη και οχι κοκκινομαλα,για αυτο ρωτησα και το φιλο μηπως εχει κανει καποιο λαθος και μπερδεψε τις κοπελες...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
φιλε μου GAMEOVER την ειχα παρει και εγω πριν κανα 2μηνο τοτε που εργαζοταν προς φριξου μερια και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις,δεν ξερω πως εγινε αλλα εμενα μου συμπεριφερθηκε αψογα και μου εβγαλε ωραια γουστα ισως να φταιει και το οτι τις εσκασα 60Ε.Διαβαζοντας ομως και μια κριτικη ενος αλλου συναθλητη ψηθηκα να την ξανα επισκεφθω αλλα δεν την πετυχα τις προαλες στο Ανδρ.Γεωρ.52 και απο οτι θυμαμαι απο παλια ηταν καστανοξανθη και οχι κοκκινομαλα,για αυτο ρωτησα και το φιλο μηπως εχει κανει καποιο λαθος και μπερδεψε τις κοπελες...

Αγαπητέ φίλε, μιλάμε για την Αλίνα, από χρώμα μαλλιών μη με ρωτάς εμένα γιατί δεν το έχω με το χρώμα των μαλλιών, αλλά μου δίνεις βήμα για να εμβαθύνω λιγάκι, διάβασα λοιπόν αυτή την κριτική

που την έγραψε ο συναθλητής

που τον θεωρώ προσωπικά και έγκυρο και έγκριτο αλλά……..

τα όσα έζησε ο ίδιος και περιέγραψε λεπτομερώς στην κριτική του ούτε κατά διάνοια τα έζησα εγώ, βέβαια στην προηγούμενη κριτική του για την Λουϊζα τα πράγματα τα έζησα όπως ακριβώς τα έζησε, και συμπεραίνω :

οι εμπειρίες που μεταφέρουμε όλοι μας θέλοντας να φανώ καλοπροαίρετος είναι αληθινές και πραγματικές, αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε   κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του  από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
192
Πόντοι
6

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε   κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του  από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου με αυτα που εχεις γραψει και αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια...Με καποιες κοπελες αλλοι περνανε καλα και αλλοι οχι,πιστευω ειναι και στο χερι της καθε κοπελας στο αν προτιμα να σου βγαλει τα γουστα τα οποια εσυ ζητας .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.299
Πόντοι
10.135
οι εμπειρίες που μεταφέρουμε όλοι μας θέλοντας να φανώ καλοπροαίρετος είναι αληθινές και πραγματικές, αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε   κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του  από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραυγη,ουτε ψιθυρος.

Οσον αφορα τις εμπειριες κ οτι το σεξ δεν μπαινει σε καλουπια,οσον κ αν θα σου φανει περιεργο συμφωνω,αλλα δεν ειναι απαντηση στο αρχικο ποστ μου...εγω αναφερομαι σε κατι αλλο...το χω παρατηρησει να γινεται συστηματικα σε οποια κριτικη κ να γραψω (θετικη-αρνητικη) για Θεσ/κη,ειδικα απο καποιο χρονικο σημειο κ μετα, αφου επηλθε η αντιδικια μου με γνωστο μελος εδω μεσα...ξερετε ολοι ποιον λεω κ ξερω κ την κλικα του...κ οταν λεω κλικα,εννοω τα προσφιλη σε αυτον ατομα που εχουν νικς κ γραφουν κ ειναι ενεργοι...δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερω...μαλιστα δυο μελη σε τυχαιο χρονο,μου το επισημαναν με π.μ κ τοτε αρχησα να το προσεχω το μαυρισμα...κ δυστηχως ειχαν δικιο....

Το μαυρισμα στις κριτικες, δεν εχει να κανει μονο με το αν συμφωνει καποιος ή οχι με την δικη μου εμπειρια  στα τεκταινομενα που λαμβανουν χωρο μεσα στο δωματιο...ουτε αν τον βοηθησα με αυτα που εγραψα ή οχι για καποια κοπελα///δικαιωμα του να με μαυρισει αν νομιζει οτι λεω μαλακιες...Αλλα ας αφησουμε τις μαλακιες στην ακρη κ ας λεμε αληθειες....το συστηματικο μαυρισμα σε κριτικες μου στην Θεσ/κη (που καποτε δεν γινοτανε) δειχνει οτι καποιοι εχουν εμπαθεια με το νικνεΐμ μου κ δεν στεκονται/ουτε δινουν σημασια στο τι θα γραψω στο κειμενο,απλα τους ικανοποιει να πατανε το κουμπι της αρνησης.Επειδη την κριτικη τυχαινει να την γραφει ο dimmits....Αυτο δεν ειναι τυχαιο κ δεν εχει να κανει με το πως βιωσα εγω την εμπειρια κ πως την μετεφερα σε μπουρδελοκριτικη.Καποιοι δεν γουσταρουν να γραφω κ το αποδεικνυουν με αυτον τον τροπο.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.289
Πόντοι
6.125
δεν νομιζω να τους τα χρωσταμε τα λεφτα που κλαψαμε. Αν δεν κανεις τουλαχιστον τα βασικα θα σε κραξω κ εκει επι τοπου κ στο φορουμ. Ενα μειον που εχουμε σαν λαος... Εχουμε συνηθησει να μας γαμανε και δεν λεμε και τιποτα. Αν δεν κανει η κοπελα η αν καποτε εκανε κ τωρα δεν ... Λος πουλος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.299
Πόντοι
10.135
δεν νομιζω να τους τα χρωσταμε τα λεφτα που κλαψαμε. Αν δεν κανεις τουλαχιστον τα βασικα θα σε κραξω κ εκει επι τοπου κ στο φορουμ. Ενα μειον που εχουμε σαν λαος... Εχουμε συνηθησει να μας γαμανε και δεν λεμε και τιποτα. Αν δεν κανει η κοπελα η αν καποτε εκανε κ τωρα δεν ... Λος πουλος.
@vourvou
ρε συ δεν εχει να κανει με το αν γραφω καλα λογια ή οχι για μια κοπελα...καποιοι το χουν συστημα να μαυριζουν καποιους αλλους επειδη δεν υπαρχει συμπαθεια για τον χ,ψ,ω λογο...εχω φαει 8 μαυρα (μεχρι τωρα)στην τελευταια μου κριτικη///τυχαιο?δεν νομιζω...κατσε να δεις που θα χτυπησει το κοντερ....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
επειδη προφανως αναφερεσαι σε μενα (δις ) σε ποστ που εκανα σημερα σε αλλο θρεντ,χρωσταω μια απαντηση:θα σημειωσω οτι δεν υπαρχουν κατα αρχην ουτε ψιθυροι,ουτε κραυγες απο κανεναν....Υπαρχει ενα ποστ κ ενα σχολιο που αναρτηθηκε απο μενα δημοσια με σκοπο να διαβαστει.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο δεν ειναι κραγη,ουτε ψιθυρος.

Ότι γράφω αναφέρεται σε όλους, εσύ απλά μου έδωσες βήμα σε ευχαριστώ για αυτό, και μη το εκλάβεις ειρωνικά  ;)

,ειδικα απο καποιο χρονικο σημειο κ μετα, αφου επηλθε η αντιδικια μου με γνωστο μελος εδω μεσα...ξερετε ολοι ποιον λεω κ ξερω κ την κλικα του...κ οταν λεω κλικα,εννοω τα προσφιλη σε αυτον ατομα που εχουν νικς κ γραφουν κ ειναι ενεργοι...δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερω...μαλιστα δυο μελη σε τυχαιο χρονο,μου το επισημαναν με π.μ κ τοτε αρχησα να το προσεχω το μαυρισμα...κ δυστηχως ειχαν δικιο....

Όταν κάποιος ασχολείται μαζί σου χωρίς να σε ξέρει κάν, τότε κάτι κάνεις καλά... :sunglasses:

Καποιοι δεν γουσταρουν να γραφω κ το αποδεικνυουν με αυτον τον τροπο.

...κρύβουμε τόσο καλά τα συναισθήματα μας που στο τέλος ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα βρούμε... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom