Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έπρεπε να γράψεις τάδε έφη podolagnos!!!χανούμιααααααααααααα.........καλή επιτυχία σήμερα...ξεσκίστε τους σπανιολόπουστες.....εμπρός και οι 2 στους 16.....και όποιος θέλει το κακό μας να του βγεί το....φρύδι..[podolagnos]....![]()
![]()
![]()
![]()

με την ισπανια?τι εγινε αρχισε το euro?μακαρι να περασουν και οι 3.θα ειναι μακραν η πιο επιτυχημενη χρονια των ομαδων μας στα ευρωπαικα κυπελλα.τους μισους βαθμους αν περναμε καθε χρονο απτους φετινους δε θα ειμασταν τωρα 15οι.μαλλον το περασατε στο ντουκου
ξαναλεω για δειτε τι γραφει το in.gr
Η ώρα των κρίσιμων ρεβάνς στη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA έφτασε για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» ανοίγουν τον... χορό στης 7 μ.μ. στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, ενώ στις 21:45 η «Ένωση» παίζει στην Μαδρίτη με την Ισπανία.
α γεια σουμε την ισπανια?τι εγινε αρχισε το euro?μακαρι να περασουν και οι 3.θα ειναι μακραν η πιο επιτυχημενη χρονια των ομαδων μας στα ευρωπαικα κυπελλα.τους μισους βαθμους αν περναμε καθε χρονο απτους φετινους δε θα ειμασταν τωρα 15οι.
ουτε εγω θυμαμαι.ολες οι ομαδες μαζεψαν βαθμους φετος.α γεια σου
εγω παντος ειμαι 26 και δε θυμαμαι αλλη χρονια να εχουμε τοσο καλη μαζικα παρουσια
και αν κατσεις και σκεφτεις πως αποκλειστηκαν αρης,λαρισα,πανιωνιος εκει ειναι που τρελενεσεουτε εγω θυμαμαι.ολες οι ομαδες μαζεψαν βαθμους φετος.
αυτο λεω ρε φιλαρακιο αρης στην ουσια αποκλειστηκε με το γκολ του στελιου στο μπολτον.ο πανιωνιος αυτοκτονησε πραγματικα.
ουτε εγω θυμαμαι.ολες οι ομαδες μαζεψαν βαθμους φετος.