sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Ο κανονικος αντρας δεν στεκεται σε λεπτομεριες οταν ειναι καβλωμενος.τον κανονικο αντρα τον ροτισεσ αν σε θελι?
Ο κανονικος αντρας δεν στεκεται σε λεπτομεριες οταν ειναι καβλωμενος.τον κανονικο αντρα τον ροτισεσ αν σε θελι?
αμ δι τον κολο του νεκλιδον για ποτε του πεφτι ομοσΟ κανονικος αντρας δεν στεκεται σε λεπτομεριες οταν ειναι καβλωμενος.
τυπε εισαι φαν του freddie mercury,του ερντογαν και του γιωργακη?Το είπα και το ξαναλέω : γουστάρω εφηβαίο ζωντανό και κατάφυτο, που δεν παραπέμπει σε ανήλικο ή σε κάποιον που τον ετοιμάζουν για χειρουργική επέμβαση (παλιά τότε και μόνο σε ξύριζαν εκεί...)
Τώρα τα αρκουδοτόμαρα ίσως να κάνουν για κάτι άλλο. Το αντικείμενο του πόθου μου είναι άλλο...
...γιατι ρε Απολυτε; Ειναι ωραιο το μουστακι...τυπε εισαι φαν του freddie mercury,του ερντογαν και του γιωργακη?![]()
Βλαστήμια

Tί έπαθες ρε;Βλαστήμια![]()
Η τρίχα [size=30pt]δεν [/size]ξυρίζεταιTί έπαθες ρε;
ΕΧΩ εναν φιλο ποντιο που αυτος μπροστα του ειναι σπανος...Ηρθε το καλοκαιρι!....αν δε θελετε ξυραφι τουλαχιστον οι γυμνασμενοι να βγαλετε το πουλοβερ απο πανω σας με καποιο τροπο!
[/URL]![]()
![]()
![]()
Έχεις και στην πλάτη τύπε;επειδή έχω και εγώ πάρα πολλές τρίχες στο σώμα σκέφτομαι να τις πάρω με κουρευτική με τη χαμηλότερη σκάλα γιατί δεν πάει άλλο..απλά ας μου πει όποιος το έχει δοκιμάσει αν μετά θα βγαίνουν πιο άγριες όπως στο ξύρισμα..ευχαριστώ..