Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
3η μερα Βερολινο
Για οσους πηγαν προσφατα εδοκιμασθησαν
Μπριγκιτα Ουγγαρεζα πορνοσταρ με τα χειλη και τις βυζαρες και τα τατου
Πολυ μαλακισμένη , συνωνυμο της ξεπετας !!!
Τρωει πολυ θαψιμο τοσο στο international sex guide forum και οι πιο τακτικοι θαμωνες την εχουν στην μαυρη λιστα
σε εμένα δεν ήταν χάλια ούτε ξεπέτα,αλλά δεν απέφυγε τις μαλακίες...στο τέλος χωρίσαμε μαλωμένοι πάντως!
ειναι εντυπωσιακή δεν λεω με τα τσιμπουκοχειλα και τις βυζαρες ( με χαλανε λιγο τα τατου )
Περισυ τον Οκτωβρη που ημουν εκει την πατησα και πηγα μαζι της , ενω της την ειπα μετα , ειχε το θρασος για τις επομενες 5 μερες που πηγενοερχομουνα να μου την πεφτει 3 4 φορες καθε βραδυ
και επειδη ακριβως την ξερουνε γιαυτο βαραει μυγες ολη την ωρα ενω κατι αλλες ( Ambra , Amelie , Nikoleta ) τις περιμενουν στις σκάλες ..ξερεις εκει που ελεγχεις ολους τους οροφους
Μπα ..δεν ...σιγουρα δεν την εχω παρει
Ολα αυτα τα χρονια μια Γερμανιδα εχω πηδηξει εκει μεσα , ξανθια διμετρη αλλα δικπαιρεωτικη ..εμεινε στο 60ρι στο κατω σινεμα και μετα την εκανα delete
συνηθως εχω στανταρακια και συνηθως τις βαζω να μου προτεινουν
αλλα για ριξε μια ματια στο site ισως την βρεις απο κει

χαχα
κι εκεί ρε γαμώτο οι ταρίφες?
αυτά μόνο στην Ελλάδα νόμιζα γίνονταν!!!
δεν το πέτυχα ποτέ πάντως στο εξωτερικό....εκεί σε πάνε όπου θέλεις αδιαμαρτύρητα!
κι αλλο χαρακτηριστικό,δεν βάζουν ποτέ μουσική στο ράδιο!....μούγκα εντελώς!
ΥΓ τελευταία φορά,όταν πήγαινα,μου είπε ο Πακιστανός ταρίφας να με πάει σε ένα άλλο κλαμπ,καλό μου είπε,like Artemis!
"Μισέλ"!!!το ξέρει κανείς???
φυσικά είπα όχι
oi μόνes φορes που δεν διαμαρτυρήθηκε για κάτι ταξιτζής στο Βερολίνο είναι όποτε πέφτω σε Γερμανούς… Σε πακιστανούς, τουρκους και ινδούς σε πρήζουν τα αρχιδια …
Τα καλύτερα μαγαζιά στο Βερολίνο σε προσιτές τιμές για τουρισμό είναι το Artemis , vankampen και Royal.
Ναι αλλά η διαφορά στην ουσία είναι ότι εκεί που θα δώσεις 60αρι στο Αρτεμις εκεί θα σου πάρουν 100αρι αλλά θα καθίσεις σε μία καρέκλα και θα κάνουν παρέλαση τα μουνιά από μπροστά σου και θα σου συστηθούν και θα διαλέξεις μετά όποια θες και θα συνεννοηθείς τι πρόγραμμα θες αλλά τα καλά ξεκινούν από 100+ ;)
Και εκεί σίγουρα έχει πιο καλά από το Αρτεμις …

Καλημερα συναγωνιστες θα ανεβω βερολινο μεταξυ 15 σεπτεβρη κ 15 οκτωβρη θα θελα μερικες πληροφοριες για το artemis.οτι παιρνει νο πληρωνεις επιτοπου?η ειναι οπως στα στριπ(η σουμα στο τελος?)μεσοβδομαδα ειναι ολο το roster εκει η μονο το πσκ?ευχαριστω για τυχον απαντηση