dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.295
- Πόντοι
- 6.255
να πω το πρωτο γραμμα???![]()
![]()
![]()
Στεγνό δώσιμο?
να πω το πρωτο γραμμα???![]()
![]()
![]()
σημερα πηρα την απολυση μου.
αυριο ξεκιναω αλλου.
αρα ειμαι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Στεγνό δώσιμο?
μη ξεχασεις τη μπυρα τωρα που πηρες την απολυση ;)σημερα πηρα την απολυση μου.
αυριο ξεκιναω αλλου.
αρα ειμαι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
καλησπερα στην παρεα.
ενημερωση απο βουλγαρη.
ελπιδα,μελινα,ζετα,νεφελη,τζουλια(τζαμαικανη απο οτι μου ειπε)μαργκω,βικυ και μια ακομη που παντα ξεχναω το ονομα της.προτιμηθηκε η τζουλια.ικανοποιησα επιτελους την περιεργια μου.
ελπιζω να καταφερω να πετυχω και μια ασιατισσα καμια φορα.
αυτη που υποτιθεται οτι ηταν ρωσιδα???
αυτη που υποτιθεται οτι ηταν ρωσιδα???
ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΗμουν με ενα φιλο παραμονη χριστουγενων πρωι και μας επιασε καυλα για τσιμπουκομασαζ πηγαμε κασσανδρου φυγαμε γαμιωντας,περναμε τηλ την μαριαννα το ειχε κλειστο,πηγαμε καλιδοπουλου στα ξεκαρφωτα χτυπουσαμε το κουδουνι τιποτα ουτε να το σηκωσει καποιος και να πει παρτε το μπουλο μην φερω την αστυνομια κωλοπαιδα στο τελος καταληξαμε στη παραλια για καφεδακι ουτε για μπουρδελο δεν ειχαμε διαθεση με τοση γκαντεμια ειμασταν φουλ ψιμενη για μαριαννα παντως εκεινη τι μερα.
Συνάδελφοι την καλημέρα μου! Ο ...κουμπαράς έσπασε καιόμορφες σκέψεις με πλημμύρησαν!Δρόμο πιάνω, δρόμο αφήνω, νάμαι στο antistress.Στρογγυλοκάθησα και αφού μ΄ενημέρωσαν πέρασαν τα κορίτσια, αυτά που είπε και ο salesman παραπάνω, να μην τα ξαναγράφω. Ολες συμπαθητικές αλλά κάποιες κάνουν κλίκ, η Τζούλια η τζαμαικανή με καυτό μίνι, μέτρια μου φάνηκε σε ύψος, αλλά από αναλογίες
σκίζει! Επίσης η Μαργκώ όπως προείπαν και άλλοι συνάδελφοι, κορμάρα μου φάνηκε, είναι στα υπόψη!Η Μελίνα
χαμογελαστή και με το πιο sexy ντύσιμο εκεί μέσα και η Ελπίδα, απίθανη φατσούλα, ψηλή με 3
και τα πιασίματα που μ΄αρέσουν η οποία και προτιμήθηκε. Το δωμάτιο καθαρό, γουστόζικο, όμως αυτά τα στενά κρεβάτια του μασάζ μειώνουν την ταχύτητα των ακροβατικών και σε κάνουν να σκέφτεσαι την...βαρύτητα όταν ρουφάς τα τρυφερά
!Απ ότι μου είπαν θα τ αλλάξουν σύντομα! Η Ελπίδα πρόσχαρη, καταπληκτικό δέρμα, καλό μασαζάκι με κουβεντούλα, δυνατή
με διάρκεια, πολύ καλή συμμετοχή
Ολα καλά! Τώρα ξαναμαζεύουμε τα...φασούλια! Είχα ζητήσει και σε προηγούμενο post το τηλ του Smile Ν.Εγνατίας, αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να μου το στείλει με pm θα με υποχρεώσει!
γιατί οι απολαύσεις λιγοστεύουν! Πάντα... όρθιοι!