TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 11.426
ψιτ να φυγεις να πας αλλου εκει που αγαπας ;).το μωρο ειναι δικο μου το παμε για γαμο![]()

ψιτ να φυγεις να πας αλλου εκει που αγαπας ;).το μωρο ειναι δικο μου το παμε για γαμο![]()

αμ'πως? ;)
νινα με τρελα
αμ'πως? ;)
εγω μονο την τζουλη αγαπαω.![]()
αμ'πως? ;)
αμ'πως?το νινάκι αγαπάει το ξέρεις;
θα τα αποκαταστησω ολα!Πορνοψεύτη σα δε δρέπεσαι να ερωτοτροπείς με αγνά κορίτσια!
Παλιοερωτύλε έ παλιοερωτύλε!
Πορνοψεύτη σα δε δρέπεσαι να ερωτοτροπείς με αγνά κορίτσια!
Παλιοερωτύλε έ παλιοερωτύλε!
εχει παει κανεις με την Jhenifer να μας πει τη παιζει απο εμφανιση,κιλα και στα του αγωνα αν ειναι μαχημη.
ασε αυτος την εβγαλε αρρωστιαρα....ειναι του θανατα.Ρώτα τον Filoxenoumeno![]()
![]()
![]()

τους αγωνιστικους χαιρετισμους στον εναν εκ των μεγαλων δασκαλων των τρανς σχοληΠολύ πλάστικ είναι η συγκεκριμένη, αλλά γούστα είναι αυτά.
Εγώ λέω ότι τώρα που ανοίγει ο καιρός θα έρθουν καλύτερες "μέρες" στην πόλη...![]()
![]()
hoty αφου η δικια μου νυφη το σκασε στην επαρχια και δεν εγινε ο γαμος λες να καταφερουμε τον μαικ??αμ'πως?![]()
Η Jhenifer είναι μουναρος...
Αλλά επειδή είμαι εμπαθης είπα τι ξέρω...
τους αγωνιστικους χαιρετισμους στον εναν εκ των μεγαλων δασκαλων των τρανς σχολη
φιλαρακι σ εχασα και περιμενο να μου πεις για την πληροφορια που σου εδωσα(πμ)![]()
)μπραβο ρε γινατα δαβιδ πες αγορι μου κουιζ ναι σωστος διοτι στο πρωτο επιπεδο εμφανισεις με υπηρεσιες 4-5 σκαλοπατια κατω μιλαμε για μονοδικο συνδιασμο αγαπητε μουΑλέ απέχω προσωρινά και θέλω να πιστεύω όλως πρόσκαιρα από το άθλημα, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης
(βλέπε καψούρα χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
) και κάλου στον εγκέφαλο (βλέπε κολλήματα....
![]()
)
Η πληροφορία που μου έδωσες έχει διασταυρωθεί και από πμ 5-6 άλλων έγκριτων συναδέλφων εδώ μέσα,
πρόκειται για εξαιρετική επαγγελματία, ιδανική περφόρμερ και πολύ καλό παιδί.
Θα μπει και κάποιο κουίζ στο εγγύς μέλλον, έτσι για να μείνουν ικανοποιημένες και κάποιες γατούλες (βλέπε η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...) :-*
λες!!???το νινάκι αγαπάει το ξέρεις;
καλησπερα σε ολες σε "ολουςς" !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()