Εχω μάθει όταν δίνω υποσχέσεις και μάλιστα σε παιδιά (αλλά και "παιδιά" ) να τις κρατάω.
Αφού πήγα πρώτα από το super market της γειτονιάς και έκανα τα 80 μονόευρα χοντρά ....ο δρόμος με έβγαλε στο Βασίλη smile.
Μπαίνω μέσα βλέπω να κάθεται ένα αδύνατο και όμορφο μωρό. Δε θυμάμαι όνομα. Μέχρι που να καταλάβω έρχονται άλλες δυο κοπέλες. Πέφτουν οι συστάσεις. Άρτεμις και Κλειώ. Αμέσως μου έρχεται στο νου η τελευταία περιγραφή-κριτική του φίλου και αξιολογότατου συναγωνιστή alkinos.
Βλέπω να δω ποιά είναι ντυμένη πιο όμορφα: Η Κλειώ.
Κοιτάω το πιο όμορφο χαμόγελο: Κλειώ.
Ανιχνεύω καλά, καλά...
Βλέπω βυζί: Κλειώ
Βλέπω μπούτια: Κλειώ
Στυλ-Παράστημα-Κορμάρα: Κλειώ
Συμφωνώ μεγάλε: Α Σ Τ Ε Ρ Ι
Όσο για μέσα , τι να πω. Γλυκιά, καταδεκτική, δε χαλάει κανένα χατήρι και αν είσαι φοβητσιάρης (όπως εγώ),αν και σκορπιός (μη με ρωτήσετε με τι ωροσκόπο, δεν ξέρω) σε ανεβάζει σκαλί, σε απελευθερώνει....πείθει το κορίτσι.
Δε συμφωνώ ότι είναι επαγγελματίας (με την κακή έννοια του όρου)εγώ λέω ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Και για όσους επιμένουν στα περί επαγγελματισμού ίσως το δεχτώ μόνο αν λάβει κανείς υπόψη του ότι όταν έχεις φύγει δε νοιώθεις σε καμιά περίπτωση ότι πήγαν τα λεφτά σου χαμένα.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι κριτικές δεν είναι δυνατόν να είναι αντικειμενικές. Τα γούστα του καθενός, η διάθεση της στιγμής, η "χημεία" που αναπτύσσεται με την κάθε κοπέλα και η οποία εξαρτάται και από τη δική της διάθεση τη δεδομένη στιγμή..κάνουν τις στιγμές που ζει ο καθένας να διαφέρουν από του άλλου.