Επισκέπτης
Μαροκινή;;; δεν την έχω δει... πως είναι από εμφάνιση;
ψιλομελαψή με καβλέ φάτσα, πιασίματα και κωλάρα...υπάρχει και άλλη μία Μαροκινή η Φωτεινή που είναι αδύνατη.
Μαροκινή;;; δεν την έχω δει... πως είναι από εμφάνιση;
![]()
![]()
προ ημερών πήγα αλλά δεν τις θυμάμαι...
επίσκεψη στο κατάστημα το μεσημέρι και είχαμε και εδώ νέες αφίξεις...δύο Μαροκινές, η Φωτεινή αδύνατη ψηλή κοπέλα με ενδιαφέρον exotic πρόσωπο και η Σοφία νταρντάνα με πιασίματα και κωλάρα επίσης από το Μαρόκο που πριν δούλευε σε μασαζερί στη Γλυφάδα...δεν είχα χρόνο για να τις τιμήσω...θα το πράξω από εβδομάδα![]()

ήταν μια ΠΑΡΑ πολύ αδύνατη, λες να είναι η Φωτεινή;
την Σοφία δεν τη θυμάμαι καθόλου
θα περάσω μια βόλτα
Η Σοφία είναι άλογο κούρσας.... Το καβαλάς και πάει μόνο του με κλειστά μάτια. γεννημένο για πρωταθλητισμό. Την ξέρω από την Γλυφάδα...υστερα απο αναφορες συναδελφων για ελευση δυο Μαροκινων εκανα τη βολτα μου απο το μαγαζι και φυσικα πηρα τη Σοφια που οπως γραφτηκε προσφερει κουλουρακι.μασαζ καλο και μπριζολα καλοψημενη στα καρβουνα.το κωλαρακι της Σοφιας σουπερ!
Η Σοφία ........ Την ξέρω από την Γλυφάδα...
Η Σοφία είναι άλογο κούρσας.... Το καβαλάς και πάει μόνο του με κλειστά μάτια. γεννημένο για πρωταθλητισμό. Την ξέρω από την Γλυφάδα...

Ελπίζω να πέρασες καλά... Το κατέχει το άθλημα....σήμερα το τέσταρα!
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να πέρασες καλά... Το κατέχει το άθλημα....
όπως πάντα δηλαδή...εξαιρετικά πέρασα!![]()
όπως πάντα δηλαδή...
υστερα απο αναφορες συναδελφων για ελευση δυο Μαροκινων εκανα τη βολτα μου απο το μαγαζι και φυσικα πηρα τη Σοφια που οπως γραφτηκε προσφερει κουλουρακι.μασαζ καλο και μπριζολα καλοψημενη στα καρβουνα.το κωλαρακι της Σοφιας σουπερ!

τους έσκισα τις σούφρες!

Σάββατο μεσημέρι και με πηρα το δίδυμο την Μαρία με τη Μαροκινή Σοφία!μου εσκισαν την σούφρα!
![]()
![]()
![]()

τελικά ποιές σούφρες σκίστηκαν;