Είσαι, είσαι! Επίσης εισαι ενα κινουμενο φιλολογικο θαυμα αφου χωρεσες τρεις κωλους σε μια προταση!Για αυτο ειμαι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσαι, είσαι! Επίσης εισαι ενα κινουμενο φιλολογικο θαυμα αφου χωρεσες τρεις κωλους σε μια προταση!Για αυτο ειμαι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
Οταν δεν γυρίζεις στα κωλόμπαρα στριπόφιλο φιδι. Να λέμε όοοοολη την αλήθεια πλιζ.....![]()
έχουμε και μερικές αδυναμίες, τι να κάνουμε! 
Ραγδαία;;;;;;;;;;; Απ το 10% στο 14 μέσα σε 8 χρόνια;Καλά μιλάμε ο λόγος σου μεστός και τα επιχειρηματα σου πραγματικα αποστομωτικά. Στην ερωτηση σου: όχι μονο υπάρχουν αλλα αν δεν το χεις μαθει αυξανουν ραγδαια και τα ποσοστα τους.

χωράει αυτός και παραπάνω και μάλιστα σε διθέσιο καναπέ........Είσαι, είσαι! Επίσης εισαι ενα κινουμενο φιλολογικο θαυμα αφου χωρεσες τρεις κωλους σε μια προταση!

Αν δεν είσαι διανοητικά καθυστερημενος, που πολυ αμφιβαλλω, μπορεις να συμβουλευτεις τις δημοσκοπησεις μετα από τις τελευταιες εκλογές. Τα 8 χρονια δεν ξερω που ακριβως αποσκοπουν. Σε ενοχλει. Το καταλαβαινω. Αλλα ετσι ειναι.Ραγδαία;;;;;;;;;;; Απ το 10% στο 14 μέσα σε 8 χρόνια;
Κάτι σαν να λέμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού από του χρόνου......ενα πράμα....![]()
![]()
αμα δε σε διευκολυνει γαμα τα...

ξέρω και την αδυναμία σου στον Τσιπρα μωρή ξετσίπρωτη......έχουμε και μερικές αδυναμίες, τι να κάνουμε!
Καλό το "στριπόφιλο" ;)
Αν δεν είσαι διανοητικά καθυστερημενος, που πολυ αμφιβαλλω, μπορεις να συμβουλευτεις τις δημοσκοπησεις μετα από τις τελευταιες εκλογές. Τα 8 χρονια δεν ξερω που ακριβως αποσκοπουν. Σε ενοχλει. Το καταλαβαινω. Αλλα ετσι ειναι.
ξέρω και την αδυναμία σου στον Τσιπρα μωρή ξετσίπρωτη......

Ρε μάγκα εγώ αριστερός είμαι.....Αν δεν είσαι διανοητικά καθυστερημενος, που πολυ αμφιβαλλω, μπορεις να συμβουλευτεις τις δημοσκοπησεις μετα από τις τελευταιες εκλογές. Τα 8 χρονια δεν ξερω που ακριβως αποσκοπουν. Σε ενοχλει. Το καταλαβαινω. Αλλα ετσι ειναι.
Αλλά όποτε το πήραν απάνω οι πάπιες πήραν τ αρχίδια τους....

Ερώτηξις κρίσεως και πάω για ύπνο.
Ο πάπιος πως και δεν πόσταρε ακόμα εδώ???
Ο Τσίπρας είναι??
Και όμως ακόμη και η Εστία τον είχε σήμερα στην πρώτη σελίδα και έλεγε πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα η Αριστέρα να ανεβαίνει (προέβλεπε 20% ΣΥΝ + ΚΚΕ τις επόμενες εκλογές) όταν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο βρίσκεται σε πτώση.
Πάντως ο γενικός τόνος του άρθρου ήταν θετικός.
Που φτάσαμε, ακόμη και η Εστία να έχει μαγευτεί από τον Τσίπρα.

οχι ρε παιδια να ειμαστε τοσο μακακες οι ελληνες να βγαλουμε καμμια αριστερα κυβερνηση στο τελος...ημαρτον που λεει και ο γεωργιου!
Εμενα παλι δεν ξερω κατι με πιανει και οταν ακους ΚΕΕ μου ερχονται στο μυαλο ρωσιδακια!
Στην τελικη χαρη σε κυβερνησεις με βαση τον κομμουνισμο εχουμε τωρα ολα αυτα τα ωραια μωρα εδω ελλαδα!
Βασικά εγώ φαντάζομαι μια Ελληνική Αριστερά χωρίς ΚΚΕ.....Για φαντασου το ΚΚΕ με αρχηγο τον Πρωτουλη....καλο;
Πασολ τε νάχουι ρε... Πινταράστ........ Γιόμπαν εβρότ ρε.....καντόν....χαχαχαχαχαχαχαχα / ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ / ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ....