GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.802
- Πόντοι
- 32.165
Οταν με 30 γαμας την νο.1 με διαφορα Αφρουλα. το σκεφτεσαι να δωσεις τα 20 αλλου.
πολυ ομορφη η σονια ρε τυπε? πλακα κανειςΠεσμένο το thread... Αρχίσατε νηστεία όλοι?
Προμηθέως 19 : Η Σόνια όπου και κατέθεσα. Ανάμεικτα συναισθήματα για τη Σόνια. Καλή κοπέλα, πολύ όμορφη (στο πρόσωπο κυρίως), αλλά συνεσταλμένη πολύ, της λείπει η θυληκότητα.
Η κατάθεση κάτω του μετρίου, άχρωμη άγευστη και άοσμη. Δεν είναι ότι θέλω και να τη ξεχάσω,απλά δύσκολα θα έχω και κάτι να θυμάμαι όμως!
Δεν μου η καρδιά να τη μαυρίσω, απλά θα πω ότι δεν είναι για τα γούστα μου. Τη θέλω πιο σκερτσόζα τη κοπέλα.
τελικα ειτε γαμας με 20 ειτε με 100 το ιδιο πραγμα ειναι και καμια φορα τα 100 μπορει να τα κλαψεις κιολαςΟι πληροφορίες θα πρέπει να γράφονται δημόσια, γιατί ο καθένας τις αξιολογεί σύμφωνα με τα δεδομένα του. Ο jo πχ που δεν πατάει στο βαρδάρη πολύ που θα τον ένιαζαν τα παραπάνω, εμένα όμως που κυνηγώ την ευκαιρία μου ήταν χρήσιμα. Εγώ ας πούμε διαβάζοντας τα παραπάνω πήγα προχθές το βράδυ στο Προμηθέως 25 και μετά από σκληρό παζάρι με την τσατσά πέρασα μέσα με 20 ευρώ. Μαζί λοιπόν με τις καλές κουβέντες του al και έχοντας εμπεριστατωμένη γνώση για την κοπέλα πέρασα πάρα πολύ καλά και μάλιστα σε προνομιακή τιμή. Η κοπέλα τίμησε στο έπακρον το 20αρικο, δίνοντας μου άνεση χρόνου, προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας, και ήταν άκρως ερωτική. Πήρα και κάνα διό γλυψείες στα κλεφτά από τη σούφρα της και όλα καλά.
Ευχαριστώ λοιπόν τους παραπάνω συναθλητές για τις πληροφορίες, ελπίζω αυτά που έγραψα να φανούν χρήσιμα και σε άλλους, και για περισσότερες λεπτομέρειες της συνεύρεσης, θα αναφερθώ προσεχώς σε κριτική.
Πολυ σωστο αυτο,αν και μερικες φορες δεν προσεξεις αρκετα καλα....κλαις και τα 30€.τελικα ειτε γαμας με 20 ειτε με 100 το ιδιο πραγμα ειναι και καμια φορα τα 100 μπορει να τα κλαψεις κιολας
αννα μαρια???βασικα τανταλου την θυμαμαιΠω ρε Game τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχα να γαμήσω με 20 ευρώ από το 2004 (μήνα Οκτώβριο) που γάμησα 1η φορά σε μπουρδελό...
Συγκεκριμένα στο Προμηθέως 14 μια ισπανίδα(και καλά) με μαύρο κοντό μαλλί η οποία μιλούσε και πολύ καλά ελληνικά.
Αν ξερει κανείς παλιός ποια εννοώ, ας πει. Να τη βάλω στο "χρονοντούλαπο"!
Γιατι στην αυλη γαμησες και βραχηκες?Περασα απο Μαντυ-Λαρα. Ο χωρος εχει γινει πολυ σουπερ. κανεις και το ντουζακι σου με την ησυχια σου ακομα και στο απλο των 40. (να βλεπουν αλλοι). Στα της Λαρας δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, η μουγαρα της ειναι τοσο ανοιχτη που δεν νοιωθεις σχεδον τιποτα..προσπαθει παντως. Εριξε και την τρελη την βροχη και ξενερωσα ακομα περισσοτερο.
Πολυ σωστο αυτο,αν και μερικες φορες δεν προσεξεις αρκετα καλα....κλαις και τα 30€.
Γιατι στην αυλη γαμησες και βραχηκες?
αννα μαρια???βασικα τανταλου την θυμαμαι
ετσι ειναι φιλος ;)
τυπε αυτο που λες δεν υπαρχη ηΘεωρω εκμεταλευση του χειριστου ειδους την συγκεκριμενη πρακτικη. Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα απ οτι καταλαβα το "απλο" δεν περιλαμβανει πιπα.
στο 8 μελαχρινο ζουμπορλο μαλλον η Νικολ με ολα τα προγραμματα
Θεωρω εκμεταλευση του χειριστου ειδους την συγκεκριμενη πρακτικη. Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα απ οτι καταλαβα το "απλο" δεν περιλαμβανει πιπα.
τυπε αυτο που λες δεν υπαρχη ηειναι μαζι με το απλο! μηπως εννοουσε για γυμνο
Ετσι το καταλαβα οταν μου ειπε 25 το απλο 30 με γλυψιμο.... Ευτυχως ομως καταλαβα λαθος .E όχι και η Νικόλ αυτή.... Μην μπερδεύουμε τη πούτσα με τη βούρτσα?
Θα σε αφορίσει ο Αλ! Με την Νικόλ έχει κάνει το καλύτερα γαμήσια και με την άλλη το χειρότερο![]()
Όχι φυσικά απλώς οι βλαχοτσατσάδες λένε 25 το απλό, 30 χαλαρά, με 40 στοματικο...
και εννοούνε το ακάποτο...