You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 216
Μιά που το thread έχει σπαμαρισθεί αγρίως,ας συνεισφέρω κι εγώ με ένα "κοινωνικό" μήνυμα :
Φίλε -Φίλη προσοχή!!!!:
Αν σε κεράτωσε ο γκόμενος/α και θέλεις να πήδηξεις απ το μπαλκόνι, θυμήσου!
κέρατα έβγαλες..ΟΧΙ ΦΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

μετα απο τοσα χρονια εμπειριας στα διαμαντια ολο και κατι θα ξερειςΚαι το διαμάντι είναι στην ουσία άνθρακας, αλλά κατά την ταπεινή προσωπική μου αίσθηση....
......άνθρακας ο θησαυρός (σε επαγγελματικό επίπεδο).

ναι ο ενας παει Λαμια με σταση Καμενα Βουρλα και ο αλλος Πατρα Καλαματα με σταση Βαρθολομιο!Εχει ενδιαφέρον ότι κινούμενοι από δύο εντελώς διαφορετικούς δρόμους, βγάζουμε το ίδιο συμπέρασμα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
γιατί να σταματήσει αυτή η Μαρία;
δεν ξέρω ρε παίδες άμα σταμάτησε όντως ή όχι από το ίδρυμα αλλά εμένα μου κάνε τρελλά κόλπα το απογεματάκι.
κάτι πισωκωλομπρούμυτα, κάτι αλα τσάκι τσάν αεράτες στάσεις..Καλά στο δέ μασάζ πήγε να μου φύγει η σπάλα να πάει διακοπές στη θάσο,αλλά ευτυχώς έμεινε αθήνα.Σούπερ ντούπερ ουάου η τύπισσα. Εύγε μαράκι εύγε!pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν την περίμενα τόσο καλή!!! και είχε φάει και πολύ μπασμάτι(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) λίγο πριν τη συνάντηση.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.937
- Πόντοι
- 12.756
ναι ο ενας παει Λαμια με σταση Καμενα Βουρλα και ο αλλος Πατρα Καλαματα με σταση Βαρθολομιο!

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.937
- Πόντοι
- 12.756
δεν την περίμενα τόσο καλή!!! και είχε φάει και πολύ μπασμάτι(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) λίγο πριν τη συνάντηση
ψεμα ψεμα!εγω σου ειπα εφαγα 3 κουταλιες οχι πολυ!οποιος ξαναπει οτι τρωω να του καει το βιντεο!δεν την περίμενα τόσο καλή!!! και είχε φάει και πολύ μπασμάτι(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) λίγο πριν τη συνάντηση

pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ψεμα ψεμα!εγω σου ειπα εφαγα 3 κουταλιες οχι πολυ!οποιος ξαναπει οτι τρωω να του καει το βιντεο!![]()
καλά πάντως να πηδήσω, να με πιπώσεις να φάω λαδοτύρια και τσίπουρο(από αυτό που είχες κρατημένο στο μπουκαλάκι στη κατάψυξη), να με κεράσεις καφε , να με ξαναπιπώσεις στο κουζινάκι και να φύγω σαν κύριος(λέμε τώρα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε φιλαράκο τί δεν κατάλαβες????? ντοντ γιου νόου από μπασμάτι?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 546
τιιιι? τραβηξατε και βιντεο?ψεμα ψεμα!εγω σου ειπα εφαγα 3 κουταλιες οχι πολυ!οποιος ξαναπει οτι τρωω να του καει το βιντεο!![]()
δεν ξέρω ρε παίδες άμα σταμάτησε όντως ή όχι από το ίδρυμα αλλά εμένα μου κάνε τρελλά κόλπα το απογεματάκι.![]()
κάτι πισωκωλομπρούμυτα, κάτι αλα τσάκι τσάν αεράτες στάσεις..Καλά στο δέ μασάζ πήγε να μου φύγει η σπάλα να πάει διακοπές στη θάσο,αλλά ευτυχώς έμεινε αθήνα.Σούπερ ντούπερ ουάου η τύπισσα. Εύγε μαράκι εύγε!
καλά , αυτή δεν έχει σταματήσει ?
καλά , αυτή δεν έχει σταματήσει ?
Αυτά συνέβησαν όταν ήτο καλντεριμιτζού.
Πως τα λες !!!Αυτά συνέβησαν όταν ήτο καλντεριμιτζού.![]()
Καλημερα αγαπητε !!!
Καλημερα αδελφε agiana !!!Καλημέρες.
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.937
- Πόντοι
- 12.756
οχι γιατι δεν ειμαι απο χωριο!ρε φιλαράκο τί δεν κατάλαβες????? ντοντ γιου νόου από μπασμάτι?![]()

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.937
- Πόντοι
- 12.756
ναι ολα τα ξερεισ εσυ!Αυτά συνέβησαν όταν ήτο καλντεριμιτζού.![]()
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 14K
Καλημέρες.