ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 56
- Πόντοι
- 366
κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα και μας γλεντάει ο λαλάκης μετά
ποιος ειναι αυτος? κατι μου θυμιζει αμυδρα
κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα και μας γλεντάει ο λαλάκης μετά
με μουσκεύεις αναπάντεχα όταν γίνεσαι σκληρόςποιος ειναι αυτος? κατι μου θυμιζει αμυδρα
-Ειναι ενα τυπος που οπου εχουνε θαψει φασιστα παει και αφηνει λουλουδια....οπου υπαρχει οικοπεδο που στο μελλον μπορει να χτιστει γαμηστρωνα παει και γαμει πριν πεσουν τα μπετα...οπου βρει ταφο πασοκου χεζει,οπου βρει κουμμουνι πυροβολει....ενας γενικα πολυ αντανακλαστικος χαρακτηρας!ποιος ειναι αυτος? κατι μου θυμιζει αμυδρα
-Ειναι ενα τυπος που οπου εχουνε θαψει φασιστα παει και αφηνει λουλουδια....οπου υπαρχει οικοπεδο που στο μελλον μπορει να χτιστει γαμηστρωνα παει και γαμει πριν πεσουν τα μπετα...οπου βρει ταφο πασοκου χεζει,οπου βρει κουμμουνι πυροβολει....ενας γενικα πολυ αντανακλαστικος χαρακτηρας!
μούσκεμα το γατάκι μουενδιαφερον. και πως δε θυμαμαι τετοια μορφη? μαλλον δε θα ειναι ντυμενος. δε συγκρατω ποτε ξεβρακωτες φυσιογνωμιες![]()
ενας γενικα πολυ αντανακλαστικος χαρακτηρας!
Αφού δεν είμαι του σπορ ρε παπάρα.
Ένα δίκαννο και μια καραμπίνα απ'τον πατέρα μου κι άλλο ένα δίκαννο απ'τον πεθερό μου, δεν τα'χω βγάλει καν απ'τις θήκες τους.
Και μάλλον πρόκειται για πολύ δυνατά εργαλεία απ'ότι μου έχουν πει..
Aμα στο πατησει με το οικογενειακο σενταν του , να δω τι θα λες μετα?μούσκεμα το γατάκι μου
ΑΚΑΠΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ.
Σ'αυτό έχεις άδικο.
Άκου άκαπνοι..
http://[URL unfurl="true"]www.pelop.gr/temp/CACHE_650X650_1_15668.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
τόσο ήταν το "ποτέ ξανά"? :2funny:
Σ'αυτό έχεις άδικο.
Άκου άκαπνοι..
http://[URL unfurl="true"]www.pelop.gr/temp/CACHE_650X650_1_15668.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Είδατε που το παραδέχεστε [b]ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ;;;;;;;
ΠΙΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΠΡΟ...
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΥΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΣΕΤ[/b]
-Με μια λεξη αγιε....ΧΑΣΙΚΛΕΣΕίδατε που το παραδέχεστε ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ;;;;;;;
τόσο ήταν το "ποτέ ξανά"?![]()
έπρεπε να σε αποθανατίσω με την κάμερα την ώρα που το δήλωνες με στόμφοΚαλά ρε μαλάκα, εδώ άλλοι φωνάζουν "ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά".
Το δικό μου ποτέ ξανά σε πείραξε??
επ!έπρεπε να σε απαθανατίσω με την κάμερα την ώρα που το δήλωνες με στόμφο![]()
αισχύνομαι
έπρεπε να σε αποθανατίσω με την κάμερα την ώρα που το δήλωνες με στόμφο![]()