Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κορυφαία η Βαλέρια, απαράδεκτη η τσατσα. Πάντως θα μέτραγε ένα διπλό με Βαλέρια και Τρελοκοτσιδού.

το κωλοχαρτο που χασκει στο καγκελο του κρεβατιου αποτελει εικαστική παρέμβαση, απάντηση στον ιπμρεσιονιστικό πίνακα με την γυμνή που ειναι κρεμασμένος στον τοίχο ???
Για σκέψου αν οι παντόφλες ήταν ζευγάρι, κάθε πόσο θα έπερεπε να βάλουν καινούργιες λόγω λουφαρίσματος?
Τις "μονές" δεν τις παίρνει κανείς και έτσι μένουν στο μαγαζί.
Το επόμενο θα είναι να βάλουν τους τσιπάκια με συναγερμό και ανιχνευτές στην είσοδο, όπως στα ουίσκυ στα σούπερ μάρκετ.![]()

Πυραυλε μηπως Φυλης 84?![]()
Nαι, ενώ αν ήταν ίδιες θα τις φόραγες?! Εγώ μετά το sexάκι, βάζω τα παπούτσια γυμνός, έστω χωρίς κάλτσες, για να σηκωθώ να καθαριστώ κλπ, και μετά κάθεσαι και ντύνεσαι κανονικά. Ούτε φυσικά να πατάς ξυπόλυτος κάτω, ούτε να φοράς παντόφλες-βασίλεια μυκητών! ;)
Αρκετα παλια πανω απο 10ετια ειχε πιαστει οικος ανοχης οχι επι της φυλης αλλα κοντα στον σταθμο αττικης (λειτουργεί κ τωρα) να καταγραφει τις περιπτύξεις των πελατων του με τις ιεροδουλες.Οι ταινίες καναν ταξιδι μεσω private κυκλωμάτων σε διαφορες χωρες.Απο το ρεπορταζ της εποχης εκείνης...Είναι πολύ σοβαρό αυτό που σου είπε :o
Μπορεί να γίνει κάτι προληπτικά ; Ποιό σπίτι ήταν , να δωθούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του οίκου κλπ.; (σώθηκα τώρα...)
είναι από πιο παλιά επίσκεψη ;)Αμεση φωτοανταπόκριση!
![]()
αναφερεσαι σε στουντιο επι της οδου πεισιστρατου που εχει παψει να υπαρχει εδω και πολυ καιροΑρκετα παλια πανω απο 10ετια ειχε πιαστει οικος ανοχης οχι επι της φυλης αλλα κοντα στον σταθμο αττικης (λειτουργεί κ τωρα) να καταγραφει τις περιπτύξεις των πελατων του με τις ιεροδουλες.Οι ταινίες καναν ταξιδι μεσω private κυκλωμάτων σε διαφορες χωρες.Απο το ρεπορταζ της εποχης εκείνης...
Καλο ειναι να της απολυμανεις πρωτα![]()
![]()
Θα την πώ και εγώ την γυφτιά μου!!!Μια φορά βούτηξα ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες από το διδύμου 18 μαζί με ένα σταυρό σούκο που είχανε στην πρίζα έτσι για το γαμώτο.Η κοπέλα είχε αποδειχθεί φόλα μέγιστη και είχα τσαντιστεί!
Οι σαγιονάρες ήταν ολοκαίνουργιες,τις έχω ακόμα και το φίς αξιοποιήθηκε καταλλήλως!
... μου απάντησε πως μάλλον η Τζένη σταμάτησε οριστικά. ...
...

Και σε δυο χρονια απο τώρα οι ίδιες παντοφλες θα ειναι. Οπότε διαχρονική η φωτο!είναι από πιο παλιά επίσκεψη ;)
Εννοείται οτι επειδή τις σχολιάζουμε δε σημαίνει οτι τις φοράμε κιόλας... Οι περισσότεροι πιστεύωΚαλο ειναι να της απολυμανεις πρωταποιος ξερει ποσες χυσιες εχουνε φαει
![]()
Ετσι λέγανε και στην Αλκιβιάδου τον Σεπτέμβρη, και τελικά την βρήκαμε σαν Τζένη στο Φ136. Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα. Αν και φοβάμαι κι εγώ οτι μάλλον σταμάτησε (τελικά λόγω του γάμου).Τραγωδία.
:S![]()