memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μαρουλι σε παει ολη η νωντοπαρεα και η δεσποινα μεσαδεσποινα με πειραζει ο μεμοσαν![]()
μαρουλι σε παει ολη η νωντοπαρεα και η δεσποινα μεσαδεσποινα με πειραζει ο μεμοσαν![]()
Dhen exei to tablet mou.........ti na sou po dhen boro na grafo ellinika........alla min me sviseis...............thelo na milao me ta agoria mou..........![]()
![]()
Kai aporia giati mou tin lete mono emena??????grafoun kai alloii etsi...........
Πωωω, ποιος αλλος γραφει? Και να γραφει τα σβηνουμε. Τεσπα οι αλλες κοπελες χαζες ειναι που γραφουν ελληνικα? Εσυ η εξυπνη? Τελοσπαντων βαρεθηκα κανε οτι θες.
Εγώ πάλι είχα και έχω ένα μικρό κόλλημα με τους Thundercats και καμία δεκάρια ακόμα καρτούν της δικής μου εποχής…..
Δε φανταζομαι να καταλαβε πως εννουσα αν αντιγραφει τακιτο στο πρωτοτυπο![]()
Kala signomi mono ego grafo thes na peis gia dhes kala.....dhen exei ellinika to tablet mou katalavenis oxi oti eimai eksipni I kati tetoio.....ti thes na min ksanagrapso katholu?????
Καλημερα σας !!!
Καλημερα ομορφια μου !!!Kalimera morakimu mu..........kalimera se olussssss......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα για μια πολύ πολύ όμορφη μέρα σ'όλες καί όλους !
Kαλημερα κυριε DON !!! ;)Καλημέρα για μια πολύ πολύ όμορφη μέρα σ'όλες καί όλους !
Καλημερα ομορφια μου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Καλα ειμαι καρδουλα μου, εσυ ???Ti kanis moromu........![]()
Ωπ καλως την !!!καλημέρα σε όλους !,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα ειμαι καρδουλα μου, εσυ ???
καλημέρα γλυκό μου αγόρι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ωπ καλως την !!!
Καλημερα κουκλιτσα !!!