Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης

ακριβως
μαλακομαγνητης
ρε που μπλεξαμε με τους καθε πονηρους!!(μεγαλε την φωτο με την λαμποργκινι επρεπε να βγαλεις πρωτα ρε)
τεσπα εχω κανει την αναφορα στον διαχειρηστη κι ελπιζω να το εχει παρει υποψη

Εδω που φτασαμε να σας πω και λιγα παραπανω λογια για μενα
39 στα 40
με λενε Γιωργο
στα 30 μου επαθα εμφραγμα κι εκανα εγχειρηση καρδιας
εκανα διπλο μπαϊ πας (λογο του σημειου που εχω την βλαβη μου απαγορευετε η γυμναστικη πριν περπατηματος)
μεχρι τοτε δεν ειχα σκοπο να αρχισω σεξοτουρισμους και τετοια
αρχισα με το που συνηλθα κυριως ψυχολογικΑ
ξεκινησα σεξοτουρισμο στα 33 μου με πρωτο σταθμο την ταϋλανδη και δευτερο την ρωσια, οπου ενδιαμεσα εκανα εκει εναν επαγγελματικο συνεταιρισμο
Ταξιδευω τουλαχιστον 3 με 4 φορες τον χρονο στην ουκρανο-ρωσια
το νικ μου υποδηλωνει την δουλεια που κανω, και ειμαι γνωστος κατ'ονομα και κατ'οψη σε πανω απο 100,000 επαγγελματιες σε ολη την ελλαδα, και αυτος ειναι ο λογος που δεν ανεβαζω φωτο οικιοθελως με το προσωπο μου,
Δεν ξερω πως ο τυπος εκανε τρακινγκ το αλμπουμ που εχω κρυμενες τις φωτο(το κλειδωσα αλλα νομιζω οτι θα βρει τροπο να το ξεκλειδωσει) αλλα αν προσεξε εχω εκει περισσοτερες απο 60 γκομενες, και αλλες τοσες πανω κατω σε αλλο αλμπουμ με πιο πικαντικο θεμα (ευτυχως δεν τις εχει βρει ακομα)
ο λογος που ειμαι σε ρηξη με τον πορνο-βλακα ειναι οτι λεει 5 σωστα και 10 μαλακιες και μπορει να παρει στον λαιμο του ανθρωπους που μπορει να κανουν τσαμπα εξοδα και να βρεθουν αξαφνα με το πουλι στο χερι

μετα απο αυτη την μαλακια που εγινε θα διαγραψω το προφιλ μου και θα ασχοληθα νομικα με τον κυριο που ανεβασε τις φωτο μου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ακριβως

μετα απο αυτη την μαλακια που εγινε θα διαγραψω το προφιλ μου και θα ασχοληθα νομικα με τον κυριο που ανεβασε τις φωτο μου
aloxa apo ρουμανια ανοιξαν οι δρομοι!!!!  τα ιδια και τα ιδια με το ζοντανο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: καθε φορα που καπιος σιντροφος παει να γραψει διο λογια για το ανατολικο μπλοκ  βγενει ο υπερτατος καθιστεριμενος λακαμας και εκβιαστικα τον πεταει εξο ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΝ ΜΟΝΤ !!!!!!!! ΤΟΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ 1567 ΦΟΡΕς  ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΕΛΕΙΟς!!!!!!!!!!! ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΡΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τεζαααα μαλακιαααα ολεεε ολεεε!!!!!!!!!!! βαρεθικα να σινχιζομε αντε πια !!!! ρε που στη μου δεν θα τον τρακαροπουθενα!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: σινοχαρα και εγο το ιδιο θα εκανα στην θεση σου !!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!! ΟΥΡΤΤΤΤΤ ΤΑ ΖΟΝΤΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΥΑΝΤΙΣ ΡΕΝΤ ΜΟΛΝΤΟΛΑΓΝΟΣ ΠΙΡΦΟΡΟς ΣΟΡΙΤΑς ΧΟΝΤΡΟΜΑΚΙς ΔΑΣΚΑΛΟς ΚΜΑΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟς Ο ΑΛΛΟς ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΟΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΑΛΛΟς Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟς ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΝΙΚΟς ΑΠΟ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΣΙΝΤΡΟΦΟΥς ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝ ΣΙΣΤΙΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!  ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΝΙΕΤΟ  ΜΕ ΤΟ ΖΟΝΤΑΝΟ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΓΑΜΟ ΤΟ ΧΟΣΤΑΒΡΙ ΜΟΥ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΣΙΝΧΙΣΤΙΚΑ ΠΑΟΓΙΑ ΒΟΤΚΕςςςςςς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
ΥΑΝΤΙΣ ΡΕΝΤ ΜΟΛΝΤΟΛΑΓΝΟΣ ΠΙΡΦΟΡΟς ΣΟΡΙΤΑς ΧΟΝΤΡΟΜΑΚΙς ΔΑΣΚΑΛΟς ΚΜΑΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟς Ο ΑΛΛΟς ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΟΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΑΛΛΟς Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟς ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΝΙΚΟς ΑΠΟ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΣΙΝΤΡΟΦΟΥς ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝ ΣΙΣΤΙΜΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!  ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΝΙΕΤΟ  ΜΕ ΤΟ ΖΟΝΤΑΝΟ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΓΑΜΟ ΤΟ ΧΟΣΤΑΒΡΙ ΜΟΥ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΣΙΝΧΙΣΤΙΚΑ ΠΑΟΓΙΑ ΒΟΤΚΕςςςςςς
Τελικα εισαι για το ψυχιατρειο.Ο ΥΑΝΤΙΣ θες να πεις οτι δεν εισαι εσυ?Ο ΡΕΝΤΠΕ'Ι'ΝΖ δεν πηγε πουθενα απλως γραφει σαν ΜΙΔΑΣ69.Τον Σοριτα ΕΣΥ ΣΑΝ ΥΑΝΤΙΣ τον τρομοκρατησες.Ο ΥΑΝΤΙΣ τον απειλουσε αυτον και τα παιδια του!.Με τον Ιωσηφ εγραφα στο σκα'ι'π χτες το βραδυ.Του λεω να μπει να γραψει αλλα σας εχει βαρεθει.Τωρα με αυτον τον καινουργιο δεν ξερω εχω μπερδευτει τελειως :think:!Δεν εχω καταλαβει τι παιζεται? :think:Πολυ περιεργα ολα αυτα.Ξαφνικα βαζει φωτογραφιες του που κρυβει το προσωπο του.Και ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΕΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ :think:.Απο καποιον που δηλωνει φιλος του κι λεει οτι αυτος τον φωτογραφισε :think:Που βρηκε (ο φιλος του) αυτες της φωτογραφιες?Ειναι δυνατον καποιος που δεν τον ξερει ποιος ειναι να εχει της φωτογραφιες του?Οσο γ'αυτο οτι της πηρε απο το ιντερνετ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ!Αγγιζει τα ορια της φαντασιας καταρχην ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ?και να μπει να του της κλεψει?Και στο κατω κατω ΠΩΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ μερικες ΕΞΔΟΧΕΣ 1.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.Καποιος μπηκε του εκλεψε της φωτογραφιες σπαζοντας τον κωδικο του και του της εκλεψε (λιγακι δυσκολο να το πιστεψω) :)2.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ (πολυ πιθανον).3.Ο SHINOHARAS ΕΙΝΑΙ Ο ΥΑΝΤΙΣ (και αυτο δυσκολο γιατι ο ΥΑΝΤΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.αν ειχε θα μας της εβαζε συνεχεια).-------Κατα τη γνωμη μου αυτες οι φωτογραφιες εγιναν μερικα χρονια πριν (2006-2009) που τοτε το μουνι ηταν  πιο ευκολο.ΑΠΟΔΙΚΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ οτι ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!Τον βλεπεται πως ειναι και μπορει και εχει γκομενες :2funny:Αρα ΟΙ  :jerking: ΤΟΥ ΡΕΝΤ ΟΤΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩς ΑΔΥΝΑΤΟΝ  ΝΑ  :knockinb: ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝΕ!Κατι παρομοια εχω γραψει για το Νοβγκοροντ και της αλλες πολεις της Ρωσσιας που πηγαινω Πορνοεκδρομες αν δειτε παλια μου ποστ γραφω για ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ με χρυσα δοντια που κυκλοφορουνε  με ωραια κοριτσακια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Τελος παντον Σας αφηνω να  :jerking: χωρις εμενα!Ειναι σαββατο και παω ντισκο θα εχει πολυ μουνι

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66
ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ 29

ΠΑΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΙΓΑΡΑ... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΙΑ 40 ΑΡΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ...

ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΥΠΑΑΡΞΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ... ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ "ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ"... ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....

ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΕΙ... ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΥ 2 ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ? ΛΕΩ ΝΑΙ... ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΑΝ 2 ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΚΟΜΟΥΝ....

ΜΕΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ?... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ? ΓΕΛΑΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ... ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ 29

ΠΑΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΙΓΑΡΑ... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΙΑ 40 ΑΡΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ...

ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΥΠΑΑΡΞΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ... ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ "ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ"... ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....

ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΕΙ... ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΥ 2 ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ? ΛΕΩ ΝΑΙ... ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΑΝ 2 ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΚΟΜΟΥΝ....

ΜΕΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ?... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ? ΓΕΛΑΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ... ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ....
Τετοια θυματα υπαρχουν πολλα! :headbang:μ'αρεσει που το παιζουν εξυπνοι εχουνε και καλα γυναικες! :2funny:Ειδες το εγινε σημερα με τους  :jerking: του σα'ι'τ? :2funny:Του βρηκανε καπου της φωτογραφιες του χωρις να ξερουνε καν το ονομα του ή με ποιο ονομα ειναι στο σα'ι'τ που της ειχε.Πως τα καταφεραν δεν ξερω :think:Κκαι του σπασανε και τους κωδικους και τους της κλεψανε και της βαλανε στο σα'ι'τ.Ισως μονος του της ανεβασε και μετα το μετανιωσε? :)Δεν μπορω να ξερω .Παντος ολες αυτες της περιεργες ιστοριες δεν της πολυ πιστευω.Μου θυμιζε τον Κουασιμοδο απο την παναγια των Παρησιων :2funny:ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΖΟΦΕΡΝΕΙΑ!Οσο για την εμφανιση τους αν δε τους δεις εμφανησιακα τα περισσοτερα μελη του σα'ι'τ ειναι γαμησε τα! :2funny: Δεν μπορω να ξερω .Παντος ολες αυτες της περιεργες ιστοριες δεν της πολυ πιστευω.Τωρα εμφανηστικε καινουργιος ξαφνικα απ'το πουθενα και γραφει  :jerking:.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
470
Πόντοι
36
το γαμησατε το θρεντ εντελως.
πουστηδες-τρελοι-χαπακηδες-φαντασμενοι ολοι εδω μαζευτηκαν.την πεσατε ολοι στον δημητρακη να τον φατε,του καηκαν τα αρχιδια του δημητρακη αν πατε ρωσια-ουκρανια και γαμησετε,ο αλλος που το επαιζε γκομενος και μεγαλοεπιχειρηματιας τις ρωσιας,εγινε ρομπα απο το πουθενα με τις φωτογραφιες του,και το γυρισε το ποιημα οτι και καλα ειναι αρρωστος.χαρηκαμε πολυ ρε,οι περισσοτεροι αρρωστοι ειστε σε αυτο το θρεντ που γραφετε,σας εχει βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι και γραφετε οτι να ναι.ο ρολογας που ειναι και πιτσιρικας σας εβαλε τα γυαλια ρε μαλακες σε ολους,το παιδι πηγε ουκρανια,εγραψε πως περασε,και πανω απο ολα εγραψε αληθειες,δεν γραφει σαν μερικους ψεματα και μαλακιες,που δεν εχουν δει την ουκρανια ουτε σε χαρτη.τελος παντων το παρον θρεντ εχει γεμισει σαβουρα και κλωνους,και καλα θα ειναι να το ξεβρωμισει ο αντισθενης.ο δασκαλος εχει να γραψει πανω απο 1 μηνα,αλλα και τι να γραψει με αυτα που βλεπει?να δινει συνταγες για ψυχοφαρμακα,μηπως και γιατρευτει κανενας?
εμφανιστηκε τωρα και ενας αγελαδαρης που θελει να παει ουκρανια με 5000 ευρω για 5 μερες και καποιοι του απαντανε και σοβαρα,μου φαινετε οτι ωρες ωρες σε αυτο το θρεντ γινοντε συζητησεις μεταξυ τρελων,οπως και στις αυλες των ψυχιατρειων.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• anorthografo.jpg
    anorthografo.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :knockinb:Γειά σας από σταθμό Κατοβίτσε για κρακοβια!Δεν έχω χρόνο για αναλυτική περιγραφή!Απίστευτο περιστατικό με καμάκι στην Οστράβα με πρωτοκλασάτη γκόμενα και  :knockinb: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66
Τετοια θυματα υπαρχουν πολλα! :headbang:μ'αρεσει που το παιζουν εξυπνοι εχουνε και καλα γυναικες! :2funny:Ειδες το εγινε σημερα με τους  :jerking: του σα'ι'τ? :2funny:Του βρηκανε καπου της φωτογραφιες του χωρις να ξερουνε καν το ονομα του ή με ποιο ονομα ειναι στο σα'ι'τ που της ειχε.Πως τα καταφεραν δεν ξερω :think:Κκαι του σπασανε και τους κωδικους και τους της κλεψανε και της βαλανε στο σα'ι'τ.Ισως μονος του της ανεβασε και μετα το μετανιωσε? :)Δεν μπορω να ξερω .Παντος ολες αυτες της περιεργες ιστοριες δεν της πολυ πιστευω.Μου θυμιζε τον Κουασιμοδο απο την παναγια των Παρησιων :2funny:ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΖΟΦΕΡΝΕΙΑ!Οσο για την εμφανιση τους αν δε τους δεις εμφανησιακα τα περισσοτερα μελη του σα'ι'τ ειναι γαμησε τα! :2funny: Δεν μπορω να ξερω .Παντος ολες αυτες της περιεργες ιστοριες δεν της πολυ πιστευω.Τωρα εμφανηστικε καινουργιος ξαφνικα απ'το πουθενα και γραφει  :jerking:.

ΦΙΛΕ ... ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΛΒΙΒ ΜΕΣΩ FACEBOOK... ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ).... (ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΡΝΟ-ΤΑΞΙΔΕΥΣΟΥΜΕ).... ΘΑ ΔΩ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΤΟΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ... ΒΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...  :rockon:.....ΤΡΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ... ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΡΦΟΡΙΣΤΑΝ...

ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΣ...  

