Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165
Οταν με 30 γαμας την νο.1 με διαφορα Αφρουλα. το σκεφτεσαι να δωσεις τα 20 αλλου.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
Πεσμένο το thread... Αρχίσατε νηστεία όλοι?

Προμηθέως 19 : Η Σόνια όπου και κατέθεσα. Ανάμεικτα συναισθήματα για τη Σόνια. Καλή κοπέλα, πολύ όμορφη (στο πρόσωπο κυρίως), αλλά συνεσταλμένη πολύ, της λείπει η θυληκότητα.
                     Η κατάθεση κάτω του μετρίου, άχρωμη άγευστη και άοσμη. Δεν είναι ότι θέλω και να τη ξεχάσω,απλά δύσκολα θα έχω και κάτι να θυμάμαι όμως!
                     Δεν μου η καρδιά να τη μαυρίσω, απλά θα πω ότι δεν είναι για τα γούστα μου. Τη θέλω πιο σκερτσόζα τη κοπέλα.
πολυ ομορφη η σονια ρε τυπε? πλακα κανεις  :headbang:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
Οι πληροφορίες θα πρέπει να γράφονται δημόσια, γιατί ο καθένας τις αξιολογεί σύμφωνα με τα  δεδομένα του. Ο jo πχ που δεν πατάει στο βαρδάρη πολύ που θα τον ένιαζαν τα παραπάνω, εμένα όμως που κυνηγώ την ευκαιρία μου ήταν χρήσιμα. Εγώ ας πούμε διαβάζοντας τα παραπάνω πήγα προχθές το βράδυ στο Προμηθέως 25 και μετά από σκληρό παζάρι με την τσατσά πέρασα μέσα με 20 ευρώ. Μαζί λοιπόν με τις καλές κουβέντες του al και έχοντας εμπεριστατωμένη γνώση για την κοπέλα πέρασα πάρα πολύ καλά και μάλιστα σε προνομιακή τιμή. Η κοπέλα τίμησε στο έπακρον το 20αρικο, δίνοντας μου άνεση χρόνου, προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας, και ήταν άκρως ερωτική. Πήρα και κάνα διό γλυψείες στα κλεφτά από τη σούφρα της και όλα καλά.

Ευχαριστώ λοιπόν τους παραπάνω συναθλητές για τις πληροφορίες, ελπίζω αυτά που έγραψα να φανούν χρήσιμα και σε άλλους, και για περισσότερες λεπτομέρειες της συνεύρεσης, θα αναφερθώ προσεχώς σε κριτική.
τελικα ειτε γαμας με 20 ειτε με 100 το ιδιο πραγμα ειναι και καμια φορα τα 100 μπορει να τα κλαψεις κιολας

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γνωστη μαρινα μιλφαρα απο π.ερημιτη προχθες στα 30.τσατσα αδιαφορη.μαρινα φιλοτιμη αρκετα προσεκτικη με την καθαριοτητα.ειναι η κυρια της διπλανης πορτας.βυζαρες τρομερες και στην αφη και στην οψη.cowgirl δε το χει.για δοκιμη καλη αλλα δε μπορει να γινει στανταρακι.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165
Παιδες διαβασα καποια καλουτσικα σχολια για Λαρα-μαντυ. Εχει να προσθεσει κανεις τιποτα αλλο? Εγω θυμαμαι την ειχα παρει πολυ πολυ πολυ παλια την Μαντυ (πριν 3-4 χρονια) και θυμαμαι δεν μου ειχε αρεσει πολυ το στυλακι της. Αν θυμαμαι καλα μου ειχε δωσει και γλωσσοφιλο και ειχα ξενερωσει την ζωη μου.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
τελικα ειτε γαμας με 20 ειτε με 100 το ιδιο πραγμα ειναι και καμια φορα τα 100 μπορει να τα κλαψεις κιολας
Πολυ σωστο αυτο,αν και μερικες φορες δεν προσεξεις αρκετα καλα....κλαις και τα 30€.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Πω ρε Game τώρα που το ξανασκέφτομαι, είχα να γαμήσω με 20 ευρώ από το 2004 (μήνα Οκτώβριο) που γάμησα 1η φορά σε μπουρδελό...

Συγκεκριμένα στο Προμηθέως 14 μια ισπανίδα(και καλά) με μαύρο κοντό μαλλί η οποία μιλούσε και πολύ καλά ελληνικά.

