Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.944
Πόντοι
506
Λοιπόν υπάρχει και με το προσωπό σου ένα θέμα!Σου είχα πει τις προάλλες να δείξεις κανένα κώλο και εσύ μας γέμισες φωτογραφίες με τρόπο επιδεικτικό!Στη συνέχεια πολυ εύκολα μας μίλησες για τις γνωριμίες σου με selebrities!!!Πολύ επίδειξη....
Εδώ είμαστε για να ανταλάζουμε πληροφορίες που να βοήθαν να τρώμε γκομενάκια και να πληρώνουμε τα λιγότερα!Εσύ αν μπήκες να μας πεις ότι  έχεις το τρόπο να ρίχνεις Ρωσίδες κι εμείς δεν τον ξέρουμε------>>>ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!!

Υ/σ  --->υπάρχουν και οι τρελοί που βοηθάνε και αυτοί με το να βλέπουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε!!!
Πιστεύω πως έχεις να προσφέρεις χωρίς να γίνεσαι αντιπαράδειγμα!Αν και κρατάω επιφύλαξη για τους Ελληνες του εξωτερικού διότι πιστευουν πως εμείς εδώ είμαστε λαμόγια και ότι πέτυχαν αυτοί το έκαναν με το κόπο τους και αυτό τους κάνει καχύποπτους ακόμα και σε χαλαρά θέματα όπως απλές φιλικές σχέσεις!!!!
Προφανως βιαστηκες να με κρινεις, αν θελεις καποια πληροφορια μετα χαρας να στην δωσω.Δεν ειναι θεμα επιδειξεις ουτε εγραψα οτι με κυνηγανε οι γκομενες ουτε οτι ειμαι ο γαμαω, αλλοι τα γραφουν αυτα.Τωρα αν ετυχε να κατοικω Ρωσια στα χρονια που εκει ηταν παραδεισος να εχω εναν πολυ καλο κυκλο γνωριμιων και να εχω δουλεια που με εφερε σε επαφη με πολυ κοσμο ειναι καθαρα θεμα τυχης.  Μην ξεχνας οτι δεν ημουν τουριστας αλλα μονιμος κατοικος. Διαφορετικη συμπεριφορα εχει ο τουριστας απο τον ντοπιο.Δεν θεωρω οτι εκανα κανενα κατορθωμα και οποιος και να ηταν στην θεση μου τα ιδια και περισοτερα θα εκανε. Τα περισσοτερα που γραφονται εδω ειναι παραμυθια της χαλιμας και επειδη τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα και γραφω την αληθεια εγινα αντιπαθητικος.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.968
Πόντοι
2.886

στο 1.02 σου φωνάζουνε ''δείξε τα αρχίδια σου ρε μαλακα'' και η υψηλή κοινωνία σε πήρε στο ψύλλο παρόλο την αγωγή τους(λεμε τωρα) τελικά ρε μήτσο και αυτοί άφραγκοι φουκαράδες είναι που σε δουλεύουνε όπως όλοι εδώ στο site?   :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

" Στο ψιλό " ! Επρεπε να γράψεις ! Μήπως είδες καμιά μουνάρα σε κανένα σάϊτ και
θόλωσαν τα μάτια σου και είσαι ανορθόγραφος ;  :2funny:
Για δώσε λινκ !

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.968
Πόντοι
2.886
. Τα περισσοτερα που γραφονται εδω ειναι παραμυθια της χαλιμας και επειδη τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα και γραφω την αληθεια εγινα αντιπαθητικος.

Για λέγε ρε φίλε τι ξερεις ,σαν ρωσόφωνος και γνώστης της ρώσικης νοοτροπίας !

ΔΕΝ είσαι αντιπαθητικός !

Απλά ξεχωρίζεις διότι έμενες Ρωσία σαν κάτοικος ,ήξερες Ρωσικά

ήξερες την νοοτροπία ,αλλά ...δεν ήσουν Ρώσος !  :2funny: :2funny:

Για πες !

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.944
Πόντοι
506
Οι φωτογραφιες του ηταν 6-7 χρονια πριν οι πιο καινουργιες (για να μην πω 10).Εδω ειναι η φωτογραφια απο το σα'ι'τ γνωρημιων που μας ειχε βαλει το λινκ ο φιλος μας.Οπως βλεπεται η ηλικια του ειναι αρκετα μεγαλη :think:Τοτε που ηταν νεος και η Ρωσσια ηταν πιο φτωχη ολο και κατι  :knockinb:.Τωρα λιγακι δυσκολο.
Αυτην την φωτογραφια την τραβηξα για σενα ειμαι 44 και δεν το κρυβω

Συνημμένα

• IMG_2276.JPG
    IMG_2276.JPG
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 57

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.944
Πόντοι
506
Για λέγε ρε φίλε τι ξερεις ,σαν ρωσόφωνος και γνώστης της ρώσικης νοοτροπίας !

ΔΕΝ είσαι αντιπαθητικός !

Απλά ξεχωρίζεις διότι έμενες Ρωσία σαν κάτοικος ,ήξερες Ρωσικά

ήξερες την νοοτροπία ,αλλά ...δεν ήσουν Ρώσος !  :2funny: :2funny:

Για πες !
Τι ακριβως θελεις να σου πω?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.968
Πόντοι
2.886

Με αυτο το μαύρο που έβαλες στα μάτια είσαι σαν
το Ζορό με κεφάλι γουλί !  :2funny: :2funny:

Δεν βάζεις καμιά γκόμενα ,διότι αν βάζεις φωτό σου
στο θρεντ θα πλακωσουν οι γκέϋ . :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.968
Πόντοι
2.886
Τι ακριβως θελεις να σου πω?

Οτι γουσταρεις !
Ιστορίες που έζησες ,ιστορίες που σου ειπαν άλλοι ,κριτική ,κτλ
Οτι θέλεις θα πεις .Ειναι ενδιαφέρον που έζησες ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
1992-1999 στη Ρωσία !

Εγώ είχα παέι στη Μόσχα για πρωτη φορά το 1999 και γάμησα με λεφτά
μια μουναρα σε μασατζίδικο 2 ωρες και είχα πληρώσει τοτε ,σε ελληνικά χρήματα
το είχα υπολογίσει ,11 χιλιάδες δραχμές ,δηλαδή 33 ευρώ περιπου σημερινα .
Η περιποίηση ήταν ΤΕΛΕΙΑ .Ηξερα λιγα Ρωσικα τότε ( τώρα ξέρω μέτρια ) και
δεν μπορουσα σαν τουρίστας παρά μονο με λεφτα να πηδήξω ,αφου άλλωστε
είχα μείνει μόνο μία εβδομάδα .

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Οτι γουσταρεις !
Ιστορίες που έζησες ,ιστορίες που σου ειπαν άλλοι ,κριτική ,κτλ
Οτι θέλεις θα πεις .Ειναι ενδιαφέρον που έζησες ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
1992-1999 στη Ρωσία !

Εγώ είχα παέι στη Μόσχα για πρωτη φορά το 1999 και γάμησα με λεφτά
μια μουναρα σε μασατζίδικο 2 ωρες και είχα πληρώσει τοτε ,σε ελληνικά χρήματα
το είχα υπολογίσει ,11 χιλιάδες δραχμές ,δηλαδή 33 ευρώ περιπου σημερινα .
Η περιποίηση ήταν ΤΕΛΕΙΑ .Ηξερα λιγα Ρωσικα τότε ( τώρα ξέρω μέτρια ) και
δεν μπορουσα σαν τουρίστας παρά μονο με λεφτα να πηδήξω ,αφου άλλωστε
είχα μείνει μόνο μία εβδομάδα .

αν γνώριζες τον δημητράκη θα γαμούσες όλη μέρα μουναρες τσάμπα και μετά θα σου κάνανε δώρο και αμάξι επειδή τις έγλυψες καλά! άλλο ο δημητράκης όμως άλλο εσύ!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.944
Πόντοι
506
Το πιο σημαντικό εκει ειναι να εχεις την καταλληλη παρεα και να ξερεις λιγο την γλωσσα. Εχει πολυ σημασια εχει ποιος σε συστηνει στην παρεα και σαν τι σε συστηνει. Η ρωσιδες ειναι πολυ ευκολοπιστες και δεν σε σνομπαρουν και αν το εχεις λιγο ειναι ευκολο να βγαλεις γκομενα.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.968
Πόντοι
2.886
αν γνώριζες τον δημητράκη θα γαμούσες όλη μέρα μουναρες τσάμπα και μετά θα σου κάνανε δώρο και αμάξι επειδή τις έγλυψες καλά! άλλο ο δημητράκης όμως άλλο εσύ!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

Πηγα στη Ρωσία χωρίς να ξέρω τον Δημητράκη 29 !
Φτου ,πως την πάτησα και ξοδεύτηκα !  :2funny:
Γάμησα κατι καλές γκόμενες ,αλλά εφυγαν κάποια φράγκα !  :2funny:

Φιλαράκο το 1999 γάμησα μια Ρωσίδα στη Μοσχα ,που γνώρισα στο Ναϊτφλάϊτ
στην Τβερσκαγια ,ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ με 150 δολ.! Τωρα η αντίστοιχη θελει 600 !

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ρε παιδιά τί να πώ...  Κάποτε αυτό το thread ήταν τόπος διδασκαλίας του γέροντα Ιωσήφ Μπλάσκου
και τώρα έχει καταντήσει ένα σωρό αλλά πράγματα.

Το καλοκαίρι εμφανίστηκε ένα ζαβό ο Glock_Perfection o οποίος από τον τρόπο έκφρασης,εάν κάποιος είναι και λίγο ψυχολόγος,
καταλαβαίνει ότι ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα εκεί στην Μικρά Ασία που ζεί.
Εντάξυ, αν και πολλοί από εσάς κατάλαβαν τί φρούτο είναι, τουλάχιστον το τυπάκι δεν χαλούσε τόσο πολύ το thread.

Αργότερα όμως εξαγριώθηκαν για τα καλά κάποιοι κι άρχισαν να βρίζουν τον τσάρο Δημητράκη !
Μήπως αυτό είναι τελικά ιεροσυλία ?

Tίμιε αλλά κατά τα άλλα αγανακτισμένε μεσόκοπε PONTIE_PILATE (with ED)μήπως πρέπει να βάλεις μέσα σου λίγο αγάπη ?

Τασούλη 45χρονε ταλαιπωρημένε επαρχιώτη ταρίφα (idiot face) μήπως πρέπει να συγχωρέσεις λίγο την αλαζονεία του Δημητράκη μας (MASCOTE μας) ?

Allantalon εσύ βασικά δεν φταίς.... βρίζεις μόνο όταν σου κολάνε.... Απλά η μαλακία σου είναι απ'ότι κατάλαβα ότι δεν πλαίνεσαι κι ότι κάνεις
σαν γυμνασιόπαιδο Nerd όταν βλέπεις γυναίκα στο δρόμο...

Master 21  μήπως θα έπρεπε να σου κάνουν μεταμόσχευση ένα ζευγάρι όρχεις ?
Εντάξυ δεν θα μείνω στο ότι εμφανισιακά υπολίπεσαι πολύ - ούτε στα συμπλέγματα κατωτερότητας που σου έχει  δημιουργήσει το κακό επάγγελμα σου....
απλά δεν είναι καθόλου αντρίκιο το γεγονός ότι ενώ δεν πας καθόλου τον Δημητράκη και τον ζηλεύεις κι εσύ.... Ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνεις
στη διαδικασία να του την πεiς όταν όλα είναι ήρεμα και δεν ασχολείται κανείς κακοπροερετα μαζί του !!!!!
Όλες οι επιθέσεις σου γίνονται ΜΌΝΟ όταν βλέπεις ότι τον βρίζουν 2-3 άτομα παράλληλα !!!!

Shinoharas εσύ είσαι καλό παιδί κατά βάθος... Έχεις καλά στοιχεία και σου αρέσει απλά το πολύ καλό φαγητό σε πολύ μεγάλες ποσότητες,
η καλή παρέα, τα ταξίδια κτλ. Είσαι έξω καρδιά γενικά αλλά φαίνεται πως παρασυρθήκες κι εσύ μαζί με τους άλλους...

Εν κατακλείδι και κλειτορίδι, μήπως θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε λίγο το thread και να μην τρώγεστε μεταξύ σας ? Έχετε κάτι να χωρίσετε μήπως ? ΌΧΙ !
Απλά χαλαρώστε και γράψτε κάτι με ουσία.... 'Α και κάτι άλλο.... αυτός ο γέροντας ο Λάσκος ξέρετε γιατί έχει εξαφανιστεί ?
Μήπως τον δισαρεστίσατε με τα καμώματα σας κι έφυγε ?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ξέρω ρε παιδιά τί να πώ...  Κάποτε αυτό το thread ήταν τόπος διδασκαλίας του γέροντα Ιωσήφ Μπλάσκου

Το καλοκαίρι εμφανίστηκε ένα ζαβό ο Glock_Perfection o οποίος από τον τρόπο έκφρασης,εάν κάποιος είναι και λίγο ψυχολόγος,
καταλαβαίνει ότι ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα εκεί στην Μικρά Ασία που ζεί.
Εντάξυ, αν και πολλοί από εσάς κατάλαβαν τί φρούτο είναι, τουλάχιστον το τυπάκι δεν χαλούσε τόσο πολύ το thread.

Αργότερα όμως εξαγριώθηκαν για τα καλά κάποιοι κι άρχισαν να βρίζουν τον τσάρο Δημητράκη !

Tίμιε αλλά κατά τα άλλα αγανακτισμένε μεσόκοπε PONTIE_PILATE (with ED)μήπως πρέπει να βάλεις μέσα σου λίγο αγάπη ?

Τασούλη 45χρονε ταλαιπωρημένε επαρχιώτη ταρίφα (idiot face) μήπως πρέπει να συγχωρέσεις λίγο την αλαζονεία του Δημητράκη μας (MASCOTE μας) ?

Allantalon εσύ βασικά δεν φταίς.... βρίζεις μόνο όταν σου κολάνε.... Απλά η μαλακία σου είναι απ'ότι κατάλαβα ότι δεν πλαίνεσαι κι ότι κάνεις

Εντάξυ δεν θα μείνω στο ότι εμφανισιακά υπολίπεσαι πολύ - ούτε στα συμπλέγματα κατωτερότητας που σου έχει  δημιουργήσει το κακό επάγγελμα σου....
απλά δεν είναι καθόλου αντρίκιο το γεγονός ότι ενώ δεν πας καθόλου τον Δημητράκη και τον ζηλεύεις κι εσύ.... Ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνεις
στη διαδικασία να του την πεiς όταν όλα είναι ήρεμα και δεν ασχολείται κανείς κακοπροερετα μαζί του !!!!!
Όλες οι επιθέσεις σου γίνονται ΜΌΝΟ όταν βλέπεις ότι τον βρίζουν 2-3 άτομα παράλληλα !!!!

Shinoharas εσύ είσαι καλό παιδί κατά βάθος... Έχεις καλά στοιχεία και σου αρέσει απλά το πολύ καλό φαγητό σε πολύ μεγάλες ποσότητες,
η καλή παρέα, τα ταξίδια κτλ. Είσαι έξω καρδιά γενικά αλλά φαίνεται πως παρασυρθήκες κι εσύ μαζί με τους άλλους...

Εν κατακλείδι και κλειτορίδι, μήπως θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε λίγο το thread και να μην τρώγεστε μεταξύ σας ? Έχετε κάτι να χωρίσετε μήπως ? ΌΧΙ !
Απλά χαλαρώστε και γράψτε κάτι με ουσία.... 'Α και κάτι άλλο.... αυτός ο γέροντας ο Λάσκος ξέρετε γιατί έχει εξαφανιστεί ?

Χι χι χι. "Δασκαλε" .....  welcome back.  :-) Βαλε τα πραγματα στη θεση τους. Εδω γινονται πραματα και θαματα. Το τι ακουγεται δεν περιγραφεται... Αλλος λεει οτι τοχουνε στο κουτελο οι Ουκρανεζες (Ουκρανιδες κατα το ...σωστοτερο),κι  αλλοι οτι τοχουνε "στα διπλα η και λοξα". Αλλος λεει οτι θελει βιζα για να παει καποιος Ουκρανια, και αλλος οτι η εν ισχυ βιζα στο ληγμενο διαβατηριο ισχυει για να παει καποιος Ρωσσια, εφοσον εχει βγαλει νεο διαβατηριο. Αναθεμα με αν οι περισοτεροι εχουν παει παραπερα απο το "Λιανοκλαδι" (τυχαιο), και αναθεμα με αν εχουνε δει ποτε τους "νουνι" περα απο ....καμια βαφτιση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Καλώs τον μας έλλειψες!!! Ξέχασες και τους καλοκαιρινούς σου κωδικούς!Δεν πειράζει κλώνους μπορείς να κάνεις άπειρους!
Εγώ επειδή δεν ξέρω τι είναι γυναίκα χωρίς μπούργκα  ποτέ έρχομαι εδώ μπάς και ανοίξουν τα μάτια μου!Επίσης άτομα σαν κι εσένα που ξέρεις και ψυχολογία μου μαθαίνουν και τρόπους για να γίνω Elegant Ελληνας (θυμάσε τα καλοκαιρινά) και να μπω στα μεγάλα σαλόνια της .....Αθήνας :badair:
Αλλά το βασικότερο είναι πως επειδη φοβάμαι να βγω απο τα νερά μου και τη Μικρά Ασία δεν έχω ταξιδέψει πουθενά κι έτσι το θρέντ εδώ με ταξιδέυει σε χώρες που μόνο φαντάζομαι!!!

Παρεμπιπτόντως βλέπω πάρα πολύ κόσμο να ψαρευεί!!!Τόσο πολύ πείνα έπεσε!!;;;;
Πρε μήπως απο το ψάρεμα τα λέτε αυτα!!;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Προφανως βιαστηκες να με κρινεις, αν θελεις καποια πληροφορια μετα χαρας να στην δωσω.Δεν ειναι θεμα επιδειξεις ουτε εγραψα οτι με κυνηγανε οι γκομενες ουτε οτι ειμαι ο γαμαω, αλλοι τα γραφουν αυτα.Τωρα αν ετυχε να κατοικω Ρωσια στα χρονια που εκει ηταν παραδεισος να εχω εναν πολυ καλο κυκλο γνωριμιων και να εχω δουλεια που με εφερε σε επαφη με πολυ κοσμο ειναι καθαρα θεμα τυχης.  Μην ξεχνας οτι δεν ημουν τουριστας αλλα μονιμος κατοικος. Διαφορετικη συμπεριφορα εχει ο τουριστας απο τον ντοπιο.Δεν θεωρω οτι εκανα κανενα κατορθωμα και οποιος και να ηταν στην θεση μου τα ιδια και περισοτερα θα εκανε. Τα περισσοτερα που γραφονται εδω ειναι παραμυθια της χαλιμας και επειδη τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα και γραφω την αληθεια εγινα αντιπαθητικος.
Κοίτα δεν είπα πως δεν γράφεις αλήθεια!Απλά για τον υπερβολικό όγκο πληροφοριών για να κοντράρεις άτομα που δεν έχουν οροφή σε αντίστοιχα θέματα  σου μίλησα!Όσα Μουνιά προτωκλασάτα και να έχεις πάρει εδώ είναι λίγα και μέτρια....Πιστευώ πως το έχεις καταλάβει!!!
Αν όμως επιμένεις είναι σαν να είσαι γυμνός σε ανδρικά αποδυτήρια και να λες ιστορίες για γαμήσια!!!
!
Το καλοκαίρι Πάντος θα σε χρειαστω γιατί προκείπτουν θέματα που θέλουν λεπτό χειρισμό!!!
Ελπίζω να μην εξαφανιστείς όπως πολλοί απο τη παρέα εδω σε κρίσιμες στιγμές....

Επισκέπτης
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΞΙΔΙΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ

ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΕ

ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ;;; ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΟΝΟ ΠΜ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ,ΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΖΙΠΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔΙΑΦΩΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ 221 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΛΑΣΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΟΧΙ
απο οτι καταλαβαινω εισαι παλιοτερο μελος με καινουριο ψευδονυμο, γιατι δεν αποκαλυπτεσε;;;

και αλλος οτι η εν ισχυ βιζα στο ληγμενο διαβατηριο ισχυει για να παει καποιος Ρωσσια, εφοσον εχει βγαλει νεο διαβατηριο

επειδη εγω το εγραψα αυτο ισχυει οταν εχεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βιζα κι οχι τουριστικη
δεν θα σχολιασω τα προηγουμενα αλλα μαλλον δεν εχεις γνωση και γι αυτο το λες
θα σου δωσω 2 παραδειγματα
οταν ισχυε η βιζα για αμερικη υπηρχαν ανθρωποι με 10ετη βιζα για αμερικα το διαβατηριο ποσα χρονια κραταει;;;; για πες

ομοιως ισχυει και για βιζα σενγκεν, το διαβατηριο ληγει αλλα η βιζα ειναι εν ισχυ

αν εχεις παρει ποτε βιζα για ρωσια ξεκολλα την, θα δεις σφραγιδα και υπογραφη στο φυλλο απο κατω, για λοιπον απλα ξεκολησε την και πετα την κι αμα σου δωσουν βιζα εστω και στην Αιγυπτο να με φτυσεις

χαϊντε μπακαλουμ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλησπέρα!

Ο lefteris 38  είναι απο  τους συμμετέχοντες στις παλίες συζητήσεις με το δάσκαλο!Η επανεμφάνιση του είναι ευχάριστο γεγονός όπως επίσησ και το ότι κάποτε είχε πει ένα αξέχαστο ανέκδοτο σε μορφή quiz!Αλλά μέχρι εκει!Αν αρχίσει και μιλάει είναι εριστικός και είρων με σχεδόν όλους!!!!Οπώτε  δεν τρέχει τίποτα!

Επισκέπτης
Καλησπέρα!

Ο lefteris 38  είναι απο  τους συμμετέχοντες στις παλίες συζητήσεις με το δάσκαλο!Η επανεμφάνιση του είναι ευχάριστο γεγονός όπως επίσησ και το ότι κάποτε είχε πει ένα αξέχαστο ανέκδοτο σε μορφή quiz!Αλλά μέχρι εκει!Αν αρχίσει και μιλάει είναι εριστικός και είρων με σχεδόν όλους!!!!Οπώτε  δεν τρέχει τίποτα!

θα ηθελα επισεις να πω οτι κι εσυ με ειχες αμφισβητησει καποια στιγμη και επιθετικο-ειρωνικα
αλλα εισαι απο τους ελαχιστους εδω που παραδεχθηκε οτι ηταν αδικη η επιθεση εναντιον μου απλα μονο πιστευω οτι ειναι νωρις ακομα για πορνοταξιδια, κι αν θες εμπειρια σε αυτα προτεινω τον απολυτο τετοιου ειδους προορισμο την ΒΚΚ την οποια εχω τιμησει μονο 2 φορες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν θυμάσαι τότε σου είχα πει να τα βρείς με τον Δημητράκη και βλέπω ότι έγινε!!!Βλέπω ότι δεν του τη μπαίνεις και πριν δυο σελίδες σου απάντησε νορμαλ!!!! ;)

Στο δια ταύτα!Τι είναι το ΒΚΚ;;;;;;;;

Επισκέπτης
ΒΚΚ= ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
Για την εμπειρια αξιζει να πας
οι γυναικες βεβαια δεν ειναι σλαβικης ομορφιας αλλα εχει την πλακα του η ολη φαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom