BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Η Τζούλι που είναι εδώ είναι ΓερμανοΟυγγαρέζα,
Απο τα βαθη της Λετονιας !!!
Καθαρη απογονος του Μετερνιχ !!!
Η Τζούλι που είναι εδώ είναι ΓερμανοΟυγγαρέζα,
εεε η Λουλουδου!!!Jorge γαματο ειπαμε δεν ξερεις ,οταν εμεις πηγαιναμε αυτος ερχοταν !!!
Ενας ειναι ο Πουτανολογος !!! ;)
Φιλεναδες ολες του ιδιου συναφιου !!!εεε η Λουλουδου!!!
Nai την καριολα μονο Παρισι και Κων/πολη !!!αααχ τι μου θυμισες... ωραια χρονια τοτε... τωρα το πολυ να γαμαω ενα καλο μουνι το μηνα...
και η Eva Smolina παλι στο Παρισι αυτη την εβδομαδα...
Μην σπαμάρετε!Μόνο ενημέρωση,αυστηρά!
οχι μια χαρά ειναι αλλά δεν γράφεις ποτε τίποτα και τωρα ξαφνικά σε επιασεΚαμμιά τριανταριά τα τελευταία δυόμισυ χρόνια. Λίγες είναι αδερφέ?
Την πρώτη τη Julie_Eu. Η άλλη δεν ξέρω από που ξεφύτρωσε, δεν ήταν στο News χθες.Πολλοί μαζευτήκαμε και δε θα μείνει τίποτα.
Για πες ρε φίλε εσύ ποια βερσιόν γάμησες;
Αυτήν
ή αυτήν
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την μεγάλη προσφορά σου στο site. Εγώ δεν διεκδικώ τέτοιες δάφνες... Δεύτερον, δεν με καίει και πολύ αν θα με εμπιστευτείτε ή όχι. Τρίτο με τα ονόματα των κοριτσιών, έτσι πως αλλάζουν και το fotoshop που πέφτει δεν μπορείς να είσαι σχεδόν ποτέ σίγουρος. Πάντως χαρακτηριστικά θυμάμαι την Alena, ήταν το πρώτο μου citytour και ήταν πραγματικά αστέρι, τη χαρακτηριστική μαύρη Jessica Siera Brasil που ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και την επίσης χαρακτηριστική Gabi που ήταν το απόλυτο μπάζο.για να το σκεφτουμε... εχεις παρει 30... και εχεις αναφερθει σε μια... δηλαδη το ποσοστο συνεισφορας προσωπικων εμπειριων σου στο σαιτ ειναι 3,33 %... εγω για παραδειγμα για να περιαυτολογησω και λιγακι... τα τελευταια 7 χρονια πρεπει να'χω παρει καμια 300 τουρακια... αλλα εχω αναφερθει σχολιαζοντας τουλαχιστον 450 τουρακια ακομα κι αυτες που δεν πηρα... Αρα: προσφορα στο σαιτ !!!!
ταρατατζουμ.....!!!!.... 150,00 %
εγω λεω λοιπον να μας πεις και για μια δευτερη που'χεις παρει... να ανεβει το ποσοστο σου στα 6,66 % και μετα να σε εμπιστευτουμε διαβολικε Παρη...
εκτος βεβαια αν το κοριτσι στο μεταξυ εμαθε να γαμιεται... γιατι οταν ειχε πρωτοερθει δεν ηξερε που παν τα τεσσερα...
Όχι, αυτή που συνάντησα δεν ήταν η Μόνικα που λες, αν και όλες αυτές που έχετε ποστάρει εσύ και οι άλλοι συναγωνιστές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Θα έλεγα ότι οι διαφορές τους είναι στα "όρια του fotoshop"Ok καλα ολα αυτα Παιχτη .
Οι φωτο που εβαλα εγω εχουν την κοπελα που συναντησες η αλλη ?
Νομιζω οτι αυτο ενδιαφερη πιο πολυ απο ολα τα αλλα !!!
Τρεις φορες μας διεκοψαν κατα την συζητηση μας
Να σου πω την αλήθεια όταν ξαναχτυπησαν την πόρτα μου πέρασε απο το μυαλό "λες να μπουκαρει κανεις του ηθών ;" και τότε μου έφυγε εντελώς η όρεξη ... Ακούγεται χαζό αλλα είναι αλήθειαΆμα ήταν στη συζήτηση,δεν πειράζει
ΥΓ Μπράβοι σε ψάχνανε?
Να σου πω την αλήθεια όταν ξαναχτυπησαν την πόρτα μου πέρασε απο το μυαλό "λες να μπουκαρει κανεις του ηθών ;" και τότε μου έφυγε εντελώς η όρεξη ... Ακούγεται χαζό αλλα είναι αλήθεια
Κουφαλα δικηγορε, το ψέμα έτοιμο το έχεις ! το ξέρω κάτι θα λεγα στην απίθανη περίπτωση. (δεν έχω ακούσει ποτε να γίνεται αυτο πάντως) αλλα το γαμημενο το μυαλό δουλεύει περίεργα. Πάντως ξενερωσα και διεκόπη η προφορική εξέταση . Να κάνουμε αγωγή στο ξενοδοχείο λέω γωΣτα παπάρια σου!!!
Γκόμενα μου είναι,την βρήκα σε ένα μπαρ και ήρθαμε να πηδηχτούμε!