Το καλοκαίρι εμφανίστηκε ένα ζαβό ο Glock_Perfection o οποίος από τον τρόπο έκφρασης,εάν κάποιος είναι και λίγο ψυχολόγος,
καταλαβαίνει ότι ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα εκεί στην Μικρά Ασία που ζεί.
Εντάξυ, αν και πολλοί από εσάς κατάλαβαν τί φρούτο είναι, τουλάχιστον το τυπάκι δεν χαλούσε τόσο πολύ το thread.
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΞΙΔΙΑ
Αργότερα όμως εξαγριώθηκαν για τα καλά κάποιοι κι άρχισαν να βρίζουν τον τσάρο Δημητράκη !
Μήπως αυτό είναι τελικά ιεροσυλία ?
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ
Tίμιε αλλά κατά τα άλλα αγανακτισμένε μεσόκοπε PONTIE_PILATE (with ED)μήπως πρέπει να βάλεις μέσα σου λίγο αγάπη ?
ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΕ
Τασούλη 45χρονε ταλαιπωρημένε επαρχιώτη ταρίφα (idiot face) μήπως πρέπει να συγχωρέσεις λίγο την αλαζονεία του Δημητράκη μας (MASCOTE μας) ?
ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ;;; ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΟΝΟ ΠΜ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ,ΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
Allantalon εσύ βασικά δεν φταίς.... βρίζεις μόνο όταν σου κολάνε.... Απλά η μαλακία σου είναι απ'ότι κατάλαβα ότι δεν πλαίνεσαι κι ότι κάνεις
σαν γυμνασιόπαιδο Nerd όταν βλέπεις γυναίκα στο δρόμο...
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΖΙΠΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Master 21 μήπως θα έπρεπε να σου κάνουν μεταμόσχευση ένα ζευγάρι όρχεις ?
Εντάξυ δεν θα μείνω στο ότι εμφανισιακά υπολίπεσαι πολύ - ούτε στα συμπλέγματα κατωτερότητας που σου έχει δημιουργήσει το κακό επάγγελμα σου....
απλά δεν είναι καθόλου αντρίκιο το γεγονός ότι ενώ δεν πας καθόλου τον Δημητράκη και τον ζηλεύεις κι εσύ.... Ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνεις
στη διαδικασία να του την πεiς όταν όλα είναι ήρεμα και δεν ασχολείται κανείς κακοπροερετα μαζί του !!!!!
Όλες οι επιθέσεις σου γίνονται ΜΌΝΟ όταν βλέπεις ότι τον βρίζουν 2-3 άτομα παράλληλα !!!!
ΔΙΑΦΩΝΩ
Shinoharas εσύ είσαι καλό παιδί κατά βάθος... Έχεις καλά στοιχεία και σου αρέσει απλά το πολύ καλό φαγητό σε πολύ μεγάλες ποσότητες,
η καλή παρέα, τα ταξίδια κτλ. Είσαι έξω καρδιά γενικά αλλά φαίνεται πως παρασυρθήκες κι εσύ μαζί με τους άλλους...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ 221 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Εν κατακλείδι και κλειτορίδι, μήπως θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε λίγο το thread και να μην τρώγεστε μεταξύ σας ? Έχετε κάτι να χωρίσετε μήπως ? ΌΧΙ !
Απλά χαλαρώστε και γράψτε κάτι με ουσία.... 'Α και κάτι άλλο.... αυτός ο γέροντας ο Λάσκος ξέρετε γιατί έχει εξαφανιστεί ?
Μήπως τον δισαρεστίσατε με τα καμώματα σας κι έφυγε ?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΛΑΣΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΟΧΙ
απο οτι καταλαβαινω εισαι παλιοτερο μελος με καινουριο ψευδονυμο, γιατι δεν αποκαλυπτεσε;;;
και αλλος οτι η εν ισχυ βιζα στο ληγμενο διαβατηριο ισχυει για να παει καποιος Ρωσσια, εφοσον εχει βγαλει νεο διαβατηριο
επειδη εγω το εγραψα αυτο ισχυει οταν εχεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βιζα κι οχι τουριστικη
δεν θα σχολιασω τα προηγουμενα αλλα μαλλον δεν εχεις γνωση και γι αυτο το λες
θα σου δωσω 2 παραδειγματα
οταν ισχυε η βιζα για αμερικη υπηρχαν ανθρωποι με 10ετη βιζα για αμερικα το διαβατηριο ποσα χρονια κραταει;;;; για πες
ομοιως ισχυει και για βιζα σενγκεν, το διαβατηριο ληγει αλλα η βιζα ειναι εν ισχυ
αν εχεις παρει ποτε βιζα για ρωσια ξεκολλα την, θα δεις σφραγιδα και υπογραφη στο φυλλο απο κατω, για λοιπον απλα ξεκολησε την και πετα την κι αμα σου δωσουν βιζα εστω και στην Αιγυπτο να με φτυσεις
χαϊντε μπακαλουμ