Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (0 μέλη και 169 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Επισκέπτης
Τυπε σταματησα στην δευτερη γραμμη....Στο 'τυφλος', 'δεν παραδεχεσαι την αληθεια' κλπ.
Αν εσυ εισαι εμπαθης 'η οχι, δεν το γραφω εγω καπου σημερα, μονος σου το γραφεις.
Σε απαντηση τινος πραγματος? Σε απαντηση post προ μηνος ή δεν θυμαμαι ποτε?  :huh:

Ξερεις κατι? Τα χουμε πει 500 φορες. Σου χω πει τουλαχιστον 2-3 φορες οτι δεν συμφωνουμε. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Αν σε πειραζει αυτο, sorry αλλα δεν μπορω να κανω κατι.
Θες να πιστευεις οτι ειμαι τυφλος? Ε πιστευε το. Πιστεψε οτι θελεις.
Ειλικρινα(και no hard feelings γι αυτο) δεν με ενδιαφερει.
Δεν παιζει να συμφωνησουμε γιατι παρα πολυ απλα σκεφτομαστε διαφορετικα.
Μπορεις να το καταλαβεις αυτο?
εσύ εχεις διαφορετική αποψη ενω εγω που εχω διαφορετική μου έλεγες οτι ειμαι εμπαθής και εχω εμμονές  :2funny: :2funny:ρε τύπε μονά ζυγά δικά σου.τέλος πάντων εχεις δίκιο απέχουμε η βλέπουμε διαφορετικά το τόπι.εσυ προφανώς είσαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπεις και εγω βλεπω αλλα.όμως δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό.ούτε τυφλός αν παρεξηγήθηκες είσαι με την κυριολεκτική έννοια για αν το ξεκαθαρίσω..απλά όπως λες δεν συμφωνούμε σε αυτό που βλέπουμε.  :grin:

Επισκέπτης
Έλα μωρέ τώρα με τον Κατσουράνη, Βιτόλο και Μαρίνος μια χαρά πάνε την μπάλα μπροστά… :grin: :grin:
μα τι λες τώρα ρε; ξέρεις εσυ καλύτερα απο τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών;  :2funny: :2funny: :2funny:αφού ειπε σιγά σιγά θα φτιάξουν ολα λίγο υπομονή θέλει ακόμα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι βεβαια. Η 'ειρωνια' ειναι συμπερασμα οσων θελουν να το δουν ετσι. Παντα χειροκροταει ο φερειρα τον κοσμο. Σε ολα τα ματς. Μαρτυρας ολα τα post game. Ετσι εχει μαθει. Αν εσεις το βλεπετε σαν ειρωνεια, δεν ειναι δικο του προβλημα.
Και τα χουμε ξαναπει. Δεν συμφωνουμε.
Λυπαμαι αλλα δεν προκειται να συμφωνησω οπως δεν συμφωνησα ουτε με τεν κατε, ουτε με νιοπλια. Οπως δεν θα συμφωνησω ουτε σε ενα χρονο που θα πανε να φανε τον επομενο(αναστασιαδη?) αφου πρωτα φετος φορτωσουν ολες τις ευθυνες στον προηγουμενο(φερειρα).
Γιατι και ο επομενος τα ιδια θα παθει. Βαζελος ειναι αυτος.
«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση και έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο», αναφέρει αρχικά ο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέχεια επιχειρεί να απαντήσει στο γιατί οι «πράσινοι» πετυχαίνουν γκολ με το «σταγονόμετρο»:

«Τα γκολ δεν μπαίνουν.. H ομάδα παλεύει με δυσκολίες, γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται», απαντά, με τον συντάκτη να προσθέτει στη συνέχεια του άρθρου πως ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχασε –χωρίς αντάλλαγμα μάλιστα- δύο παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα, τους Νίνη και Καραγκούνη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Τέλος, ο Φερέιρα αναφέρθηκε και στη… γιούχα μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό....»    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε πες μα τι πινει και δεν μας δινει;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Σου ειπα...και τυφλος να πιστευες οτι ειμαι δεν θα χα προβλημα. Πιστευε οτι θελεις.  :grin:
3(!) posts για τον φερειρα σε 5 λεπτα  :grin:
Κατα τα αλλα μονο εγω ειχα πει οτι εισαι εμπαθης ε?  :grin:
Μονος σου το εχεις γραψει('μπορει και να ειμαι').
Το κακο δεν ειναι αυτο. Το προβλημα ειναι οτι το αρνεισαι  :grin:
Μονα ζυγα δικα μου?  :grin:
Μην με κανεις να μετρησω ποσα posts εχεις γραψει για τον φερειρα.
Γιατι θα το κανω  :P

Ολοι εχουν μια εμπαθεια σε κατι. Ολοι. Στα αθλητικα πχ εγω ειμαι εμπαθης με τον ναβαρο τον μπασκετμπολιστα. Δεν δεχομαι τιποτα θετικο γι αυτον και με αφηνει αδιαφορο οποιαδηποτε υπερ του τοποθετηση. Δεν τον παω μια, τον απεχθανομαι, μου γυριζουν τα αντερα...πως να το γραψω αλλιως?  :grin:
Ειμαι εμπαθης με την παρτη του. Τιμη μου και καμαρι μου!
Να ψοφησει ο πουστης ο ναβαρο!  :grin:

Μην μου λες λοιπον 'λες οτι ειμαι εμπαθης' και μετα γραφεις 3 posts σε 5 λεπτα.
Πες μου 'ναι ειμαι εμπαθης και θα γραψω 500 posts σε 1 ωρα'. Τον μισω  :2funny:'
Κανενα προβλημα.  :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
412
Πόντοι
96
εσύ εχεις διαφορετική αποψη ενω εγω που εχω διαφορετική μου έλεγες οτι ειμαι εμπαθής και εχω εμμονές   :2funny: :2funny:ρε τύπε μονά ζυγά δικά σου.τέλος πάντων εχεις δίκιο απέχουμε η βλέπουμε διαφορετικά το τόπι.εσυ προφανώς είσαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπεις και εγω βλεπω αλλα.όμως δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό.ούτε τυφλός αν παρεξηγήθηκες είσαι με την κυριολεκτική έννοια για αν το ξεκαθαρίσω..απλά όπως λες δεν συμφωνούμε σε αυτό που βλέπουμε.   :grin:

Επισκέπτης
Σου ειπα...και τυφλος να πιστευες οτι ειμαι δεν θα χα προβλημα. Πιστευε οτι θελεις.  :grin:
3(!) posts για τον φερειρα σε 5 λεπτα   :grin:
Κατα τα αλλα μονο εγω ειχα πει οτι εισαι εμπαθης ε?  :grin:
Μονος σου το εχεις γραψει('μπορει και να ειμαι').
Το κακο δεν ειναι αυτο. Το προβλημα ειναι οτι το αρνεισαι  :grin:
Μονα ζυγα δικα μου?  :grin:
Μην με κανεις να μετρησω ποσα posts εχεις γραψει για τον φερειρα.
Γιατι θα το κανω  :P

Ολοι εχουν μια εμπαθεια σε κατι. Ολοι. Στα αθλητικα πχ εγω ειμαι εμπαθης με τον ναβαρο τον μπασκετμπολιστα. Δεν δεχομαι τιποτα θετικο γι αυτον και με αφηνει αδιαφορο οποιαδηποτε υπερ του τοποθετηση. Δεν τον παω μια, τον απεχθανομαι, μου γυριζουν τα αντερα...πως να το γραψω αλλιως?  :grin:
Ειμαι εμπαθης με την παρτη του. Τιμη μου και καμαρι μου!
Να ψοφησει ο πουστης ο ναβαρο!  :grin:

Μην μου λες λοιπον 'λες οτι ειμαι εμπαθης' και μετα γραφεις 3 posts σε 5 λεπτα.
Πες μου 'ναι ειμαι εμπαθης και θα γραψω 500 posts σε 1 ωρα'. Τον μισω  :2funny:'
Κανενα προβλημα.  :grin:
τυπε κοιταξε το ''μπορει και να ειμαι''το έγραψα για καθαρά λογούς κουβέντας.φυσικά και πιστεύω ότι δεν ειμαι εμπαθής και φυσικά αποδεικνύετε ότι για τον παππού ότι εχω πει έχει βγει ΜΕΧΡΙ στιγμής.η πλάκα ειναι οτι σας δουλεύει και εσυ λες τα δικά σου...δεκτό τύπε αυτό..αλλα να ξέρεις ότι όταν για κάτι που πιστεύεις μετά βλέπεις οτι δεν ειναι έτσι καλό θα ειναι να το δέχεσαι.εγώ είπα αν κανω λαθος με τον παππού θα βγω να πω..έκανα λάθος ειμαι μαλάκας που τον εβριζα..αλλα βλέπεις ότι κάθε μέρα οτι εχω πει τελικά ισχύει.τώρα έδιωξε και τον κατσουρανη...δηλαδή τώρα το κατάλαβε; γιατί δεν τον έδιωχνε το καλοκαίρι; ο τύπος δεν έχει πλάνο εχει χάσει τον έλεγχο και δεν φεύγει μέχρι να τον ΔΙΩΞΟΥΝ αυτό ειναι που λες κύριος ήρθε κύριος θα φύγει... αναμένω το ματς με την τοτεναμ  :grin: Υ.Γ μάλλον εμπαθής ειναι με τον παππού και οι φυλλάδες που τον στήριζαν τόσο καιρό αλλα και ο άσχετος ο ΒΑΖΕΧΑ που ειπε οτι ο άνθρωπος δεν κάνει αλλα και ο άσχετος δομαζος.και φυσικά και εγώ..  :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο αρχικλικδόρος έξω....η παρέα του αύριο θα κάτσει για 7άρα........επίτηδες.....αφού είναι ότι χειρότερο υπάρχει στ αποδυτήρια ο μπινές.......

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ο αρχικλικδόρος έξω....η παρέα του αύριο θα κάτσει για 7άρα........επίτηδες.....αφού είναι ότι χειρότερο υπάρχει στ αποδυτήρια ο μπινές.......
γεροντα μην στεναχωριεσαι..
σημερα εμεις θα σπασουμε ολα τα ρεκορ μας οποτε & 7 να φατε δεν τρεχει καστανο..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γεροντα μην στεναχωριεσαι..
σημερα εμεις θα σπασουμε ολα τα ρεκορ μας οποτε & 7 να φατε δεν τρεχει καστανο..
ναι καλά...κάτσε την πέμπτη και μέτρα.....7 μόνο στο πρώτο ημίχρονο......

Επισκέπτης
τύπε ο κατσουρανης μπορείς να του προσαψεις τα πάντα.ειδικά φετος ομως και αυτο στο λεω με πάσα σιγουριά με τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που λέει μια καλήμερα ειναι ο ορεστης καρνεζης.φέτος ο κατσουρανης δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν έχει εμπλακεί σε κανένα επεισόδιο.απο εκει και περα την αποψη μου την εχω πει και δεν ειναι η καλύτερη...αλλα ρε τύπε όταν ειναι ο μοναδικός παίχτης απο τα χαφ που εχεις που μπορεί να δημιουργήσει και αποφασίζεις τη δεδομένη στιγμή να τον διώξει ο προπονητής τότε κάτι δεν πάει καλά.όπως και με τον καραγκούνη έκανε ακριβώς τα ίδια δεν έκανε για τον παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλα έκανε για τον άσχετο μαρτιν γιολ και την φουλαμ και την πρεμιερ λιγκ.για τον κορυφαίο προπονητή φερειρα δεν έκανε  :grin: και μάλιστα σε δέκα μέρες κατάφερε να μπει στην αποστολή και να παίξει σαν αλλαγή.κάποιοι στον παναθηναϊκό θα πρέπει να κοιτάξουν στο καθρέφτη και να αναρωτηθούν..τελικά μήπως είμαστε τόσο μαλάκες;

Επισκέπτης
Ο Κατσουρανης μπορει να ειναι κλικαδορος,μπορει να ειναι τεμπελοσκυλο,πολλα μπορει αλλα την δεδομενη χρονικη στιγμη ο βασικος λογος που τον σουταραν ειναι τα φραγκα.
Τετοιο συμβολαιο δεν μπορει να το διαχειριστει ο ΠΑΟ και βρεθηκε η ευκαιρια να τον πουλεψουν.

Επισκέπτης
Ο Κατσουρανης μπορει να ειναι κλικαδορος,μπορει να ειναι τεμπελοσκυλο,πολλα μπορει αλλα την δεδομενη χρονικη στιγμη ο βασικος λογος που τον σουταραν ειναι τα φραγκα.
Τετοιο συμβολαιο δεν μπορει να το διαχειριστει ο ΠΑΟ και βρεθηκε η ευκαιρια να τον πουλεψουν.
δεν καταλαβες ..ο κατσουρανης θα πάρει κανονικά τα φράγκα.200 χιλιαρικα μέχρι το γεναρη και αν δεν βρει ομαδα αλλα 200 μέχρι τον ιουνιο.                                                                                                                                                     

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σαχλαμάρες κουκουνάρες.

Ο αρχηγός της εθνικής βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Παιανία για την προπόνηση και ενημερώθηκε από τον Κώστα Ελευθεράκη ότι πρέπει να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ. Αφού μετέβη, η διοίκηση του γνωστοποίησε ότι λύνεται το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2013.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού για τη λύση της συνεργασίας προβλέπει την κάλυψη του μισού συμβολαίου μέχρι τον Ιανουάριο (300.000 ευρώ) κι εφόσον ο Κατσουράνης δεν βρει ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι "πράσινοι" θα του δώσουν και τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ που αναλογούν μέχρι τον Ιούνιο, οπότε κι έληγε το συμβόλαιό του.

Επισκέπτης
Σαχλαμάρες κουκουνάρες.

Ο αρχηγός της εθνικής βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Παιανία για την προπόνηση και ενημερώθηκε από τον Κώστα Ελευθεράκη ότι πρέπει να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ. Αφού μετέβη, η διοίκηση του γνωστοποίησε ότι λύνεται το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2013.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού για τη λύση της συνεργασίας προβλέπει την κάλυψη του μισού συμβολαίου μέχρι τον Ιανουάριο (300.000 ευρώ) κι εφόσον ο Κατσουράνης δεν βρει ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι "πράσινοι" θα του δώσουν και τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ που αναλογούν μέχρι τον Ιούνιο, οπότε κι έληγε το συμβόλαιό του.
400 ειναι το συμβόλαιο του οχι 600

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Σαχλαμάρες κουκουνάρες.

σωστα τα λες λατρεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom