Μάλλον δεν γνωρίζουν όλοι ...
Στρατηγέ τα σέβη μου

πως και απο εδώ??
Υ.Γ βασικά καλησπέρα σας
Μάλλον δεν γνωρίζουν όλοι ...
Στρατηγέ τα σέβη μου![]()
πως και απο εδώ??
Υ.Γ βασικά καλησπέρα σας![]()
Μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.Αστο κούκλα μου δεν πειράζει.Δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση! Καλή δουλίτσα να 'χετε!Εσυ δηλαδή σε ότι δουλεια και να κανεις δεν θα στηρίξετε τον άνθρωπο τον οποίο σε έχει πάρει στη δουλεια και που σου δίνει ψωμί να φας....και ξέρω την απάντηση σου θα μου πεις ότι αν δεν δουλέψω δεν μπορω να πληρώνω ναι και θα εχεις δίκιο,,,αλλα τι να κάνω εδω όλοι να μου φέρονται όμορφα και εγω να τους βρίζω?????
Δεν υποτίμησα ποτε τη νοημοσύνη κανένας δεν είναι του χαρακτήρα μου ξέρεις απλα λέω τα πράγματα έτσι όπως έχουν γίνει αυτο......
Μην δεν εχω δικαίωμα να μιλάω???????![]()
Εσυ δηλαδή σε ότι δουλεια και να κανεις δεν θα στηρίξετε τον άνθρωπο τον οποίο σε έχει πάρει στη δουλεια και που σου δίνει ψωμί να φας....και ξέρω την απάντηση σου θα μου πεις ότι αν δεν δουλέψω δεν μπορω να πληρώνω ναι και θα εχεις δίκιο,,,αλλα τι να κάνω εδω όλοι να μου φέρονται όμορφα και εγω να τους βρίζω?????
Δεν υποτίμησα ποτε τη νοημοσύνη κανένας δεν είναι του χαρακτήρα μου ξέρεις απλα λέω τα πράγματα έτσι όπως έχουν γίνει αυτο......
Μην δεν εχω δικαίωμα να μιλάω???????![]()
Μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.Αστο κούκλα μου δεν πειράζει.Δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση! Καλή δουλίτσα να 'χετε!
υγ.: Η Μπέτυ ποτέ δεν θα μιλούσε έτσι...
Βρε ασε την φαγουρα και βαλε μας καμια φωτο να χαρουμε!!![]()
![]()
![]()
που ειναι η Κελλαρα μας ρεεεεεεεεεεΜάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.Αστο κούκλα μου δεν πειράζει.Δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση! Καλή δουλίτσα να 'χετε!
υγ.: Η Μπέτυ ποτέ δεν θα μιλούσε έτσι...
μαρουλι σε πηγε η δεσποινα αγαπουληεχουν οξυνθει πνευματα παλι![]()
πεθαινει για μενα το κοριτσι ρε, ασε που το παιζει δυσκολημαρουλι σε πηγε η δεσποινα αγαπουλη![]()
πεθαινει για μενα το κοριτσι ρε, ασε που το παιζει δυσκολη![]()
![]()