- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.242
- Πόντοι
- 48.917
η παγκοσμια πιπατζου ντανα ειναι η νικολ απο το φκκ αρτεμις και αν τολματε κανε το γκαλοπ!!μπορει να συμφωνησω εν μερει για το βυζι αλλα για την πιπα θα ειμα καθετα αντιθετος
η παγκοσμια πιπατζου ντανα ειναι η νικολ απο το φκκ αρτεμις και αν τολματε κανε το γκαλοπ!!μπορει να συμφωνησω εν μερει για το βυζι αλλα για την πιπα θα ειμα καθετα αντιθετος
να γινει διαγωνισμος! που ειναι ο αλλος? μιλα ρεη παγκοσμια πιπατζου ντανα ειναι η νικολ απο το φκκ αρτεμις και αν τολματε κανε το γκαλοπ!!
λιλλη? ο λιλας ειναι δικος μου μαγκες!έλα mike μετά απο την μαρίνα ότι και να αντιμετωπίσω θα μου φανεί παιχνιδάκι.τέτοιο σοκ να ξαναφάω δύσκολα.
οπότε παμε για λιλλη ? και ρανια ? να τις παρω threesome ? άνετα ετσι !
για ηρεμιστε εδωwww.bourdela.com/call-girls/girls/lilli/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/lilli/[/url]λιλλη? ο λιλας ειναι δικος μου μαγκες!για ηρεμιστε εδω

mike είναι αυτό που λέει ο peterandrews παραπάνω. το σοκ φίλε. δεν ξέρω εσύ πόσο εύκολα το περνάς και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΤΟΣ???????καλη η λιλλη αλλα ο λιλας πολυ πιο καλος και ολες μπροστα του μιαζουν ερασιτεχνιδες![]()
![]()
Δεν την ξερω την Νικολ αλλα για γκαλοπ ο καθενας εχει τα γουστα του.Προχειρα ετσι θα πω την Αναστασια απο τις καλυτερες πιπες μεσα στις 10 καλυτερες και μια Ρουμουνα την Αγαπη για τον τροπο που τον ρουφαγε,γουστα παντα ειναι αυτα.η παγκοσμια πιπατζου ντανα ειναι η νικολ απο το φκκ αρτεμις και αν τολματε κανε το γκαλοπ!!
και εγω τη νικολ απο το αρτεμις δεν την εχω παρει αν και την ειχα πιασει μουχαμπεντι στα βουλγαρικα και μετα εμαθα οτι ηταν αyτηΔεν την ξερω την Νικολ αλλα για γκαλοπ ο καθενας εχει τα γουστα του.Προχειρα ετσι θα πω την Αναστασια απο τις καλυτερες πιπες μεσα στις 10 καλυτερες και μια Ρουμουνα την Αγαπη για τον τροπο που τον ρουφαγε,γουστα παντα ειναι αυτα.
!!!!!παρτουζα και τις δυο καντε κουμαντο και ριχτε συρμακαι εγω τη νικολ απο το αρτεμις δεν την εχω παρει αν και την ειχα πιασει μουχαμπεντι στα βουλγαρικα και μετα εμαθα οτι ηταν αyτη![]()
![]()
!!!!!
παντως σε πολλα φορουμ ξενα την χαρακτηριζουν ετσι απλα -tsaritsa nikol
μια χαρα ειναι απλα τουπεσε λιγο βαρια του κοτσου στη χωνεψη.... ;) καλο βραδυ σε ολουςmiaw και χωριαταρος εγω απο επαρχια για πειτε μου τελικα ειναι μπαζακι το μαρινακι ή απλως ειναι κατι πολυ μετριο? εμφανησιακα μιλαω παντα
εισαι σαψαλο και αρχιπρομοτορας πανε κοιμησουΣαψαλα. Και...προμοτορες. Ολοι. Μαιστα........

Mεγαλε τελος η συζητηση....!να μαθεις κ εσυ οπως κ μερικοι αλλοι να ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ κ να μην παρασυρονται..το οτι υπαρχουν προμωτορες εδω μεσα δεν ειναι καινουργιο ολοι το ξερουμε κ μερικοι ξερουμε ποιος ειναι τι..!Κ εγω ηθελα να βρεθω μαζι της θα επερνα το ρισκο ξεροντας οτι ειναι ΜΠΑΖΟ στην φατσα αλλα απο υπηρεσιες καλη...ΕΑΝ το σηκωνε ποτε κ δεν ξενερωνα με ολο αυτο το θεμα..τεσπα τελειωσε το εδω.mike αναφέρθηκα και για αυτό στην κριτική. Δηλαδή έλεος ρε φίλε
Έγραψα όσα έγραψα στο forum και υπήρξε άτομο να έρθει να μου στείλει πμ :
"φιλε μήπως έχεις το τηλέφωνο της μαρίνας? "
Απορώ τι πίνουνε πραγματικα...
Για σαψαλα δεν ξερω...αλλα προμοτορες παντου υπαρχουν..!Σαψαλα. Και...προμοτορες. Ολοι. Μαιστα........
εισαι σαψαλο και αρχιπρομοτορας πανε κοιμησου![]()