CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
ΘΑ του χρεωσε το σκαμπο!![]()
![]()
![]()
συναγωνιστή όσες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάμε δωμάτιο 50€ ζητούν ο δικός σου γιατί έδωσε 100€ δεν το ξέρω![]()
![]()
ΘΑ του χρεωσε το σκαμπο!![]()
![]()
![]()
συναγωνιστή όσες μας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάμε δωμάτιο 50€ ζητούν ο δικός σου γιατί έδωσε 100€ δεν το ξέρω![]()
![]()
κ καλα κανεις μαν...δεν διαφωνω τοσο για την ηλικια,οσο για το αντιτιμο της συνευρεσης με μια 50 αρα σιτεμενη φωκια...οχι κ 100,κανα 20αρι κ πολυ ειναι.εγώ δεν τα δίνω τα 50€ για να πηδήξω τις σάπιες του πρίγκηπα![]()
κ καλα κανεις μαν...δεν διαφωνω τοσο για την ηλικια,οσο για το αντιτιμο της συνευρεσης με μια 50 αρα σιτεμενη φωκια...οχι κ 100,κανα 20αρι κ πολυ ειναι.

Εγινε πριν καμποσους μηνες ισως κ 1,5 χρονος πριν. Τοτε λογικα ηταν διαφορετικες οι τιμες. Εγω δεν εχω παει ποτε. Απλα εμαθα το σκηνικο απο γνωστο μου.
πολλα τα 50,τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα...![]()
![]()
![]()
![]()
για να παίξει φραπές πρέπει να δώσεις τα 20€ σαν κέρασμα στην κοπέλα εεεε για δωμάτιο θέλει κάτι παραπάνω 50€ αλλά όχι και 100€ για τις σάπιες![]()
![]()
πολλα τα 50,τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα...
τεσπα,οπως λες κ συ περι ορεξεως...![]()
![]()

Εκεινου που σας λεω, δεν του αρεσουν απλα οι μεγαλες αλλα οι Πολυ μεγαλες Gilf τουλαχιστον. Οπως επισης να εχουν εξτρα κιλα κ ασχημη φατσα !!!

+απολυτο αρσενικο...άλλος Kostakis27 και Speed μας βρήκε![]()
![]()
![]()
![]()
Η ποιο μικρη κοπελα του πριγκηπα που κανει παιχνιδι τι ηλικια εχει;
43 ειναι εντελως οριακα. Ισως περασω να την γνωρισω !!! Ποτε παιζει να την βρω;
Μακη εδω θα με ξεναγησεις στον πριγκηπα
τι διαβαζω μαυρες πρινκιπισσες ;)![]()
Αμα ξανακατεβω ΑΘηνας το 1ο που θα κανω να βρω την Ντενισσα![]()
![]()
![]()
![]()