Αν ξερει κανείς παλιός ποια εννοώ, ας πει. Να τη βάλω στο "χρονοντούλαπο"!
αννα μαρια???βασικα τανταλου την θυμαμαι

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165
Περασα απο Μαντυ-Λαρα. Ο χωρος εχει γινει πολυ σουπερ. κανεις και το ντουζακι σου με την ησυχια σου ακομα και στο απλο των 40. (να βλεπουν αλλοι). Στα της Λαρας δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, η μουγαρα της ειναι τοσο ανοιχτη που δεν νοιωθεις σχεδον τιποτα..προσπαθει παντως. Εριξε και την τρελη την βροχη και ξενερωσα ακομα περισσοτερο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.926
Πόντοι
37.562
Περασα απο Μαντυ-Λαρα. Ο χωρος εχει γινει πολυ σουπερ. κανεις και το ντουζακι σου με την ησυχια σου ακομα και στο απλο των 40. (να βλεπουν αλλοι). Στα της Λαρας δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, η μουγαρα της ειναι τοσο ανοιχτη που δεν νοιωθεις σχεδον τιποτα..προσπαθει παντως. Εριξε και την τρελη την βροχη και ξενερωσα ακομα περισσοτερο.
Γιατι στην αυλη γαμησες και βραχηκες?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165
Οι δρομοι μας δυστηχως ειτε πεζος,ειτε με αυτοκινητο,ποσο μαλλον με μηχανη ειναι ακομα τραγικοι. και πεζος να εισαι, ολο και καποιος μαλακας θα περασει απο διπλα σου με τα 1000 να σε κανει λουτσα. Ηθελα να ξερα, βρεχει και ολοι νομιζουν αρχιζει κανα ραλλυ και τρεχουν? Αυτα ειναι τα χαλια μας.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4431817#msg4431817 date=1363881490]
πολυ ομορφη η σονια ρε τυπε? πλακα κανεις  :headbang:
[/quote]

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Και τα "ρε" να περισσεύουν...
Φιλικά..

αννα μαρια???βασικα τανταλου την θυμαμαι

'Αξιος ρε πρόεδρε!
Τώρα που είπες το όνομα τη θυμήθηκα, αυτή ήταν! Άνετα γράφω μια κριτική! :grin:
Τη θυμάμαι πολύ ωραία γκόμενα και όλα τα δωμάτια γεμάτα. Λαϊκό προσκύνημα!

Συγκαταλέγοντας τον εαυτό μου στη κατηγορία "συλλέκτες εμπειριών",
το 40άρι με το 20αρι είκοσι μου κάνει τεράστια διαφορά για οικονομοτεχνικούς λόγους και μόνο...
Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση νομίζω.

Και το 20άρι με το 30άρι ακόμα έχει διαφορά.. Όπως έχω ξαναπεί με 10 ευρώ παίρνω τσιγάρα (αναγκαία αν βγει και καλο το γαμήσι),
τρώω το πιτόγυρό μου να στανιάρω, και πίνω και τη μπύρα μου σε γνωστό μαγαζί στη περιοχή της Βαλαωρίτου. Οπότε, it matters for me!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
577
Πόντοι
6.280
Καθαρη Δευτερα βραδυ , αφου ειχε σταματησει η βροχη , βολτα στην περιοχη του Βαρδαρη, με καταθεση στο eros house οπου εργαζοταν το μελαχρινο πιπινακι Αντζελα (εχει ηδη ανεβει κριτικη).
Προμηθεως 25 εργαζοταν η Λουιζα, Αν και ειχα διαβασει πολλα καλα δεν μου πολυαρεσε και ειπα να συνεχισω την βολτα. Στην αποφαση μου επαιξε ρολο και το γεγονος οτι η τσατσα χτυπουσε την πορτα αν και της ειπαμε, εμεις στο σαλονι, να μην χτυπαει την πορτα και την σπαει στο παλικαρι που ειναι μεσα.... στα παλια της τα παπουτσια , εβλεπε κοσμο στο σαλονι και ξαναχτυπησε μετα απο λιγο.
Στο 19 η Βικυ ξανθια και μαλλον σιτεμενη .
Στο 11 ψηλη καστανη ωραιο κορμι , δεν θυμαμαι να ακουσα ονομα, την κρατησα στα υπ οψιν μιας που δεν επαιζε και κανενα εξτραδακι.
Σαπφως και Τανταλου κλειδωμενο
Σαπφως 5 μια καστανη κοπελια αδιαφορη
στο 8 μελαχρινο ζουμπορλο μαλλον η Νικολ με ολα τα προγραμματα
Τανταλου 8α με φως μεν αλλα κλειστη πορτα
στο 14 μια ψηλη Ουκρανη με μικρο στηθος και ατσουμπαλο κορμι με ολα τα προγραμματα
στο 9 η Αντζελα οπου καταθεσα ,επισης με πολλα προγραμματα.
Μια παρατηρηση: Στα περισσοτερα σπιτια χρεωνουν σε ξεχωριστο-ακριβοτερο προγραμμα την πιπα !!! Αυτο ειναι εφευρεση τοπικη???
Θεωρω εκμεταλευση του χειριστου ειδους την συγκεκριμενη πρακτικη. Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα απ οτι καταλαβα το "απλο" δεν περιλαμβανει πιπα.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
Θεωρω εκμεταλευση του χειριστου ειδους την συγκεκριμενη πρακτικη. Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα απ οτι καταλαβα το "απλο" δεν περιλαμβανει πιπα.
τυπε αυτο που λες δεν υπαρχη η  :pipa1: ειναι μαζι με το  απλο! μηπως εννοουσε για γυμνο

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
στο 8 μελαχρινο ζουμπορλο μαλλον η Νικολ με ολα τα προγραμματα

E όχι και η Νικόλ αυτή.... Μην μπερδεύουμε τη πούτσα με τη βούρτσα? :grin:
Θα σε αφορίσει ο Αλ! Με την Νικόλ έχει κάνει το καλύτερα γαμήσια και με την άλλη το χειρότερο  :2funny: :2funny:

Όχι φυσικά απλώς οι βλαχοτσατσάδες λένε 25 το απλό, 30 χαλαρά, με 40 στοματικο... :blahblah1:
και εννοούνε το ακάποτο...

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
Τελικά η Νικόλ η Γαλλίδα γύρισε στο Ανδ. Γεωργίου 4 βραδυνή;
Μπορεί κάποιος να το διατσαυρώσει;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Boλτα χθες τη νυχτα με καταθεση στη Νατασα στο Προμηθεως 11.Πραγματι ειναι πολυ καλη η μικρη,δειχνει επαγγελματικα ωριμη και εχει ατελειωτη ορεξη να σε ικανοποιησει.Βεβαιως εχει τα ορια της και δεν κανει βρωμικα κολπα οπως πχ γυμνα πουτσοτριψιματα αλλα εχει τον τροπο της να σε αναψει

-Φριξου 15.η Τανια η ωραια καμπυλωτη γυναικα
-Φριξου 13.η Εμμα στην ουσια πηγα για να μπω αλλα ηθελα να τη δω πρωτα.Περιμενα κανα τεταρτο στο σαλονι αλλα μ'εκαψε το κλιματιστικο οποτε την εκανα
-Κωλετη.η Ιζαμπελα που μεσα απ'το δωματιο ακουγονταν σα να το γκρεμιζουν.Βγηκε και δε μπορουσε να περπατησει.80ε κωλαρακι λεει  :jerking: :jerking: η τσατσα πουλαει πολυ μαγκια και θα τη φορτωσει κανενας καποια στιγμη
-Αν.Γεωργιου 21.η Γκρετα μελαχρινο μπαζακι,αβυζο με μεγαλο κωλο αλλα με ενα φοβερο χαμογελο στο σαλονι και πολυ θετικη αυρα.Επεμενε πως θα περασουμε πολυ καλα αν εμπαινα
-Αν.Γεωργιου 52.η Αλινα που χθες ηταν σκετη καυλα με μαυρα στοκινκς
-Αν.Γεωργιου 50.Αντζελα Ουκρανη(οχι η παλια η τρελη  :2funny:)ψηλη,μελαχρινη μοντελε με πολυ εκφυλο υφος
-Αν.Γεωργιου 24.μια προμιλφ γυρω στα 35 ας πουμε,ομορφη μελαχρινη με μακρυ μαλλι και ωραιες καμπυλες
-Αν.Γεωργιου 4.η Ρενατα η αφεντικινα που κατα καιρους εμφανιζεται.Ξανθια μιλφ ασχημοφατσα,μικροκαμωμενη αλλα με ωραιο κορμι

-Προμηθεως 25.η πολυ καλη και γλυκεια Λουιζα η οποια σα να παχυνε καπως και ο κωλος αρχιζει να ξεφευγει
-Προμηθεως 11.η Νατασα
-Σαπφους 5 :smitten: :smitten: η Μιρελα...μα τι υπεροχο πλασμα
-Σαπφους 7.ενα απιστευτο μπαζο ονοματι Καρινα,μελαχρινο,κοντοχοντρο με μεγαλες βυζαρες και ηθελε και 50ε για γυμνο :jerking: :jerking:
-Σαπφους 20.η Βερονικα

ηταν η απολυτα νεκρη Πεμπτη,ειδικα μετα τις 2.00 που εκανα την τσαρκα δεν κυκλοφορουσε ψυχη στα σπιτια.Ορισμενοι μαλλον τη συνεχιζουν την πλακα και ζητανε ας πουμε 60ε για το 69.Δε μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται...

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
577
Πόντοι
6.280
τυπε αυτο που λες δεν υπαρχη η  :pipa1: ειναι μαζι με το  απλο! μηπως εννοουσε για γυμνο
E όχι και η Νικόλ αυτή.... Μην μπερδεύουμε τη πούτσα με τη βούρτσα? :grin:
Θα σε αφορίσει ο Αλ! Με την Νικόλ έχει κάνει το καλύτερα γαμήσια και με την άλλη το χειρότερο  :2funny: :2funny:

Όχι φυσικά απλώς οι βλαχοτσατσάδες λένε 25 το απλό, 30 χαλαρά, με 40 στοματικο... :blahblah1:
και εννοούνε το ακάποτο...
Ετσι το καταλαβα οταν μου ειπε 25 το απλο 30 με γλυψιμο.... Ευτυχως ομως καταλαβα λαθος .
Οσο για την κοπελα στο Σ8 εκανα λαθος υποθεση και παρακαλω δικαιολογηστε με αφου 1 φορα το 4μηνο ερχομαι στην πολη σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom