Τι κανει το κοριτσι μας ???καλημέρα γλυκό μου αγόρι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
τίποτα μωρό μου εδώ στο μαγαζί,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Τι κανει το κοριτσι μας ???
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Moromu gliko pos ta pernas![]()
![]()
Μ' ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο ιδιαίτερα όταν βλέπω τα ωραία καί μεγάλα ...μάτια σου !!!!
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Kαλημερα κυριε DON !!! ;)
Ευχαριστώ καί ανταποδίδω κύριε Λιόντο μας !!
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Good morning sweety Nefo !! how are you ?
Καλα ειναι και εγω στην δουλεια ειμαι !!! :-* :-* :-*τίποτα μωρό μου εδώ στο μαγαζί,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλά είμαι εσύ όλα καλά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Good morning sweety Nefo !! how are you ?
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλα ειναι και εγω στην δουλεια ειμαι !!! :-* :-* :-*
Καλά τα λές Λέοντα γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα είναι πολύ πολύ μεγάλη υπόθεση να λές κάθε μέρα ότι είμαι στην δουλειά μου !!
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καλά είμαι εσύ όλα καλά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλά είμαι κούκλα μου καλή δύναμη να έχουμε όλοι μας .
Συμφωνω !!!Καλά τα λές Λέοντα γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα είναι πολύ πολύ μεγάλη υπόθεση να λές κάθε μέρα ότι είμαι στην δουλειά μου !!
Ωπα και προαγωγη !!!αγόρια μου είμαι στην δουλειά γιατί είμαι η πιο όμορφη τσατσά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
γιατί μωρό μου δεν το ήξερες και εμείς κοπέλες κάνουμε την τσατσά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ωπα και προαγωγη !!!![]()
Αααα στα ρεπο της ???γιατί μωρό μου δεν το ήξερες και εμείς κοπέλες κάνουμε την τσατσά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ενταξει τοτε !!!
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
κάθε εβδομάδα 5 βάρδιες τα παίρνουμε εμείς η κοπέλες την τσατσα ασπουμε κθες απόγευμα ήτανε η δέσποινα τσατσαΑααα στα ρεπο της ???
Ενταξει τοτε !!!
Και αν θελω εσενα στο δωματιο, μενει αλλη ???κάθε εβδομάδα 5 βάρδιες τα παίρνουμε εμείς η κοπέλες την τσατσα ασπουμε κθες απόγευμα ήτανε η δέσποινα τσατσα
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
δεν γίνετε μωρό μου εμενα τι στιγμή που θα είμαι στην υποδοχή δεν μπαίνω στο δωμάτιοΚαι αν θελω εσενα στο δωματιο, μενει αλλη ???

δεν γίνετε μωρό μου εμενα τι στιγμή που θα είμαι στην υποδοχή δεν μπαίνω στο δωμάτιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-*