despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
καλημέρα σας, καλή βάρδια, και να προσέχετε... :-*
καλημερααααααααααα......................

ευχαριστω πολυ και εσυ να προσεχεις....... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πως εισαι καλα??????????

καλημέρα σας, καλή βάρδια, και να προσέχετε... :-*
πολύ καλά, ευχαριστώ, βλέπω κάνατε μεταγραφή ε?καλημερααααααααααα......................![]()
![]()
ευχαριστω πολυ και εσυ να προσεχεις....... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πως εισαι καλα??????????![]()
πολύ καλά, ευχαριστώ, βλέπω κάνατε μεταγραφή ε?![]()
Θα συμφωνησω !!! ;) ;) ;)Κώλοι σαν της Νεφέλης λίγοι υπάρχουν... Φυσικά και κορίτσια σαν τη Νεφέλη λίγα υπάρχουν και δεν εννοώ μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Νεφέλη = ξηγημένο τυπάκι 100%![]()
Ρε κούκλα μου, μη λέμε και τέτοια!! Είπαμε!!αν εχεις ερθει μετα τις 10 και τεταρτο ο μονος λογος που ηταν κλειστο το φως σε εμας ηταν επειδη η μαρινα ηταν σε δωματιο για μια ωρα,,και η εγω και η αντζελα ειχαμε σπεσιαλ αυταρχικο μαζι και δεν προλαβαιναμε να κανουμε τιποτα αλλο.....
Ρε κούκλα μου, μη λέμε και τέτοια!! Είπαμε!!
τις σαπισες στο ξυλο ε? μοβορεεεεεεΕγω πάντως σήμερα το μεσημέρι πέρασα φοβερά με Δέσποινα και Μπέτυ! (φοβερή χημεία)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέρασα κι εγώ χτες βραδυ και όντως ήταν το φως σβηστό.Και η Μαρίνα και η Πάμελα ελεύθερες.Ναι οντως....δηλαδη απο ποτε οταν οι κοπελες ειναι στα δωματια κλεινουν τα στουντιο?![]()
τις σαπισες στο ξυλο ε? μοβορεεεεεε![]()
τον σταματη τον χυνει ο Νωντας απο τον εβροκαλά εμένα πες δε σέβεσαι τα άσπρα μαλλιά και γένια μου...
αλλά τον σταμ δεν τον ντράπηκες?
με τι τσίπα βγαίνεις σε αυτο αυτο το thread αφού δε στήριξες το σχολιασμό του?![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι οντως....δηλαδη απο ποτε οταν οι κοπελες ειναι στα δωματια κλεινουν τα στουντιο?![]()
Και για πες μου εσυ που τα ξερεις ολα τι θα έπρεπε να κάνουμε???????????![]()
![]()
![]()
![]()
μην μου κωλοτριβεστε , δε γαμω στρακι ατον σταματη τον χυνει ο Νωντας απο τον εβρο![]()
Μην κάνεις τίποτα ...
:-* :-* :-*
Ρε τύπε καλησπέρα,μην μου κωλοτριβεστε , δε γαμω στρακι α![]()
βρε Δεσποινα δεν σου είπε κανείς πώς θα γαμιόσαστε.Αλλά όταν σου λέει ο άλλος ότι τηλεφώνησε κι ότι του είπαν ότι κλείσατε νωρίτερα ή όταν πέρασα κι εγώ και ήταν τα κορίτσια ελεύθερα αλλά το φως σβηστό, είναι κάπως άκυρο να λες ότι το σβήσατε γιατί είχατε πολλή δουλειά.Με πιάνεις έτσι?Καλημεραααα..... :-*
Μα δεν μπορω άλλο σε λίγο θα μας κάνουν μαθήματα και για το πως θα γαμιομαστε.....ΕΛΕΟΣ........