οποιος ψηφισε ναζιστικη αυγη ειναι για τον πουτσο
ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ
οποιος ψηφισε ναζιστικη αυγη ειναι για τον πουτσο
αυτος που χεις αβαταρ θα στον κανει φινιστρινι οσο εσυ βλημα θα ονειρευεσαι εμφυλιους!!!!!!!καλη χωνεψη.....καταφερατε δεξιοστοκοι απο οτι δειχνει να τους φατε και τους δυο(σαμαρα και μπεννυ) ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΝΤΖΑ!!! ΚΑΤΕΒΑ συγγρου για να πανηγυρισεις...
ε μονο και μονο που το ειπε ο κωλοτουμπας, κατι αλλο θα γινει σιγουρα......O Μπίστης πέρσι τον Νοέμβρη είχε κάνει την εξής πρόβλεψη που φαίνεται πλέον πολύ πιθανή: "Οι εκλογές της αριστεράς δεν θα είναι οι επόμενες (βλ. σημερινές) αλλά οι μεθεπόμενες, και η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει με μεγαλύτερο πάταγο απ' ότι αυτή του ΠΑΣΟΚ."
ε μονο και μονο που το ειπε ο κωλοτουμπας, κατι αλλο θα γινει σιγουρα......
Τελευταίο πράγμα που θα γράψω, ήμουν από αυτούς που όταν έλεγα πριν από χρόνια σε γνωστούς το τι έρχεται με θεωρούσαν όλοι γραφικό. Ένα σας λέω αν Πασοκ -ΝΔ κάνουν κυβέρνηση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ρίξετε μαύρο δάκρυ και πάλι θα πτωχεύσετε στο τέλος και δεν θα σας έχει απομείνει και τίποτα για να κάψετε. Σε ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθουμε ποτέ σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και η ανεργία θα εκτοξευτεί και άλλο. Κρατήστε αυτό που σας λέω και μακάρι να βγω ψεύτης (πάντως μέχρι στιγμής δεν βγήκα). Αν δεν κλάψει πολύ αυτός ο λαός δεν βάζει μυαλό...
τραβα κανε καμια επανασταση με κανα τραβελο συγγρου μερια και απο δευτερα ξεκινα να ανοιγεις φακελους με μπουγιουρντια!!!!και ειναι και τα ατοιμα σε ευρω....κλαμααααΣε βλεπω πολυ συγκρατημενο τι εγινε την δευτερα να ειμαι ησυχος δεν θα
συμβει κατι επαναστατικο.
παλερμο γυρνα τα σκιπ πισω στο ΑΒ,σωθηκαμε :headbang3σε ποιους τα έλεγες αυτά και δικαιώθηκες???
σε φίλους σου?
Ναι αλλά τα άκουγαν λες και είναι εξωγήινα αυτά που έλεγα πολλοί... Τους έλεγα μας έχουν καταχρεώσει παρά τα κονδύλια από την Ευρωπαική Ένωση, πράγμα που σημαίνει κακοδιαχείρηση και ότι οδεύουμε προς την καταστροφή μας με πάνω από 100% του ΑΕΠ χρέος αλλά δεν νομίζω πως έδιναν πολύ σημασία(πάντως δεν απαντούσαν).σε ποιους τα έλεγες αυτά και δικαιώθηκες???
σε φίλους σου?
τραβα κανε καμια επανασταση με κανα τραβελο συγγρου μερια και απο δευτερα ξεκινα να ανοιγεις φακελους με μπουγιουρντια!!!!και ειναι και τα ατοιμα σε ευρω....κλαμαααα
Ναι αλλά τα άκουγαν λες και είναι εξωγήινα αυτά που έλεγα πολλοί... Τους έλεγα μας έχουν καταχρεώσει παρά τα κονδύλια από την Ευρωπαική Ένωση, πράγμα που σημαίνει κακοδιαχείρηση και ότι οδεύουμε προς την καταστροφή μας με πάνω από 100% του ΑΕΠ χρέος αλλά δεν νομίζω πως έδιναν πολύ σημασία(πάντως δεν απαντούσαν).
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Συγγρού, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα απευθυνθεί,μόλις πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, πρώτα από όλους στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Μάλιστα ακούγονται και σκέψεις για την πρόταση της θέσης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στον κ.Βενιζέλο
έπρεπε να απευθυνθεί στον....Κασιδιάρη!!!!
τι λεει ο σταθακης δεν ειπαν ποτε για καταργηση του μνημονιου
στρατακης εμεις θα καταργησουμε τα μνημονια