Επισκέπτης
ακριβως
μαλακομαγνητης
ρε που μπλεξαμε με τους καθε πονηρους!!(μεγαλε την φωτο με την λαμποργκινι επρεπε να βγαλεις πρωτα ρε)
τεσπα εχω κανει την αναφορα στον διαχειρηστη κι ελπιζω να το εχει παρει υποψη
Εδω που φτασαμε να σας πω και λιγα παραπανω λογια για μενα
39 στα 40
με λενε Γιωργο
στα 30 μου επαθα εμφραγμα κι εκανα εγχειρηση καρδιας
εκανα διπλο μπαϊ πας (λογο του σημειου που εχω την βλαβη μου απαγορευετε η γυμναστικη πριν περπατηματος)
μεχρι τοτε δεν ειχα σκοπο να αρχισω σεξοτουρισμους και τετοια
αρχισα με το που συνηλθα κυριως ψυχολογικΑ
ξεκινησα σεξοτουρισμο στα 33 μου με πρωτο σταθμο την ταϋλανδη και δευτερο την ρωσια, οπου ενδιαμεσα εκανα εκει εναν επαγγελματικο συνεταιρισμο
Ταξιδευω τουλαχιστον 3 με 4 φορες τον χρονο στην ουκρανο-ρωσια
το νικ μου υποδηλωνει την δουλεια που κανω, και ειμαι γνωστος κατ'ονομα και κατ'οψη σε πανω απο 100,000 επαγγελματιες σε ολη την ελλαδα, και αυτος ειναι ο λογος που δεν ανεβαζω φωτο οικιοθελως με το προσωπο μου,
Δεν ξερω πως ο τυπος εκανε τρακινγκ το αλμπουμ που εχω κρυμενες τις φωτο(το κλειδωσα αλλα νομιζω οτι θα βρει τροπο να το ξεκλειδωσει) αλλα αν προσεξε εχω εκει περισσοτερες απο 60 γκομενες, και αλλες τοσες πανω κατω σε αλλο αλμπουμ με πιο πικαντικο θεμα (ευτυχως δεν τις εχει βρει ακομα)
ο λογος που ειμαι σε ρηξη με τον πορνο-βλακα ειναι οτι λεει 5 σωστα και 10 μαλακιες και μπορει να παρει στον λαιμο του ανθρωπους που μπορει να κανουν τσαμπα εξοδα και να βρεθουν αξαφνα με το πουλι στο χερι
μετα απο αυτη την μαλακια που εγινε θα διαγραψω το προφιλ μου και θα ασχοληθα νομικα με τον κυριο που ανεβασε τις φωτο μου
ΤΟΥ ΡΕΝΤ ΟΤΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩς ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝΕ!Κατι παρομοια εχω γραψει για το Νοβγκοροντ και της αλλες πολεις της Ρωσσιας που πηγαινω Πορνοεκδρομες αν δειτε παλια μου ποστ γραφω για ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ με χρυσα δοντια που κυκλοφορουνε με ωραια κοριτσακια.