PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Η αληθεια ειναι οτι ο Χολεμπας πρεπει να κατσει παγκο κανα μηνα,να στανιαρει λιγο..
Η εμφανιση του ηταν απαραδεκτη για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που πληρωνεται και ειδικα σε ενα ντερμπι
διοτι ρε φιλε δεν επαιζες ματς κυπελλου με τα ασπρα χωματα..
Το παλικαρι σας ηταν ο ορισμος του παρταλιου χτες.
Ηταν μια ευχαριστη νοτα στον αγωνα παντως η εμφανιση του Χολεμπας![]()
H εμφάνιση του Χολέμπα ηταν κάκιστη,αλλά μήπως είδε κάποιος στον συγκεκριμένο αγώνα οτι δεν είχε καμιά βοήθεια απο το κέντρο με αποτέλεσμα να τον βάζουν δυο στη μέση;
εγω ξερω οτι μου εκοψε την μπαλα..και αν μη τι αλλο αυτο με ποναει :'( διοικηση με μωραλη - καραπαππα - θεοδωριδη - kovacevitch οκ να ειστε καλα..αλλα εγω ευχαριστω δεν θα παρω.... 
ή εισαι τελικα ρομαντικος οπαδος του θρυλου..ή δυστηχως εκαστοτε εκπροσωπος της καθε διοικησης του ολυμπιακου..για ποια αχαριστια μου μιλας ? οτι παντελονιασε ο χονδρος 35 εκ. ? οτι εδωσε τον μιραλας απο το καλοκαιρι και πηρε ποιον στην θεση του ? τον βλαχοδημο ? οτι εδιωξε τους δανεικους που μαλιστα τα παλικαρια επαιξαν για την φανελα... και την τιμησαν με το παραπανω ? τους εδιωξε και κρατησε τον feisa που στα 3 χρονια δεν εχει ακουμπησει μπαλα ? για να παιζω με τον καθε greco ? οτι καταντησε η γαυροφροσυνη μου συμφωνα με εσενα και τα παπαγαλακια του προεδρου π.χ νικολαλακοπουλος και σια να εχω καταντησει ομαδα των μουσουλμανων ? οτι ο melmerg εφυγε αλλα εχουμε τον μανωλα
οτι και να μου πεις ..οτι και να μου πειτε... ματια εχω και βλεπω..το ασπρο-μαυρο δεν θα μου το κανετε....οσο και να θελεις ;) οσο και να θελετε.....και ολους αυτους που ανεφερες σημειωτεον...του μονου που του βγαζω το καπελο ειναι του βαλβερδε..ανθρωπος και προπονητης ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...και οχι ολους τους αλλους που βαφτιζαν προπονητες η καθε εκαστοτε διοικηση..... και οσο για τον ζαρντιμ που λες και θαβεις ;) επιλογη του προεδρου σου ηταν..και στο κατω-κατω ακομη πως τολμας και τον κρινεις οταν πηρε μια ομαδα χωρις καμια του μεταγραφη