Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΧΑΣΟΥ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ....Βρε εδω λες στον αλλον να παρει Ι5 να αποφυγει το στρατο ... και λες σε μενα οτι εξηγουνται πολλα?
ειναι δυνατον??? εδω εισαι γιωτας στο στρατο θες να κανεις και καμακι στο τρενο χαχαχαχα
μαζευτηκανε ολοι οι αλε ντελον των λεοφωρειων εδω μεσα π λεει κ ο απολυτος
οι γιωταδες του στρατου τα καμακια του ελληνισμου![]()

τελικα ουτε εσυ ξερεις τι ειμαι....α εποπ εισαι? ε καλα εκανες και πηγες αφου δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο....
αυτη ειναι η επισημη φραση των εποπατζηδων φιλε![]()

Βρε εδω λες στον αλλον να παρει Ι5 να αποφυγει το στρατο ... και λες σε μενα οτι εξηγουνται πολλα?
ειναι δυνατον??? εδω εισαι γιωτας στο στρατο θες να κανεις και καμακι στο τρενο χαχαχαχα
φαε τα λυσσιακα σου τωρα και εσυΕιμαι αυτος στον οποιο βαρας προσοχες αμα εισαι εποπ![]()
φαε τα λυσιακα σου τωρα ρε συ![]()

1)ο στρατός είναι μαλακία...δεν σέβεται την προσωπικότητα κανενός, όλοι πρέπει να είναι ίδιοι, δεν σέβονται τα πιστεύω σου, οι περισσότεροι εκεί μέσα (βλέπε τον εαυτό σου) είναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης εκπαιδευμένοι στην χρήση όπλων όμως (επικίνδυνο)
2)δεν έχω πάει στρατό
επιτέλους και μια σοβαρή άποψη επί του θέματος...
Αν το λες σοβαρά, σε ευχαριστώ...
Σου ηρθε κανενα λεξικο του τριανταφυλλιδη στο κεφαλι και σου αφησε τραυμα;φαε τα λυσσιακα σου τωρα και εσυ
Ετσι ειναι το σωστο !!!!!!
Το λυσσα και η εκφραση !!!!!!!!!!
το Λυσσιακα κανονικα γραφεται Λυσσακα αλλα δεκτον κι ετσι οπως το γραφεις
Θα ξεχασω και τα βασικα της ορθογραφιας μαζι σας γαμωτο !!!!!!!
Ασε που θα μου βγαλετε τον καταρρακτη οπως το πατε.....
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

φυσικά και το είπα σοβαρά.
σοβαρά δεν μπορώ να πάρω μόνο τα στρατόκαυλα πιθίκια...
τυπε ειδες ποσες ψαχνονται στα ΜΜΜ?Βρε εδω λες στον αλλον να παρει Ι5 να αποφυγει το στρατο ... και λες σε μενα οτι εξηγουνται πολλα?
στην β.κορεα η θητεια ειναι 10 τυπεΜα λέω ψέματα?Ένας χρόνος χαμένος...τουλάχιστον να σε πλήρωναν ή να σου έβρισκαν δουλειά αν θέλουν να υπηρετήσεις, να πω οκ...
Είτε πιστεύεις σε πατρίδα είτε όχι, γιατί να την υπηρετήσεις όταν δεν θα σου προσφέρει τίποτα?
Είναι αμφίδρομα αυτά....
Είτε πιστεύεις σε πατρίδα είτε όχι, γιατί να την υπηρετήσεις όταν δεν θα σου προσφέρει τίποτα?
Είναι αμφίδρομα αυτά....
τυπε ειδες ποσες ψαχνονται στα ΜΜΜ?![]()
Αυτοι ειναι πατριωτες.στην β.κορεα η θητεια ειναι 10 τυπε![]()

ήταν τύπεστην β.κορεα η θητεια ειναι 10 τυπε![]()
λησταρχινα τυπε
στην β.κορεα η θητεια ειναι 10 τυπε![]()
ποια πατρίδα ρε τύπε.
μονίμος σφάζονται για παιχνίδια τραπεζών,πετρέλαια και χρήμα ιδιοτών....
σε γενικές μόνο για χρήμα ιδιοτών.
τοσο ξέρουν τόσο κάνουν..
υγ
αν μου δείναν ποσοστά από τις βρωμοδουλειές τους ευχαρίστως να υπερετούσα τη μαμά πατρίδα και εγώ...![]()
Αυτοι ειναι πατριωτες.![]()
δηλάδη αν γινουμε και εδω κομμουνιστικο κρατος θα πηγαινουν στρατο καμια 10αρια χρονια?ήταν τύπε
από προχθές είναι ισόβια![]()