ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
εγω που μενω επαρχια οταν πηρα τηλ στο ΚΕΕΛΠΝΟ μου ειπαν να παω στο νοσοκομειο στο τμημα αιμοδοσιας για την εξεταση,,
+1..πρώτα κάνουμε εξετάσεις και αν είμαστε υγειείς δίνουμε αίμα!!
Δεν χρείαζεται να κολήσουμε κ αλλούς επείδη είμαστε μαλάκες, οτι ασθένεια είναι αυτή
Ναι, σωστα σου είπαν.εγω που μενω επαρχια οταν πηρα τηλ στο ΚΕΕΛΠΝΟ μου ειπαν να παω στο νοσοκομειο στο τμημα αιμοδοσιας για την εξεταση,,
Ναι. Αλλά στην αιμοδοσία πάμε για να δώσουμε αίμα για ένα συνάθρωπό μας που το χρειάζεται.
Δεν πάμε για να εξεταστούμε στα κρυφά για HIV επειδή ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τα εξωτερικά ιατρεία να κάνουμε ένα τεστ για HIV.
Ναι, σωστα σου είπαν.
Αλλά δεν θα πας ως αιμοδότης.
Θα πεις στην κυρία στην αιμοδοσία: "Γεια σας. Με στείλανε από το ΚΕΕΛΠΝΟ για να κάνω ένα τεστ αντισωμάτων για HIV."
Από που κι'ως που χρησιμοποιούν τη λέξη ΑΡΝΗΤΕΣ ?
Από το "αρνητές του ολοκαυτώματος " ?
Ο καθένας έχει δικαίωμα να αμφισβητει τα πάντα και
η αμφισβήτηση είναι η αιτία που προχωράει η επιστήμη .
Οι απαντήσεις στις αμφισβητήσεις θα γίνουν από τους
επιστήμονες ,πάνω στο ΘΕΜΑ της αμφισβήτησης και όχι
στο τι ήταν αυτός που αμφισβήτησε κάτι .
Μην ξεχνάτε ότι όταν ο Φυσικός Στηβεν Χωκιν αμφισβήτησε ΟΡΘΑ
τη θεωρία του 60χρονου διάσημου καθηγητή του ,ήταν ο Χωκιν ΦΟΙΤΗΤΗΣ !
Οσον αφορά την παπαγιαννίδου ,που πέθανε την 15-4-2012 από πνευμονική εμβολή
σαν επιπλοκή θρόμβωσης εν τω βάθει φλέβας του κάτω άκρου ,ΔΕΝ μπορούμε να ξέρουμε
χωρίς περισσότερες πληροφορίες αν αυτό οφείλεται στο εητζ.Οι συντριπτικά περισσότερες
περιπτώσεις των θανάτων από " πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εν τω βάθει φλέβας του κάτω άκρου" ΔΕΝ οφείλονται στο εητζ .
Επίσης ο θάνατος ασθενούς ΛΟΓΩ εητζ ,δεν γίνεται με "πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εν τω βάθει φλέβας του κάτω άκρου ", παρά σχετικά σπάνια .
Επομένως χωρίς άλλες πληροφορίες δεν μπορει να βγει συμπερασμα .
ναι στα δημόσια νοσκομεία που έχουν αντιδραστήρια και λεφτά, και οι υπάλληλοι έχουν όρεξει να δουλευουν
πολύ σωστός ο κώστας Wink
εξάλλου μπορούμε να πούμε αρκετές θεωρίες για την αιτία των εμβόλων και των θρομβώσεων
μερικές που σκέφτομαι είναι :
α) αντισυλληπτικά (ως γνωστόν δεν έπαιρνε προφυλάξεις και δεν κόλλησε τους συντρόφους της)
β) επιπλοκή των αντιρετροικών (λιποδυστροφία , άυξηση της χοληστερόλης )
και ένα σωρό άλλες άσχετες με το aids ( συγγενείς θρομβοφιλίες , καρδιακή ανεπάρκεια , νεφρική ανεπάρκεια , υπερχοληστερολαιμία, διαβήτης ...κτλ κτλ)
δηλαδή όσες (νεαρές) γυναίκες παθαίνουν καθημερινά φλεβοθρόμβωση ή και πν.εμβολή , σημαίνει ότι έχουν aids ?
δε νομίζω , προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις , είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα ως αίτιο
Οι Υπηρεσίας Αιμοδοσίες είναι πολύ καλές και ευγενικές. Εκτός από μία καργιόλα.ναι αυτο τους ειπα και μου εκαναν την εξεταση την επομενη μερα κιολας πηρα τα αποτελεσματα το οποιο ηταν αρνητικο..
πολύ σωστός ο κώστας ;)
εξάλλου μπορούμε να πούμε αρκετές θεωρίες για την αιτία των εμβόλων και των θρομβώσεων
μερικές που σκέφτομαι είναι :
α) αντισυλληπτικά (ως γνωστόν δεν έπαιρνε προφυλάξεις και δεν κόλλησε τους συντρόφους της)
β) επιπλοκή των αντιρετροικών (λιποδυστροφία , άυξηση της χοληστερόλης )
και ένα σωρό άλλες άσχετες με το aids ( συγγενείς θρομβοφιλίες , καρδιακή ανεπάρκεια , νεφρική ανεπάρκεια , υπερχοληστερολαιμία, διαβήτης ...κτλ κτλ)
δηλαδή όσες (νεαρές) γυναίκες παθαίνουν καθημερινά φλεβοθρόμβωση ή και πν.εμβολή , σημαίνει ότι έχουν aids ?
δε νομίζω , προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις , είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα ως αίτιο
ενω πριν το 2009 τα μπουρδελα ηταν νομιμα ολα και οι κοπελες ελεγχονταν ε?Ήμουν αναποφάσιστος μέχρι σήμερα αλλά θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, τελική απόφαση. Σκεφτείτε τι μπάχαλο έχει γίνει τα τελευταία 2 χρόνια σε θέματα όπως οίκοι ανοχής, μετανάστες, ασθένειες... Έχει χαθεί η μπάλα, πρέπει να σφίξουν λίγο οι κώλοι!
δεν θα μπορουσα να συμφωνισω περισσοτερο!!!Ναι η ζημιά είναι τεράστια. Τα ΜΜΕ κάναν πάλι το θαύμα τους. Παλιά την είχε κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος , τώρα πάλι τα ίδια. Ως επιλογή στην Ελλάδα στο τέλος θα μείνει το
Το ανησυχητικό είναι ότι δε βλέπω πολλούς να ενδιαφέρονται , το μόνο που ενδιαφέρονται όλοι είναι πώς να πάρουν σειρά για να κάνουν το τεστ (κι ας έκαναν οι πιο πολλοί επίσκεψη μία φορά το χρόνο με καπότα). Ο πανικός και η βλακεία έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Μπορει να μου απαντηση καποιος?Συμπερασμα σε 30 μερες μετα την επαφη κανοντας το τεστ 4ης γεννιας τα αποτελεσματα ειναι αξιοπιστα...
2 το elisa η το western blot ειναι το 4ης γεννιας, η ειναι καποιο τριτο τεστ....
εννοεις να κανουν κ σεξ?μπορει καποιος ο οποιος δεν εχει κανενα προβλημα υγειας να σιμβιωσει με ατομο που εχει aids η κατα 99.9% θα κολλησει και αυτος