Μάγκες παρακαλείται όποιος έχει φίλη την Ολγάρα στο facebook και έχει πιθανότατα και το msn της να επικοινωνήσει μαζί μου, υπάρχει λόγος (και αυτός δεν είναι να μου το δώσει γιατί άλλωστε το έχω κι εγώ). Ευχαριστώ.
Κι όμως φίλε η Όλγα δεν είναι μόνο βυζιά, έχει το "πακέτο" στην εμφάνιση... Πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, κώλος, όλα εξαιρετικά... Για να μην αναφερθούμε στο νάζι της κ.τ.λπ. Για άντρες που ξέρουν να εκτιμήσουν πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα!
Κι όμως φίλε η Όλγα δεν είναι μόνο βυζιά, έχει το "πακέτο" στην εμφάνιση... Πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, κώλος, όλα εξαιρετικά... Για να μην αναφερθούμε στο νάζι της κ.τ.λπ. Για άντρες που ξέρουν να εκτιμήσουν πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα!
Η Λαφαζάνη μήπως έχει μια αδερφή στο Los Angeles που ονομάζετει Carmella Bing και είναι μια δεκαετία μεγαλύτερη? γιατί η Carmella μικρότερη της έφερνε αρκετά της 'Ολγας...χαχαχααχ
Κριμα που δεν μας εδωσε την ευχαρίστηση να την δουμε σε καποια γυμνή φωτογράφιση :'(
Παντως της βγαζω το καπελο που αρνήθηκε να κανει γυμνή φωτογράφιση την εποχή μάλιστα που δινόντουσαν μεγάλα ποσά για τέτοιες φωτογραφίσεις...εκτος αν ειναι απο φραγκατη οικογένεια οπότε δεν είχε ανάγκη τα χρήματα.