daskaloss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1.240
ενοειτε χωρις παντα χτυπιτη η κοινος τυροσολατα![]()
ενοειτε χωρις παντα χτυπιτη η κοινος τυροσολατα![]()
πιτα γυρο κοτα ! πατατουλες ! μουσταρδουλα ! .....ε βαρεθηκα καθε μερα διατροφη ... ασε φαω και εγω κατι βρωμικο !!!μανταμ τελικα πιτα η ψωμακι ηταν το γυρονι?![]()
![]()
κοτο γυρονι χτυπησε μαικ η κυρια προς ενισχυσει του στηθους που θα το φτασεις αραγε κυρια μου??πιτα γυρο κοτα ! πατατουλες ! μουσταρδουλα ! .....ε βαρεθηκα καθε μερα διατροφη ... ασε φαω και εγω κατι βρωμικο !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα λεω να κανω μια φραπεδαρα και μετα νανι και να σηκωθο αυριο το πρωι !

δεν κοιμηθηκα ακομη απο εχθες το βραδυ θα την πεσω κατα τις 9 ..οποτε χρειαζομαι αντοχες!!κοτο γυρονι χτυπησε μαικ η κυρια προς ενισχυσει του στηθους που θα το φτασεις αραγε κυρια μου??
και τι δουλεια εχεις εσυ με τα πιτογυρα μανταμ και τους φραπεδες κανονικα ειναι η ωρα της σοκολατουχας πρωτεινης και εν συνεχεια του φρουτου σου![]()
![]()
λες να με γαλλος τελικα?πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !
φιλια στην ξενητεμενη φιλη μου .ελπιζω η μεταναστευση να αξιζε τον κοπο
πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !
πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !

κριμα!!!να εισαι μακρια .....εχω κατι ορεξεις τωρα να ρουφιξο ενα μεγαλο πυραυλο !!!γαμησε τους αυτους οταν θα σου ερθω δεν θα θελεις να φυγεις απο εδω.![]()
![]()
νινα με τρελατο σκιζω στεγνα!
ταισε με καυλά !!!νινα με τρελα
νινα με τρελα

ψιτ να φυγεις να πας αλλου εκει που αγαπας ;).το μωρο ειναι δικο μου το παμε για γαμο![]()
Και δεν εχω ξαναδεί βατράχι παγωτό.πυστευω οτι αυτο το μωρο θα με κανει να λιωσω για παρτη της
που τα βρισκεις μαρη κοπρολαγνα;Και δεν εχω ξαναδεί βατράχι παγωτό.![]()
![]()
εχεις πμπυστευω οτι αυτο το μωρο θα με κανει να λιωσω για παρτη της
να πας στην φιλη μου την γιωτα ! θα στα κανει ολα !!!! προλογο πουλαω μονο !!!
ασε με εμενα βρες καμια αλλη !