Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
γιατί να σταματήσει αυτή η Μαρία;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.239
Πόντοι
216
Μιά που το thread έχει σπαμαρισθεί αγρίως,ας συνεισφέρω κι εγώ με ένα "κοινωνικό" μήνυμα :

Φίλε -Φίλη προσοχή!!!!:
Αν σε κεράτωσε ο γκόμενος/α και θέλεις να πήδηξεις απ το μπαλκόνι, θυμήσου!
κέρατα έβγαλες..ΟΧΙ ΦΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και το διαμάντι είναι στην ουσία άνθρακας, αλλά κατά την ταπεινή προσωπική μου αίσθηση....

......άνθρακας ο θησαυρός (σε επαγγελματικό επίπεδο).
μετα απο τοσα χρονια εμπειριας στα διαμαντια ολο και κατι θα ξερεις :headbang: :headbang: :headbang:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εχει ενδιαφέρον ότι κινούμενοι από δύο εντελώς διαφορετικούς δρόμους, βγάζουμε το ίδιο συμπέρασμα.
ναι ο ενας παει Λαμια με σταση Καμενα Βουρλα και ο αλλος Πατρα Καλαματα με σταση Βαρθολομιο!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γιατί να σταματήσει αυτή η Μαρία;

δεν ξέρω ρε παίδες άμα σταμάτησε όντως ή όχι από το ίδρυμα αλλά εμένα μου κάνε τρελλά κόλπα το απογεματάκι. :fuck2: :fuck2: κάτι πισωκωλομπρούμυτα, κάτι αλα τσάκι τσάν αεράτες στάσεις..Καλά στο δέ μασάζ πήγε να μου φύγει η σπάλα να πάει διακοπές στη θάσο,αλλά ευτυχώς έμεινε αθήνα.Σούπερ ντούπερ ουάου η τύπισσα. Εύγε μαράκι εύγε!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν την περίμενα τόσο καλή!!! και είχε φάει και πολύ μπασμάτι(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) λίγο πριν τη συνάντηση.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν την περίμενα τόσο καλή!!! και είχε φάει και πολύ μπασμάτι(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) λίγο πριν τη συνάντηση
ψεμα ψεμα!εγω σου ειπα εφαγα 3 κουταλιες οχι πολυ!οποιος ξαναπει οτι τρωω να του καει το βιντεο! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ψεμα ψεμα!εγω σου ειπα εφαγα 3 κουταλιες οχι πολυ!οποιος ξαναπει οτι τρωω να του καει το βιντεο! :2funny:

καλά πάντως να  πηδήσω, να με πιπώσεις να φάω λαδοτύρια και τσίπουρο(από αυτό που είχες κρατημένο στο μπουκαλάκι στη κατάψυξη), να με κεράσεις καφε , να με ξαναπιπώσεις στο κουζινάκι και να φύγω σαν κύριος(λέμε τώρα :rolleyes:) δεν το περίμενα!!!!

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.545
Πόντοι
216
δεν ξέρω ρε παίδες άμα σταμάτησε όντως ή όχι από το ίδρυμα αλλά εμένα μου κάνε τρελλά κόλπα το απογεματάκι. :fuck2: :fuck2: κάτι πισωκωλομπρούμυτα, κάτι αλα τσάκι τσάν αεράτες στάσεις..Καλά στο δέ μασάζ πήγε να μου φύγει η σπάλα να πάει διακοπές στη θάσο,αλλά ευτυχώς έμεινε αθήνα.Σούπερ ντούπερ ουάου η τύπισσα. Εύγε μαράκι εύγε!

καλά , αυτή δεν έχει σταματήσει ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom