Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

εισαι σιγουρος οτι στα προηγουμενα video είναι το ίδιο πρόσωπο;;
τζονι θα το τιμισουμε το κορμι φιλε??εισαι σιγουρος οτι στα προηγουμενα video είναι το ίδιο πρόσωπο;;
ψηνομα φιλε αλέφαντε..φοβάμαι όμως μήπως πουλάει σταρηλίκι και αποδειχτεί ξεπέτα...τζονι θα το τιμισουμε το κορμι φιλε??
....κι αυτή φαίνεται καλό κομμάτιτζονι θα το τιμισουμε το κορμι φιλε??
τζονι νομιζω οτι μονο και μονο απο το ονομα πρεπει να πας ρε φιλε ποτε θα ξαναβρεις νταβιλα στην ελλαδα?περνεις πολλους ποντους ρε φιλε αν πας μα αυτην αλλαζεις επιπεδο μετρας αλλιως εχεις αλλο βιογραφικοψηνομα φιλε αλέφαντε..φοβάμαι όμως μήπως πουλάει σταρηλίκι και αποδειχτεί ξεπέτα...

εισαι σιγουρος οτι στα προηγουμενα video είναι το ίδιο πρόσωπο;;

οχι ρε τζονι με τπτ ξεχασετο αυτη ειναι να παιζει εδω μεχρι β εθνικη κατηγορια ποια μελισσα και ιστοριες τωρα εχουμε καλητερες ελληνιδες απο δαυτην για 30 ευρω ειναι και παλι πολλα και σν δεν κανει αγγελους στο κρεββατι σχολασε με τπτ σου λεω μην ασχολησε....κι αυτή φαίνεται καλό κομμάτι
Σαν Περιεργος που ειμαι πηγα αποψε, τα λογια ειναι περιτα που λεει και το τραγουδι, η γκομενα ειναι δυναμη, ηρθε καυλωμενη στο δωμματιο και εγινε το ελα να δεις.... κορμαρα/ πολυ ψηλη πρεπει γυρω στο 1,85 αδυνατη... ωραια βυζια ... σουπερ κωλος... πολυ τρυφερη... δεν βιαζοταν και καθε αλλο παρα ντιβα μου το επεξε... την προτεινω σαφως.... απο τις καλυτερες εμπειριες μου με τρανς νουμερο1.. Renata...n2 sasha η γνωστη τρανς..ν2 sabrina rios.. αυτα... χωρος Πακρατι... παρκαρα σχετικα αμεσως... θα μεινει 3 μερες ακομα μετα παρισι θα παει απ οτι μου ειπε....ψηνομα φιλε αλέφαντε..φοβάμαι όμως μήπως πουλάει σταρηλίκι και αποδειχτεί ξεπέτα...
αξιος ο συναγωνιστης χαρακτηριζεται πλεον ως μεγαλοςΣαν Περιεργος που ειμαι πηγα αποψε, τα λογια ειναι περιτα που λεει και το τραγουδι, η γκομενα ειναι δυναμη, ηρθε καυλωμενη στο δωμματιο και εγινε το ελα να δεις.... κορμαρα/ πολυ ψηλη πρεπει γυρω στο 1,85 αδυνατη... ωραια βυζια ... σουπερ κωλος... πολυ τρυφερη... δεν βιαζοταν και καθε αλλο παρα ντιβα μου το επεξε... την προτεινω σαφως.... απο τις καλυτερες εμπειριες μου με τρανς νουμερο1.. Renata...n2 sasha η γνωστη τρανς..ν2 sabrina rios.. αυτα... χωρος Πακρατι... παρκαρα σχετικα αμεσως... θα μεινει 3 μερες ακομα μετα παρισι θα παει απ οτι μου ειπε....
αξιος ο συναγωνιστης χαρακτηριζεται πλεον ως μεγαλος
τζονι η σειρα σου φιλε εχει ψωμι το θεμα