House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Πήγαινε σ ένα μασατζίδικο.
Δεν εχω καμια συσταση. Και δε θελω να πλιροσω και να κανω μονο μασαζ.Πήγαινε σ ένα μασατζίδικο.
Ξερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
Εχω δοκιμασει 5-6 και ολες ηταν χαλια.(με 30 ευρο)
Θελουν παραπανω λεφτα για αυτο;
Δεν θελω να γαμησω θελω μονο handjob αλλα καλο και με ορεξη.
Αν ξερει καποιος ας βοηθησει.
η χριστιναρα στο φριξου 14 νομιζω θα σου κανει ωραιο παιχνιδι....εχει και βυζαρες.....επισης με εφη στην φριξου 15 ειχα καλη εμπειρια παλιοτερα....και η μαρια η τσεχα το κατεχει το αθλημα....γενικα ειναι δυσκολο αυτο που ζητας και πολλες δεν το κατεχουν....ειναι τεχνη κι αυτο για μια ιεροδουλο....συνηθως να κοιτας μιλφαρες στο θεμα αυτο ή εμπειρες γενικαΞερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
φριξου 15 η γκρετα
ειμαι φιλε παρεπιπτοντως αλλα εχω κατι δουλειες και δεν ξερω αν θα καταθεσω καπου.....ουτε για την απουσια της εφης ακουσα το γιατιΕισαι Σαλονικα προεδρε.?
Η Εφη δεν δουλευε σημερα, το αλλο σαιτ την εχει στο προγραμμα, ξες τιποτα γιατι δεν ηταν.?? ελεγα αυριο να την επισκεφτομουνα...![]()
ειμαι φιλε παρεπιπτοντως αλλα εχω κατι δουλειες και δεν ξερω αν θα καταθεσω καπου.....ουτε για την απουσια της εφης ακουσα το γιατι
μαρια τσεχα ανδρεου γεωργιου 34 αραια και πουΕυχαριστω για τις απαντησεις. Αν ξερετε και που μπορω να τις βρω αυτες και τι ωρα μερα;
Οσες δοκιμαζα δεν κρατουσα οναμα.Νομιζα οτι ειναι κατι απλο που το ξερουν ολες και δε χρειαζοταν να βρω καλη.
Αλλα μαλλον οχι.
Φιλε εχεις απολυτα δικιο για τον βαρδαρη και για την πολη.Στο βαρδαρη δεν παω πια και ουτε προκειται και σου συνιστω και σ εσενα να τον αποφευγεις γιατι δεν αξιζει παλια ισως αλλα τωρα οχι.Οσο συγκριση αθηνα με την θεσσαλονικη το χωριο τι να λεμε εδω μας κοροιδευουν ψιλο γαζι δεν εισαι ο μονος που το εχεις αναφερει ειναι και αλλοι και ειναι κριμα που δεν βελτιωνονται τα πραματα .Περασμα απο Θεσ/κη Κυριακη κ Δευτερα.Δυο καταθεσεις αποτυχημενες κ οι δυο....![]()
Η πρωτη στην μαυρογιαλουρου Λαουρα κ η δευτερη στην μετρια Λουΐζα....κ οι δυο στον Βαρδαρη.
Θα επανελθω με σκληρες κριτικες κ μινι αναφορα απο τσαρκα χθεσινη.
Πριν δυο μηνες ημουν Αθηνα...η Λιοσιων κ Φυλης στελνει τον βαρδαρη στα αποδυτηρια πριν απο την εναρξη του αγωνα.
Η εικονα κ η μιζερια που αποπνεει πια ο Βαρδαρης μιζερη/τραγικη....το ιδιο δυστηχως κ η πολη....αποκαθηλωση για την γειτονια του ερωτα κ των αναμνησεων για μενα...no more.![]()
Ξερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
Μεσημεριανη βολτα σε στουντιο και βαρδαρη, με δυο πολυ καλες καταθέσεις!!
Ξεκιναω με τα στουντιο.
26ης Οκτωβρίου 35Α. Η παολα, οπου εγινε η πρωτη καταθεση, πολυ καλη περιπτωση η καινουργια.
Αυριο μεθαυριο η κριτικες γιατι εχω δουλεια τωρα, παντως δοκιμαστε την καινουργια νομιζω αξιζη.
ειναι αρκετα πλαδαρη,ο κωλος της ξεφευγει λιγο,τα βυζια της ειναι μεγαλα αλλα απο φατσα γαμησε τα...Πες μας για τη καινούργια τι λέει από βυζί κώλο και πλαδαρότητα?
τις εχεις δοκιμασει αυτες τις 2?...θα αλλαξεις γνωμηΣαπφώς 20. Χριστινα μιλφ, μια αλβανεζα που δουλευε α.γεωργιου 4 πολυ μαπα.
Ταντάλου & Σαπφώς. Η αδιαφορη καμελια.
φιλε ας τα πανε...για μενα ο Βαρδαρης ελαβε τελος...δεν ξαναπαω....κριμα για την καταντια....Φιλε εχεις απολυτα δικιο για τον βαρδαρη και για την πολη.Στο βαρδαρη δεν παω πια και ουτε προκειται και σου συνιστω και σ εσενα να τον αποφευγεις γιατι δεν αξιζει παλια ισως αλλα τωρα οχι.
Σαπφώς 5:Ενα μελαχροινο ΜΠΑΖΟ που ομοιο του δεν εχω ματαξαναδει...αδυνατη,ανορεξικη,αβυζη,ακωλη,με σκατα φατσα....επισης η μαλακω τσατσα ψαχνωταν για καυγα με μια παρεα αλβανων που περιμεναν μαζι μου,,,,η μαζοπορνη μου την ειπε επειδη δεν της εκανα την τιμη να περασω...![]()
![]()