Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Afti ine sosti ierotisii.......................Τον παπαγάλο τον έχεις ακόμα;
aftos pou einai sto mamalaki paithane mou emene mono ena .4 eha kai ena tsiouauoa!!!! theleis kai aftous foto???xaxaxxa!!!! pote tha papas tis .... eleges thelo na do afto!!!!Τον παπαγάλο τον έχεις ακόμα;

pote tha gineis papas????aftos pou einai sto mamalaki paithane mou emene mono ena .4 eha kai ena tsiouauoa!!!! theleis kai aftous foto???xaxaxxa!!!! pote tha papas tis .... eleges thelo na do afto!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

torra iasobara,ianebasse mia photo re moro....................aftos pou einai sto mamalaki paithane mou emene mono ena .4 eha kai ena tsiouauoa!!!! theleis kai aftous foto???xaxaxxa!!!! pote tha papas tis .... eleges thelo na do afto!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θεικό πλάσμα.... Χαλαρά της έγλειφα την κωλοτρυπίδα... και τις πατούσες που παρεπιπτόντως δεν φαίνονται...![]()
?Θεικό πλάσμα.... Χαλαρά της έγλειφα την κωλοτρυπίδα... και τις πατούσες που παρεπιπτόντως δεν φαίνονται...
as tin kolotripida kai volepsou me patouses !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aftos pou einai sto mamalaki paithane mou emene mono ena .4 eha kai ena tsiouauoa!!!! theleis kai aftous foto???xaxaxxa!!!! pote tha papas tis .... eleges thelo na do afto!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τι να λεμε τωρα και το κουραζουμε ..βιζιτα ηταν η κυρια και πιθανον ειναι και τωρα και τελος..
τα πραγματα απλα να μας πει την τιμη της να ξερουμε που βαδιζουμε
τωρα υπαρχουν και μερικοι μουνοδουλοι εδω μεσα που νομζουν πως
περνωντας το μερος της μπορουν να γαμησουν τζαμπα

τι να λεμε τωρα και το κουραζουμε ..βιζιτα ηταν η κυρια και πιθανον ειναι και τωρα και τελος..
τα πραγματα απλα να μας πει την τιμη της να ξερουμε που βαδιζουμε
τωρα υπαρχουν και μερικοι μουνοδουλοι εδω μεσα που νομζουν πως
περνωντας το μερος της μπορουν να γαμησουν τζαμπα
Λύσσαξες.,......Είμαι και βολικός άνθρωπος...
Στείλε καμμιά φωτό με πατουσάκια.... Αντε τζιέρι μου.... Άντε κοκκώνα μου να σε χαρώ...
1,83 με 39 νούμερο παπουτσάκι.... πρέπει να ναι καύλα τα πατουσάκια σου...
Αναμένω κάνοντας πεοκρουσίαν... η δια της χειρός ταλανιζομένη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Το τσάμπα πέθανε...
Αν το κορίτσι εκδίδεται είναι δικαίωμά του...
Τιμή μην περιμένετε να πει εδώ μέσα... ούτε μία στο εκατομμύριο... αν όντως παίρνει λεφτά για ερωτικές υπηρεσίες.
Κι οπωσδήποτε αν πηδήσει κάποιος, μην περιμένετε να βγει εδώ μέσα και να το φωνάξει πως πήδησε την Σανταλοβάκη έναντι αμοιβής!
Οι λόγοι είναι δύο.
Ο πρώτος είναι πως όταν πηδάς τέτοιο μουνί, δεν το φωνάζεις...
Ο δεύτερος είναι πως θα εισπράξεις μια μήνυση ίσα με το μπόι σου.
Αυτές οι δουλειές γίνονται.... underground και η εχεμύθεια επιβάλλεται.
Αλιμονο αν αρχίσω να λέω ποιες επώνυμες έχω πηδήξει....
kai exeis pidiksei polles eponimes as poume?