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66
πουστηδες-τρελοι-χαπακηδες-φαντασμενοι ολοι εδω μαζευτηκαν.την πεσατε ολοι στον δημητρακη να τον φατε,του καηκαν τα αρχιδια του δημητρακη αν πατε ρωσια-ουκρανια και γαμησετε,ο αλλος που το επαιζε γκομενος και μεγαλοεπιχειρηματιας τις ρωσιας,εγινε ρομπα απο το πουθενα με τις φωτογραφιες του,και το γυρισε το ποιημα οτι και καλα ειναι αρρωστος.χαρηκαμε πολυ ρε,οι περισσοτεροι αρρωστοι ειστε σε αυτο το θρεντ που γραφετε,σας εχει βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι και γραφετε οτι να ναι.ο ρολογας που ειναι και πιτσιρικας σας εβαλε τα γυαλια ρε μαλακες σε ολους,το παιδι πηγε ουκρανια,εγραψε πως περασε,και πανω απο ολα εγραψε αληθειες,δεν γραφει σαν μερικους ψεματα και μαλακιες,που δεν εχουν δει την ουκρανια ουτε σε χαρτη.τελος παντων το παρον θρεντ εχει γεμισει σαβουρα και κλωνους,και καλα θα ειναι να το ξεβρωμισει ο αντισθενης.ο δασκαλος εχει να γραψει πανω απο 1 μηνα,αλλα και τι να γραψει με αυτα που βλεπει?να δινει συνταγες για ψυχοφαρμακα,μηπως και γιατρευτει κανενας?
εμφανιστηκε τωρα και ενας αγελαδαρης που θελει να παει ουκρανια με 5000 ευρω για 5 μερες και καποιοι του απαντανε και σοβαρα,μου φαινετε οτι ωρες ωρες σε αυτο το θρεντ γινοντε συζητησεις μεταξυ τρελων,οπως και στις αυλες των ψυχιατρειων.

TYΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΗΤΑΝ... ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΓΕΛΑΔΑΡΗΣ... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
:rockon: :rockon: :knockinb:Γειά σας από σταθμό Κατοβίτσε για κρακοβια!Δεν έχω χρόνο για αναλυτική περιγραφή!Απίστευτο περιστατικό με καμάκι στην Οστράβα με πρωτοκλασάτη γκόμενα και  :knockinb: :rockon: :rockon:
Ειναι ακομα ετσι βρωμερο το Κατοβιτσε με τα αρθρακωρυχεια.Εχω να παω καμια δεκαρια χρονια.Θυμαμαι τοτε εβαλα ασπρο μπλουζακι και εγινε μες τη μουτζουρα.
Γαμησε τα :2funny:Ο τελευταιο πολυ ζώο ητανε! :2funny:Και Βρωμυλος :2funny:Θυμασαι που εγραψε:ειμαι 39 ετων εχω πρασινα ή γαλνα ματια δεν θυμαμαι γιατι δεν εδωσα σημασια ειμαι 1,76 εμφανησιμος και εχω πιο πολλα μαλια απο'σενα.Και πιο πολλα μαλια να ειχε απο μενα :2funny:που δε νομιζω οτι εχει.Το τελευταιο του προβλημα θα ηταν τα μαλια :2funny:Δεν μας ειπε οτι ζυγιζει 150 κιλα ειναι βρωμυλος και απο εμφανιση Κουασιμοδος :2funny:.Καλα που ειναι κ'αυτα τα ζωα για να γελαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Θα μου πειτε οτι ο χτεσινος ο Κουασιμοδος βγαζει γκομενες.Σιγουρα βγαζει στην Ουκρανια ή μαλλον πριν την κορυφωση της κρισης στην Ελλαδα (πριν το 2009) εβγαζε.Οπως μας ειπε ειναι λαστιχας στο επαγγελμα.Γάυτο ειναι μες τη μουτζουρα (Κ'εγω αν αλλαξω λαστιχο στ'αμαξι ετσι θα γινω σκεψου να αλλαζεις συνεχεια λαστιχα και καθε μερα)αυτος πιθανοτατα μαζευε λεφτα και πηγαινε Ουκρανια 2-3 φορες το χρονο.Εβρισκε γκομενιτσες απο το ιντερνετ απο τα χωρια.Και ή πηγαινε στα χωρια τους ή νοικιαζε διαμερισμα στην κοντινοτερη πολη και της καλουσε εκει.Οι γκομενιτσες απο της φωτογραφιες ειναι αθλια ντυμενες.Υπολογιστε για την καθε μια γούνα 300-400 Ευρω ενα κομπιουτερ Laptop ή κανα κινητο αλλα τοσα και τιποτα αλλα μικρα δωρακια.Της πηγαινε και της τά'ι'ζε σε τιποτα σούσι υπολογιστε 1000-1200 Ευρω τη γκομενα.Τωρα αν εκανε καλα ή οχι ειναι ενα μεγαλο θεμα που χωραει πολυ συζητηση.Μοσχα και Αγια Πετρουπολη θα τον κοιταγανε με ενα υποτημιτικο υφος και θα συχαινοντουσαν να τον αγγιξουνε θα του λεγανε να παει να πλυθει.Τελος παντον αλλο θεμα θελω να σας αναλυσω.Στη Ρωσσια θα δειτε αρκετα συχνα ασχημους (ανυπαρκτους) ανδρες με ωραιες γυναικες (Μη παει το μυαλο σας σε μουτζουριδες σαν κ'αυτον.Απλως ασχημοι που δεν θα γυριζε να τους κοιταξει κανενας.)ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?