despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Ρε τύπε καλησπέρα,
έχω απορία τι ρόλο παίζεις ...![]()
Του βάρη άντρα και καλα......

Ρε τύπε καλησπέρα,
Μπορεί ο πελάτης να έχει (πάντα) δίκιο ...Καλημεραααα..... :-*
Μα δεν μπορω άλλο σε λίγο θα μας κάνουν μαθήματα και για το πως θα γαμιομαστε.....ΕΛΕΟΣ........
Καλημεραααα..... :-*
Μα δεν μπορω άλλο σε λίγο θα μας κάνουν μαθήματα και για το πως θα γαμιομαστε.....ΕΛΕΟΣ........
καλησπερα και σε σενα..Ρε τύπε καλησπέρα,
βρε Δεσποινα δεν σου είπε κανείς πώς θα γαμιόσαστε.Αλλά όταν σου λέει ο άλλος ότι τηλεφώνησε κι ότι του είπαν ότι κλείσατε νωρίτερα ή όταν πέρασα κι εγώ και ήταν τα κορίτσια ελεύθερα αλλά το φως σβηστό, είναι κάπως άκυρο να λες ότι το σβήσατε γιατί είχατε πολλή δουλειά.Με πιάνεις έτσι?
Καλα εσυ φροντηστηριο πηγες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άκου να σου πω κάτι τώρα...
Για το απόγευμα ξέρω γιατι το είχαμε κλειστό για την νύχτα θα σε γέλασω........αλλα εχω βαρεθεί τους καχυπωπτους που μιλάνε χωρίς να γνωρίζουν τίποτα.....και αλήθεια σε λίγο θα θελήσετε να μας κάνετε και μαθήματα για το γαμηση.......ΕΛΕΟΣ.......
Μπορει και να δουμε κωλαρακι τοτε.....![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!Το μεγαλύτερο φροντιστήριο είναι το μαγαζι το οποίο δουλεύω αυτήν την στιγμή.....
Το οποίο με έχει στήριξη εδω και 7μήνες και μου έχει μάθει πολλά πράγματα.....εχω δουλέψει σε πολλά μαγαζιά αλλα σε κανένα δεν μου άνοιξαν την αγκαλιά τους όπως αυτο εδω....
Σε καλυψα?????
Σαφώς δεν θέλουμε (οι πελάτες) να σας κάνουμε μαθήματα για το γαμίσι ...Άκου να σου πω κάτι τώρα...
Για το απόγευμα ξέρω γιατι το είχαμε κλειστό για την νύχτα θα σε γέλασω........αλλα εχω βαρεθεί τους καχυπωπτους που μιλάνε χωρίς να γνωρίζουν τίποτα.....και αλήθεια σε λίγο θα θελήσετε να μας κάνετε και μαθήματα για το γαμηση.......ΕΛΕΟΣ.......
Γιατί έχεις νεύρα? Η Μπέτυ ποτέ δεν θα μιλούσε έτσι!
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!
ΥΓ. Το 104 απο τα καλυτερα η το καλυτερο στην Αθηνα. Να δουμε και το καινουργιο μωρο και αν ειναι η Ρουμανα θελει πολυ χαστουκι. ;)
Σαφώς δεν θέλουμε (οι πελάτες) να σας κάνουμε μαθήματα για το γαμίσι ...
όμως κάτι γνωρίζουμε ... ;)
Όχι δεν είσαι τρελή και δεν θες ψυχίατρο ρε μωρό.Απλά υπερασπίζεσαι το χώρο όπου δουλεύεις και καλά κάνεις.Απλά δεν είναι ωραίο να υποτιμάς τη νοημοσύνη του άλλου.Ρωτάς και ολας....ειμαι τρελή και θελω ψυχίατρο σε καλυψα????
Δεν τα λέω αυτα για να το παινεψω αλλα επειδη είναι ΑΛΉΘΕΙΑ..................οποίος θέλει ας τα πιστέψει....
Δεν είπε κάποιος το αντίθετο και μην νομίζεις ότι γνωρίσουν όλοι..... :-*
Ρωτάς και ολας....ειμαι τρελή και θελω ψυχίατρο σε καλυψα????
Δεν τα λέω αυτα για να το παινεψω αλλα επειδη είναι ΑΛΉΘΕΙΑ..................οποίος θέλει ας τα πιστέψει....
Όχι δεν είσαι τρελή και δεν θες ψυχίατρο ρε μωρό.Απλά υπερασπίζεσαι το χώρο όπου δουλεύεις και καλά κάνεις.Απλά δεν είναι ωραίο να υποτιμάς τη νοημοσύνη του άλλου.