what's up έχουμε όλοι..........???ε στηλε και εσυ ρε παιχτη καναν αριθμο whats up, δεν τα τρωω τα λεφτα στης καρτες..![]()

what's up έχουμε όλοι..........???ε στηλε και εσυ ρε παιχτη καναν αριθμο whats up, δεν τα τρωω τα λεφτα στης καρτες..![]()
ε στηλε και εσυ ρε παιχτη καναν αριθμο whats up, δεν τα τρωω τα λεφτα στης καρτες..![]()
οκKανε αναπαντητη να σε παρω ρε τσιπη. Η στα κερναω κοκα κολες
Ασχετο:Ο Κορωνακης εθεαθη σε βοσκοτοπι της Ιρλανδιας να καταγαμει σε βρισιμο τις Ελλεηνιδες
μενοντας απο βενζινη.
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!![]()
και εγώ ρε φίλε διάβασα ότι προστέθηκες μετά στην παρέα και είπα κρίμα να μη σε γνωρίσω.Καλησπερα κι απο εμενα,με την σειρα μου να πω οτι μου αρεσαν ολες οι φατσες
που εχω γνωρισει μεχρι τωρα,δυστυχως δεν προλαβα τον Κερβερα γιατι εκεινη την ωρα
επινα μπυριτσα,μαλλον περασε και ειδε τους λοιπους συγγενεις σε ακρως κοντινη αποσταση
του γραφοντος αλλα επειδη ημουν πλατη δεν τους ειδα,κανενας δεν φιλοτιμηθηκε
ομως να με καλεσει να δωσω συγχαρικια στην μορφη "Κερβερας".
Σαν δεν ντρεπεστε;(πλακα κανω)!
σωστόςκαλη ειναι η ντενισα![]()
ενημερωμένος....Η κοντή ρίχνει ξυλιές,όμως......![]()
δηλαδη το 15 ευρω ακα και κωλο μολις εγινε 20....Η Φλωρη απο Ιασωνος τωρα Φυλης 84α και απο δω και περα εδω θα τη γαμαμε
και χωρις ακαποτο!δηλαδη το 15 ευρω ακα και κωλο μολις εγινε 20....
Τις "έφαγα" την άλλη φορά.....ενημερωμένος....
Η Φλωρη απο Ιασωνος τωρα Φυλης 84α και απο δω και περα εδω θα τη γαμαμε
86Α Μόνικα...στα άλλα δεν μπήκα! Να πω ότι πήρα Αλεξάνδρα 65Β & Έλενα 71Α....βαρεμάρα,πάλι τα ίδια!!!ευκαιρία να την ξαναδοκιμάσω και εγω....
στα Φ84β 86α και 86β ποίες κορασίδες εργαζόντουσαν σήμερα 2η βάρδια?
86Α Μόνικα...στα άλλα δεν μπήκα! Να πω ότι πήρα Αλεξάνδρα 65Β & Έλενα 71Α....βαρεμάρα,πάλι τα ίδια!!!![]()
Τις μ@λ@κίες της....ότι θα κάτσει ΆΛΛΟΥΣ 3 μήνες και μετά θα φύγει...... Μου πήρε ακά,αν και το έχει κόψει χαχαχαχαχαχά..............Tι ελεγε η "Σερβα"?![]()
η Αλεξάνδρα δεν το έχει κόψει το άκα....να ανακοινώνεται στο σαλόνι ειδικά όταν έχει κόσμο έχει κοπεί....Τις μ@λ@κίες της....ότι θα κάτσει ΆΛΛΟΥΣ 3 μήνες και μετά θα φύγει...... Μου πήρε ακά,αν και το έχει κόψει χαχαχαχαχαχά..............![]()
![]()
![]()