Νέα

Tο καλύτερο thread στο bourdela.tv!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο thread στο bourdela.tv

• Οπαδικά (γενικα)

Ψήφοι: 1 10,0%
  • Εκ του μηδενός ΨΠΣ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Άχρηστες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

• Greek Movies Download

• Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Συλλογές (+18)

Ψήφοι: 2 20,0%
  • Υγεία

• Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

Ψήφοι: 6 60,0%
  • Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

Ψήφοι: 4 40,0%
  • Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Ταϊλάνδη sex trip

• Ανεκδοτάκι!

• Τρελές/αστείες φωτογραφίες

• Μασατζίδικα που γαμάς

• Τραβέλια με προσόντα!!!

• Της φταίνε οι πουτσότριχες μου

• Ζήτησε το και θα το βρούμε!

• Radio Bourdela.tv

• Παζάρι για νέο διαμέρισμα με κατασκευαστή γίνεται;

Ψήφοι: 2 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

Επισκέπτης
Ποιό κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο thread στο bourdela.com είναι το ερώτημα και ο καθένας έχει 3 επιλογές που μπορεί να διαλέξει, μερικά τα έβαλα γενικά όπως το συλλογές 18 επειδή έχει πολλά θέματα! Αν ξέχασα κάτι σημαντικό πείτε μου να το συμπεριλάβω στην ψηφοφορία!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Το ΄΄Το Μάη θα είναι ωραία΄΄ μακράν,από τα οπαδικά αυτό.

Επισκέπτης
Προστέθηκε άλλη μία επιλογή στην ψηφοφορία το "Μασατζίδικα που γαμάς"!

tsourekia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ) το καλύτερο!!! :grin:

Επισκέπτης
Εγώ είμαι μπουρδελιάρης 100% οπότε ψήφισα το "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα", "Ημερήσια ενημέρωση για studio" και "Μασατζίδικα που γαμάς". Αν είχα και παραπάνω επιλογές θα ψήφιζα και τα City Tours, τα stripclubs, τα της Θεσσαλονίκης και Ταϋλάνδης... γενικά ότι έχει να κάνει με "λάσπη, σήψη και παρακμή"!!! :rockon:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Για μενα τα καλυτερα θεματα στο σαητ ειναι-παραδοξως-οσα δεν εχουν να κανουν με καθε ειδους μορφης αγοραιου ερωτα,αλλα οπαδικα-πολτικα-συζητησεις για σχεσεις και θεματα της επικαιροτητας,μιας και οι περισσοτεροι πιστευω δεν ειναι μπουρδελιαρηδες εδω μεσα.Σαν φυσιογνωμιες του σαητ απο τοτε που γραφτηκα(δυστυχως εχουν αλλαξει πολλα στο σαητ) ξεχωριζω τον Lakis33 και τον Chrysargos.Ο πρωτος ειναι ακομα εδω και προσφερει,ο απολυτος θεος Chrysargos που ειναι οεο?Που ειναι τα θεικα γκαλοπ του Chrysargos? :boobies: :boobies: :boobies:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
16
Η λίστα είναι υποκειμενική και περιλαμβάνει μόνο τα threads που «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός (ειδικά για όσους είμαστε εδώ από την πρώτη σχεδόν μέσα λειτουργίας του site) τα ενδιαφέρονται threads γίνονται ολοένα και πιο λίγα και οι συζητήσεις ολοένα και πιο βαρετές…
Τέλος πάντων, για να μην πάει και ο κόπος σου χαμένος, να σου πω την προσωπική μου γνώμη:

Καλύτερο thread « Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!» Να μην ξεχνάμε και τον λόγο ύπαρξης του site…
Απο κοντά ακολουθούν τα «Συλλογές (+18)», Οτιδήποτε σε Ημερήσια ενημέρωση..., “Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης”, «City tours», «Ταϊλάνδη sex trip» και «Μασατζίδικα που γαμάς». Ειδικά το τελευταίο έχει ανοίξει τα μάτια σε πολλούς (και εμού συμπεριλαμβανομένου). Respect λοιπόν στον φίλο Fylisihos που μας άνοιξε νέους ορίζοντες...
Καλά threads επίσης και τα ανέκδοτα, φωτογραφίες κτλ.

Τα «Οπαδικά (γενικα)» μακράν η χειρότερη κατηγορία... Το μόνο που έχει προσφέρει είναι βρισιές, απειλές, τσακωμούς, παρεξηγήσεις, warned, banned, muted και δεν συμμαζεύεται... Την γνώμη μου αυτή την έχω πει και κατ ιδίαν στους ιδιοκτήτες του site οι οποίοι όμως για δικούς τους, απόλυτα σεβαστούς, λόγους επιθυμούν να την διατηρούν. Οπότε σε εμάς δεν πέφτει λόγος, αφού στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε φιλοξενούμενοι τους εδώ μέσα.

Το «Εκ του μηδενός ΨΠΣ¨» μακράν το πιο ανόητο και βλακώδες thread, εκτός και αν έχω τόσο χαμηλό I.Q. που αδυνατώ να καταλάβω το χιούμορ του συγγραφέως...

Το «Greek Movies Download» μακράν το πιο παράνομο thread, όπως και τα αντίστοιχα soundtracks downloads και κάθε αντίστοιχου είδους downloads. Απορώ με τους ιδιοκτήτες πως τα ανέχονται εδώ μέσα.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
6.775
ένα και μοναδικό!..
ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
Το «Εκ του μηδενός ΨΠΣ¨» μακράν το πιο ανόητο και βλακώδες thread, εκτός και αν έχω τόσο χαμηλό I.Q. που αδυνατώ να καταλάβω το χιούμορ του συγγραφέως...

εχεις φαγωθει απ το πρωι μ αυτον τον συγγραφεα..  :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Του είπε κανείς ότι το ΨΠΣ σημαίνει Ψυχιατρική Πτέρυγα Σαιτ

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
16
Εδώ μέσα είσαι ακόμα εσύ ??

Δεν συμμετέχεις στις διαδικασίες-ζυμώσεις-διεργασίες εκλογής νέου αρχιεπισκόπου ??
Δεν θα μας πείραζε καθόλου ο επόμενος αρχηγός των παπάδων να είναι ο μητροπολίτης μπουρδελίας και πάσης μασαζίας giorgospapa. Άντε μπας και έχουμε κανένα μέσον να ζητάμε ρουσφέτια  :helpplea:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
66

Ο συγγραφέας άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα με στόχο να μεταφέρει το off topication και να μη γαμιούνται thread με συγκεκριμένο περιεχόμενο ..Βέβαια αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το αρχικό ποστ θα το καταλάβαινες…

Παράλληλα μέλη (συμπεριλαμβανομένου του συγγραφέα ) με χαμηλό IQ επιλέγουν να κάνουν την πλάκα τους ..

Η άποψη σου σεβαστή ..Οπότε καλά κάνεις και δεν συμμετέχεις …

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
366

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τα υπόλοιπα ποστς της δεύτερης σελίδας που πήγαν ρε παιδιά?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Tα φαγε η μαρμάγκα... :grin:

Επισκέπτης
Δεν βλέπω κάποιο thread να ξεχωρίζει ιδιαίτερα στα ποσοστά μέχρι στιγμής!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom