Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποια ειναι αυτή;
τη Μαρίνα που λες που τη βρίσκεις;
ξέρω μία Μαρίνα στο Φ.109Α (όροφος) βυζαρού ξανθιά που τσιγγανοδείχνει!γνωστή η Μαρίνα η "Γκεϊσα" θα την πετύχετε (αν δεν την έχετε πετύχει ήδη) και με το όνομα Αλύσια. Έχει περάσει από Μαγνησίας 11, Φυλής 109, Κωνσταντινουπόλεως 166Β, Καλύμνου 48 όροφος. Πλέον νομίζω βρίσκεται στο Αλκαμένους 113 και Καλύμνου 36. Είναι λίγο γκρινιάρα (όχι με τον πελάτη αλλά γενικά) αλλά αν την πετύχετε στις καλές της και σας συμπαθήσει κάνει πολύ καλό κρεβάτι. Παλιά είχε πετάξει το θεϊκό ότι ήθελε να φέρει και την κόρη της να μάθει την δουλεία, ακόμα περιμένω...
τι εννοείς φίλε;Από τις αναφορές εδώ μέσα υπολόγισα ότι κατά μέσο όρο 1 στα 4 μπουρδέλα είναι κλειστό.
Σύμφωνα με τις ενημερώσεις 1 στα 4 είναι κλειστό. Τι δεν καταλαβαίνεις;τι εννοείς φίλε;
ξέρω μία Μαρίνα στο Φ.109Α (όροφος) βυζαρού ξανθιά που τσιγγανοδείχνει!
άλλη είναι λοιπόν! το σπιτάκι αυτό έχει προσφάτως ανακαινιστεί και έχει γίνει μικρό studio! κάποιος συναγωνιστής είχε πει πως είναι το μοναδικό με ντουζιέρα και έχει και lsd tv με κανα δυο ακόμα! τη συγκεκριμένη δεν την έχω πάρει γιατί 2 φορές που την περίμενα στο σαλόνι ήρθε ξυνισμένη και η τσατσά που την παρουσίασε ήταν αγενέστατη με πολύ υφάκι!καλή και αυτή, την έχω πάρει τρείς φορές. Τώρα έβαλαν και ντουζιέρα στο μπουρδελάκι αυτό.
Σίγουρα για την ίδια από το Φυλής104 πρόκειται;ξέρω μία Μαρίνα στο Φ.109Α (όροφος) βυζαρού ξανθιά που τσιγγανοδείχνει!

104;Σίγουρα για την ίδια από το Φυλής104 πρόκειται;
Ναι, το στούντιο. Κάποιος τη γύρευε με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης της αιγύπτιας και ένας άλλος ανέφερε μια συνωνυμία, οπότε θέλω να σιγουρευτώ αν πρόκειται για την ίδια.
Πάρε τα όλα σβάρνα. Έχει τη φάση του.Καλημέρα παιδια για αποψε εχετε καμια προταση?
"Τι δεν καταλαβαίνεις;"Σύμφωνα με τις ενημερώσεις 1 στα 4 είναι κλειστό. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Απλώς ένα σχόλιο για την κρίση που περνά και ο αγοραίος έρωτας.
τώρα σε κατάλαβα γιατί ενημέρωση πρόσφατα δεν έχει σηκωθεί απλώς εσύ μπήκες πριν λίγο και κοίταξεες πιο πίσω! λογικό φίλε όλα περνάνε κρίση όμως όπως παρατήρησα πριν στις τελευταίες κριτικές τα στούντιο/ξενοδοχεία & ψολ γκερλς πάνε σύννεφο! :oΝαι ρε αυτο κανω παντα αλλα επειδη απεχω λιγο εχω χασει πια αξιζει κ ποια οχι...φανταζομαι εχουν ερθει νεα τεμαχια..!Πάρε τα όλα σβάρνα. Έχει τη φάση του.

Ναι, ειδικά αυτό με τις 206 κριτικές."Τι δεν καταλαβαίνεις;"τώρα σε κατάλαβα γιατί ενημέρωση πρόσφατα δεν έχει σηκωθεί απλώς εσύ μπήκες πριν λίγο και κοίταξεες πιο πίσω! λογικό φίλε όλα περνάνε κρίση όμως όπως παρατήρησα πριν στις τελευταίες κριτικές τα στούντιο/ξενοδοχεία & ψολ γκερλς πάνε σύννεφο! :o
Κι εγώ αυτό κάνω. Από τη μια δεν πολυ-εμπιστεύομαι τις κριτικές γιατί πολλές είναι αβανταδόρικες και από την άλλη το κασκαντεριλίκι με εξιτάρει.![]()
![]()
![]()
![]()
σωστός!
Κι εγώ αυτό κάνω. Από τη μια δεν πολυ-εμπιστεύομαι τις κριτικές γιατί πολλές είναι αβανταδόρικες και από την άλλη το κασκαντεριλίκι με εξιτάρει.
Οσο αφορα της κριτικες συμφωνο οσο αφορα το κασκαντεριλικι οσες φορες το δοκιμασα ΠΑΤΑΓΩΣ εκλεγα το 20αρι μερικες φορες κ το 40αρι.....ΑΣΤΟΟΟΚι εγώ αυτό κάνω. Από τη μια δεν πολυ-εμπιστεύομαι τις κριτικές γιατί πολλές είναι αβανταδόρικες και από την άλλη το κασκαντεριλίκι με εξιτάρει.