Πολλες φορες ειναι το οικονομικο,ο αντρας εχει λεφτα και παιρνει μια φτωχη κοπελα απο καποια φοιτητικη εστια την παιρνει στο διαμερισμα του της παιρνει και ενα αμαξι και η φτωχη γκομενιτσα ειναι ευτυχισμενη που μενει σε διαμερισμα και εχει και αμαξι.ΑΛΛΑ δεν γινεται παντα γι'αυτο.Ξερω πολλες περιπτωσεις που ωραιες γυναικες εχουνε παντρευτει ασχημους και φτωχους :2funny:ΝΑΙ ΟΠΩΣ Τ'ΑΚΟΥΤΕ! :rockon:Η γυναικα στη σημερινη εποχη θελει να ειναι ηγετης και να εχει τον αντρα απο κατω.Οποτε πολλες φορες βρισκει καποιον πολυ χειροτερο της για να μπορει να τον βαλει στη θεση του.Θυμαμαι οταν βγαινω με γκομενες ψηλες ή πολυ ωραιες μαζι μου ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ!Λενε οπου παμε κοιτανε ΕΣΕΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!Και πολλες μου εχουνε πει οτι θελουνε καποιον να μπορουνε να τον βαλουνε στη θεση του αν παει να τους πει κατι.Θυαμαι ενα μικρο που ειχα μου ειχε πει:Ο αντρας που θα παντρευτω ας ειναι ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ να ειμαι καλητερη του και να μπορω να τον Κοντρολαρω και να μη νιωθω υποτημιτικα απενατι του.Αυτα τα λιγα σχετικα με τη γυναικια ψυχολογια.Σας αφεινω τωρα παω λιγακι στο Ρόσσι και θα περασω και απο το ΧΧΧΧ στη Ζβενιγκοροσκαγια να δω τι παιζει και μετα θα παω Λέντα ή Καρουσέλ (24ωρα τεραστια καταστηματα) για τιποτα ψωνια.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
13
Πόντοι
66
Θα μου πειτε οτι ο χτεσινος ο Κουασιμοδος βγαζει γκομενες.Σιγουρα βγαζει στην Ουκρανια ή μαλλον πριν την κορυφωση της κρισης στην Ελλαδα (πριν το 2009) εβγαζε.Οπως μας ειπε ειναι λαστιχας στο επαγγελμα.Γάυτο ειναι μες τη μουτζουρα (Κ'εγω αν αλλαξω λαστιχο στ'αμαξι ετσι θα γινω σκεψου να αλλαζεις συνεχεια λαστιχα και καθε μερα)αυτος πιθανοτατα μαζευε λεφτα και πηγαινε Ουκρανια 2-3 φορες το χρονο.Εβρισκε γκομενιτσες απο το ιντερνετ απο τα χωρια.Και ή πηγαινε στα χωρια τους ή νοικιαζε διαμερισμα στην κοντινοτερη πολη και της καλουσε εκει.Οι γκομενιτσες απο της φωτογραφιες ειναι αθλια ντυμενες.Υπολογιστε για την καθε μια γούνα 300-400 Ευρω ενα κομπιουτερ Laptop ή κανα κινητο αλλα τοσα και τιποτα αλλα μικρα δωρακια.Της πηγαινε και της τά'ι'ζε σε τιποτα σούσι υπολογιστε 1000-1200 Ευρω τη γκομενα.Τωρα αν εκανε καλα ή οχι ειναι ενα μεγαλο θεμα που χωραει πολυ συζητηση.Μοσχα και Αγια Πετρουπολη θα τον κοιταγανε με ενα υποτημιτικο υφος και θα συχαινοντουσαν να τον αγγιξουνε θα του λεγανε να παει να πλυθει.Τελος παντον αλλο θεμα θελω να σας αναλυσω.Στη Ρωσσια θα δειτε αρκετα συχνα ασχημους (ανυπαρκτους) ανδρες με ωραιες γυναικες (Μη παει το μυαλο σας σε μουτζουριδες σαν κ'αυτον.Απλως ασχημοι που δεν θα γυριζε να τους κοιταξει κανενας.)ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?Πολλες φορες ειναι το οικονομικο,ο αντρας εχει λεφτα και παιρνει μια φτωχη κοπελα απο καποια φοιτητικη εστια την παιρνει στο διαμερισμα του της παιρνει και ενα αμαξι και η φτωχη γκομενιτσα ειναι ευτυχισμενη που μενει σε διαμερισμα και εχει και αμαξι.ΑΛΛΑ δεν γινεται παντα γι'αυτο.Ξερω πολλες περιπτωσεις που ωραιες γυναικες εχουνε παντρευτει ασχημους και φτωχους :2funny:ΝΑΙ ΟΠΩΣ Τ'ΑΚΟΥΤΕ! :rockon:Η γυναικα στη σημερινη εποχη θελει να ειναι ηγετης και να εχει τον αντρα απο κατω.Οποτε πολλες φορες βρισκει καποιον πολυ χειροτερο της για να μπορει να τον βαλει στη θεση του.Θυμαμαι οταν βγαινω με γκομενες ψηλες ή πολυ ωραιες μαζι μου ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ!Λενε οπου παμε κοιτανε ΕΣΕΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!Και πολλες μου εχουνε πει οτι θελουνε καποιον να μπορουνε να τον βαλουνε στη θεση του αν παει να τους πει κατι.Θυαμαι ενα μικρο που ειχα μου ειχε πει:Ο αντρας που θα παντρευτω ας ειναι ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ να ειμαι καλητερη του και να μπορω να τον Κοντρολαρω και να μη νιωθω υποτημιτικα απενατι του.Αυτα τα λιγα σχετικα με τη γυναικια ψυχολογια.Σας αφεινω τωρα παω λιγακι στο Ρόσσι και θα περασω και απο το ΧΧΧΧ στη Ζβενιγκοροσκαγια να δω τι παιζει και μετα θα παω Λέντα ή Καρουσέλ (24ωρα τεραστια καταστηματα) για τιποτα ψωνια.

ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.... ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.... ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ?  :2funny:
Δεν θελουν εναν τοσο χάλια.Θελουνε καποιον που να μην τραβαει την προσοχη να ειναι εμφανησιακα υποδιεστερος τους.Να δουλευει να μην πινει.Τους αρεσει αν πηγαινουνε καπου με καποιον να κοιταει αυτες ο κοσμος.Με μενα γινεται το αντιθετο :2funny:και δεν τους πολυαρεσει αυτο νιωθουνε μειονεκτηκα :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Σε γενικες γραμμες εχουν αλλοι κουλτουρα και αλλες αντιληψης οι κορασιδες της πρωην CCCP

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Οι δεκαετια του ενενηντα ηταν ο παραδεισος του σεχ τουρισμου τωρα εχει γεμισει με ξενους και ο πηχης καθε χρονο ανεβαινει πιο ψηλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom